keliam tem ai virsu
kas dar pasidalins savo groziais?
Kiek daug gražių idėjų
Čia ne iš mūsų kiemo, nufotografuota Vokietijoje. Mes turim daug akmenų, taigi čia idėja, kurią noriu įgyvendinti, gal patiks dar kam nors
Labas vakaras akmenų mylėtojos Aš akmenis esu tiesiog įsimylėjusi ir jų mūsų sklype yra tikrai nemažai kai kurie sveria net 3,5t
po truputuką pasidemonstruosiu kaip jie pas mus gyvena ir kaip pamažu atkeliavo į mūsų sklypą
vat tokia buvo pačio pirmojo gėlių darželio prie mūsų namo pradžia - aplink buvo smėlynai žvyrynai, o aš susidėliojau iš akmenų darželiuką, prisinešiau žemių ir padariau pirmą nevykusį gėlynėlį (tai buvo prieš trejus metus)
tada atsirado takeliai, trinkelės ir gėlynėlis kiek pakito
dar po metų mažus akmenėlius mečiau lauk ir į sklypą ėmė keliaut jau didesni - čia jau šių metų vaizdas, nors rožynėlis tik pirmametis ir tikrasis vaizdas bus kitais ar dar kitais metais
O čia mano braškynas/žemuogynas
prieš porą metelių buvo toks varganas...
o dabar jau visai apypadoris - ir aišku akmenuotas Dabar tie šoniniai akmenukai jau ištremti, vietoj jų nematomos vielutės susmaigstytos, bet akmenukų takeliai vis tiek liko
po truputuką pasidemonstruosiu kaip jie pas mus gyvena ir kaip pamažu atkeliavo į mūsų sklypą
vat tokia buvo pačio pirmojo gėlių darželio prie mūsų namo pradžia - aplink buvo smėlynai žvyrynai, o aš susidėliojau iš akmenų darželiuką, prisinešiau žemių ir padariau pirmą nevykusį gėlynėlį (tai buvo prieš trejus metus)
tada atsirado takeliai, trinkelės ir gėlynėlis kiek pakito
dar po metų mažus akmenėlius mečiau lauk ir į sklypą ėmė keliaut jau didesni - čia jau šių metų vaizdas, nors rožynėlis tik pirmametis ir tikrasis vaizdas bus kitais ar dar kitais metais
O čia mano braškynas/žemuogynas
prieš porą metelių buvo toks varganas...
o dabar jau visai apypadoris - ir aišku akmenuotas Dabar tie šoniniai akmenukai jau ištremti, vietoj jų nematomos vielutės susmaigstytos, bet akmenukų takeliai vis tiek liko
Dar vieno gėlynėlio korekcijos ir vis didesni akmenys, parkeliaujantys į mūsų valdas
Buvo vat toks nesusipratimas prieš trejus metelius
Po metų pakoreguota
Ir šiais metais jau su akmens draugija
iš kitos pusės ir dar su vienu akmenuku, ant kurio jau gulasi šiemet ypač ūgtelėjusio svyruoklio maumedžio "kasos"
Buvo vat toks nesusipratimas prieš trejus metelius
Po metų pakoreguota
Ir šiais metais jau su akmens draugija
iš kitos pusės ir dar su vienu akmenuku, ant kurio jau gulasi šiemet ypač ūgtelėjusio svyruoklio maumedžio "kasos"
grazu
daug darbo ideta
daug darbo ideta
QUOTE(senamiestizz @ 2011 10 12, 09:19)
dėkui dabar dar tik pradžia kai man vaizdelis ima pamažu patikt - iki tol buvo baisumėlis aišku visas vaizdas ims matytis tik minimum po dešimties metelių, kai ūgtelės medeliai, krūmeliai, gėlės augs ne kaip paskiri augalėliai, o grupėmis Vis tik sklypas nemažas, 12,5a, dar žalia zona, tai maži augaliukai kol kas jame dažnai "pasimeta".
Vat dar vienas mūsų sklypo gabalėlis - čia jau akmenys didyn ir didyn Buvo vat toks "dirvonas", bet kelių tonų "akmenukus" jau sutupdėm
dar toks "pusplikis" vaizdelis - augalai jau yra, bet jie miniatiūriniai
...pamažua auga didyn
...ir vešlyn
šią akimirką širdį džiuginantis vaizdelis
GRAZŽUUU....
QUOTE(daivasen @ 2011 10 12, 10:29)
GRAZŽUUU....
dėkui
čia ten pat, tik tolyn palei tvorą judant
šitas plotelis dabar pakoreguotas, ten nebėra taip mirgu margu
prie daugumos akmenų aukštos gėlės arba medeliai/krūmeliai tupi. Dabar aš akmenis nebe šiaip padėčiau ant vejos, o įkasčiau bent per trečdalį, kad natūraliau atrodytų, bet kai akmenų apačioj pasodinom šliaužiančių spygliuotukų ir jie apačias paslėpė, tai jau ir nebekliūna
to kampo pernai metų vaizdelis nuo tvoros
oi darbelio mate sie plotukai
o dievuliau svenciausias kaip pas jus grazu mumrikai, svajoju ir as kadaise aplinka susitvarkyt tik vis tie finansai, o kaip zinia be pinigu siais laikais ne is vietos
QUOTE(vijoleta20 @ 2011 10 12, 11:07)
oi darbelio mate sie plotukai
Bet tas darbas super malonus vat ir dabar laukiu kol mažius eis miegot pietų miegelio ir įniksiu į gėlynus ir akmenis labai myliu - per daug jų nesinori, bet be jų man buvo ne taip ir viskas.
tokia mano daržo pradžia prieš trejus metelius
vat čia vadinamasis vaikų kalnelis (tiksliau jo kampukas), nes kiekvienas sūnus krikštynų proga nuo mūsų gavo po glaustašakį ąžuoliuką
dar po metelių...
ir dabar