QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 04 22, 11:12)
Laba
mane sudomino kas ten per augalas zudintis tai graziais melynias ziedais
žinok nežinau
net nepamenu kiek jis žydi. ernai gavau daug gėlių iš mamos, tai tik susodinau.
QUOTE(antrakartmamyte @ 2010 04 22, 13:23)
aš neturiu patirties beveik alpinariumuose, bet pasakykit, sudėjus akmenis šitaip ir plėvelė dar, kaip paskui įsodint augaliukus?
Aš turiu šlaituką savo apsiželdint, tai galvoju pirma augaliukus didesnius susodint, o paskui natūraliai akmenimis apdėt, o paskui kur liks tarpukai, tai dar kokių mažų augaliukų prisodint
Kaip manot, jei nedengčiau plėvelės, ar paskui beišrinksiu žolytes tarp akmenų ?
aš renku, būna darbo daug, bet man kai kur be plėvelės gražiau.
nuliaX, šlaitukas labai gražus, mintis ten alpinariumą daryt gera, bet man kažkaip tie akmenys nesižiūri
per daug man jų. o kokia čia plėvelė? aš patirties taip pat jie neturiu, tiesiog darausi ir tiek, persidarau, man patinka gėlynuose kaitą daryt. tu pamėgink pirmiau gėlytes susodint, tada sudėt akmenis, matysi prie kokios gėlės, koks akmuo gražiau gula, kitur gal reikės daugiau akmenų, kitur mažiau, kitur kokio tai mulčiaus, ar mažesnio, didesnio augaliuko, spalvų žaismo. ant šlaitelio gal tiktų žemiau žemos, šlaižiančios gėlytės. man atrodo neskubėk su plėvele ir akmenim. nebent jau turi numačius augaliukus.kai tvora pas tave graži, alpinariuma sgražiai darysis, aps mus dar iki tvoros toli eit