QUOTE(dėja @ 2009 08 21, 20:25)
viskas sukurta ir padaryta mano ir vyro mintim ir rankom .Tiesiog darai ir mintys pacios ateina,vis norisi tobulintis.O akmenus rinkom ,rinkom ir rinkom,tiesiog kur vaziuoji pamatai ir i masina .Kur koks zvyrkelis kaimeli,tai su nagais atkapstydavau,kad tik daugiau butu .Vyras tai is manes juokdavosi,sake kauptuka nupirks ir masinoje vezios,kad butu su kuo kapstyti.O siaip kas kaimus turi ,kur dirbama zeme,tai tikrai galima prisirinkti akmenu,kas statybose dirba juk galima pasiklausineti pazystami per pazystamus ir prisikaupsit.
Na, laba diena.
Suprantu kad koki akmeni kaip kopusto galva, gal ir imanoma iritint i lengvosios bagazine, bet kaip jus atsigabenate didelius?
Mes turime sodyba su nuosava pakrante, labai svajoju ant ezero kranto pridet didesniu akmenu, bet tokiu niekaip nepakeltu nei keli vyrai.. Gal kas turite patirties kaip atsigabenti didesnius akmenis?
Papildyta:
QUOTE(GAPO @ 2010 01 10, 11:50)
Nors girtis ir negražu, bet...
Džiaugiuosi, kad mes dar turim šiek tiek "pasitaupę" ir nereikia kriminalų daryt. Sakiau, gal čia dar vieną alpinariumą pradėt daryt . Bet jau reiktų didelį, kad neįdarbintų akmenų neliktų. Planai dideli, tikiuosi vyriškis galiausiai "pasirašys" . Yra pas mus iškastas prūdas, tai aš noriu visą šiaurinį skardį-krantą tais akmenimis išdėt ir apsodint augalais, bet maniškis sako, kad greit nuslys į vandenį tie akmenys, susmegs į žemę. Beveik sizifo darbas čia.
Džiaugiuosi, kad mes dar turim šiek tiek "pasitaupę" ir nereikia kriminalų daryt. Sakiau, gal čia dar vieną alpinariumą pradėt daryt . Bet jau reiktų didelį, kad neįdarbintų akmenų neliktų. Planai dideli, tikiuosi vyriškis galiausiai "pasirašys" . Yra pas mus iškastas prūdas, tai aš noriu visą šiaurinį skardį-krantą tais akmenimis išdėt ir apsodint augalais, bet maniškis sako, kad greit nuslys į vandenį tie akmenys, susmegs į žemę. Beveik sizifo darbas čia.
Nu neturiu ka pasakyt.... tik dar kart paklausti, nu kaip jus juos sukaupete? Pvz einu laukais miskais grybaut, randu dideli akmeni ir ka? Kaip ji parsinest namo, juk i kiseniu neisidesi.. Speju yra kazkoks budas, tai va labai prasau patarti ir mums