Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenys sodybos aplinkoje.

QUOTE(plateliai @ 2010 02 25, 20:38)
ČIA is interneto platybių.Aš esu lengvai pakvaišusi dėl tokių dalyku,bebesulaukiu krizės pabaigos.Akmenuką į kiaušinį greit paversčiau ir be išlaidų(mamos dirbtuvės apdirbtu),bet voriukas tikrai kainuotu ne vieną šimtelį.Aš irgi nusikopinau kai kalvis atvažiuos pas mane į pirtelė parodysiu blush2.gif

Netgi galima drasiai pamastyt ir apie tukstanteli...na cia reikia dydi naturoj pamatyt. biggrin.gif
Fonda turiu pazystamu ir as akmenskaldziu is zemaitijos, bet va kur gaut pirkt tokiems daiktams isigyt pinigu, tai nezinau... Dabar "taupau" kalviniui voriukui su tinklu savo "biesiedkoj" ikurdint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 02 25, 21:38)
Netgi galima drasiai pamastyt ir apie tukstanteli...na cia reikia dydi naturoj pamatyt. biggrin.gif
      Fonda turiu pazystamu ir as akmenskaldziu is zemaitijos, bet va kur gaut pirkt tokiems daiktams isigyt pinigu, tai nezinau... Dabar "taupau" kalviniui voriukui su tinklu savo "biesiedkoj" ikurdint rolleyes.gif

Na tas meistras dar pernai panašaus dydžio kūrinį, kurį pats galėjai užsisakyti pasirenkant, parodant "modelį", pateikdavo už 1,5- 2 t.Lt
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 02 25, 20:38)

Galima didelį akmenį dar rast kur laukuose,bet dabar labai atpigusi darbo jėga ,tai galima gan pigiai prasisukt,žinau irgi kas užsiima akmenim hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 02 25, 21:44)
Na tas meistras dar pernai panašaus dydžio kūrinį, kurį pats galėjai užsisakyti pasirenkant, parodant "modelį", pateikdavo už 1,5- 2 t.Lt

Taip, tokie vienetiniai darbai "kainas savo laiko" ir kalviai, ir akmenskaldziai, ir medzio drozejai...o vat konvejerine gamyba uzsiimantys zmogeliai jau gan zenkliai siuo metu "nusirenge" rolleyes.gif
Atsakyti
Fonda,jei galit akmenskaldžio adresiuką į až (turių ir jam įdėjų).
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 02 25, 15:28)
įsivaizduoju,kad labai labai daug bigsmile.gif

wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2010 02 25, 18:06)
bigsmile.gif  kur cia taip...pasaka, kaip mane tokie dalykai veza. Darau copy/paste...gal kazka panasaus bus galima kadanors pasikartoti biggrin.gif

biggrin.gif tik su pantera biggrin.gif

QUOTE(Fonda @ 2010 02 25, 20:14)
Tai gal norėtųsi apsaugoti savo namus nuo blogio? Kai ne voras, o šv.Angeliukas apsigyventų sodyboje schmoll.gif  angel.gif (Žinau ir kas įvairiausias grožybes "drožia")

wub.gif

pasaka kokie grožiai ir aplinkos sutvarkytos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 02 25, 21:44)

gražūs darbai, bet man 1,5 ar 2 tūkstančiia litų tai gana dideli pinigai.
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 02 26, 15:32)
gražūs darbai, bet man 1,5 ar 2 tūkstančiia litų tai gana dideli pinigai.

Isskirtinumai visada brangiai atsieina kisenei, bet kaip traukia aki biggrin.gif

*MONAMI*...kaip visada tu teisi lotuliukas.gif
Atsakyti
swoon.gif oho kokiu groziu cia pridejot wub.gif o gal kas pasakys isvis is kur gauti akmenu ir dar tokiu dideliu? noriu prie namuko kiema papuosti, bet i laukus kazkaip nezinau kuriuos traukti, o suradus kaip parsigabenti? gal kas nors kns zino "tasku"? g.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DuKatinai @ 2010 02 26, 16:29)
gal kas nors kns zino "tasku"? g.gif  4u.gif  4u.gif

karjeruose pasidomėk. mačiau ir skelbimuose būna - gal kokie ūkininkai pardavinėja.
Atsakyti
Toki ANGELIUKA ir as sutikciau kur nors pas save pasitubdyt wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 02 25, 15:28)
įsivaizduoju,kad labai labai daug bigsmile.gif

kaip man gražu

Jau voriuko grozis wub.gif
Atsakyti