QUOTE(sobieska @ 2009 08 27, 13:38)
Nebuciau priestaravusi,jei buciau perskaicius pries 3-4 metus,taciau dabar drystu papriestarauti-aplinkui mano kaimuka 10 km.spinduliu viskas nusluota,na ir as prie to prisidejau
.Dabar tenka vaziuoti toleliau,kad parsitemt i savas valdas.Dabar akmenu vajus-kiekvienam sklype reikia,nereikia-kalnas suverstu pupso,anuz prireiks. Mano akmenine rezidencija taip pat galit pamatyti mano parase
As nieko nenoriu priestarauti,nezinau apie koki kaima kalba eina.Esu maciusi per TV laida,kaip snekejo ukininkas ,kada jie laukus aria isrenka akmenus,o nakti kazkas atvaziuoja ir susirenka.Sako tada jau pyktis ima,akmuo siais laikais kainuoja,tegu atvaziuoja ir is pacios dirvos suartos juos isrenka,ir mes juos atiduosim.Bet kaip sako ant gatavo atlekia ir susikrauna.Taip ir pas mane giminaitis yra,dabar ekologiskas ukis pas ji.Mama nuvaziavo uzsimine apie akmenus,sako tegu tik vaziuoja ir renkasi,laukai ariami begales ju buna,mums ju nereikia.Nevaziavom ir nesivezem is ten ,nes jau pakankamai buvom pririnkia.O jei kartais dar minciu kiltu kazka kurti jau zinosiu kur kreiptis.Todel ir siulau paieskoti pas ukininkus,net statybininkus
.Nes is individualiu namu statybu,patys su vyru vaziavom parsivezti akmenu.
Dar drauge juokesi,vazineja ji i Norvegija ,pas mus viskas isrinkta,tiesiog isgraibstyta,o ten kalnai pupso akmenu.Sake reikes bizni akmenu pradet
.