Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenys sodybos aplinkoje.

QUOTE(sobieska @ 2009 08 27, 14:38)
Nebuciau priestaravusi,jei buciau perskaicius pries 3-4 metus,taciau dabar drystu papriestarauti-aplinkui mano kaimuka 10 km.spinduliu viskas nusluota,na ir as prie to prisidejau blush2.gif .Dabar tenka vaziuoti toleliau,kad parsitemt i savas valdas.Dabar akmenu vajus-kiekvienam sklype reikia,nereikia-kalnas suverstu pupso,anuz prireiks. Mano akmenine rezidencija taip pat galit pamatyti mano parase ax.gif

Tavo visas nuostabusis ŪKIS 4u.gif jau mano seniausiai išstudijuotas doh.gif Šviečia kaip IDEALAS thumbup.gif Viskas ten ypatingai skoninga, stilinga, profesionalu, dvasinga... Na kas dar? Žodžių nerandu... doh.gif Gal per visą savo gyvenimą vis nusikopinsiu po kokią dalelytę... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 08 27, 15:00)
Tavo visas nuostabusis ŪKIS  4u.gif jau mano seniausiai išstudijuotas doh.gif Šviečia kaip IDEALAS thumbup.gif Viskas ten ypatingai skoninga, stilinga, profesionalu, dvasinga... Na kas dar? Žodžių nerandu... doh.gif Gal per visą savo gyvenimą vis nusikopinsiu po kokią dalelytę... doh.gif

uoi...user posted image...aciu user posted image...pagyrimai,kaip is gausybes rago...Viso gyvenimo nereikia,bet kokius 5 metelius reiktu paaukot (jei tik dirbsi savaitgaliais ir nesisamdysi pasaliniu zmoniu mirksiukas.gif )
Atsakyti
na ir grožiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aš taip pat sergu akmenlige 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 08 27, 13:38)
Nebuciau priestaravusi,jei buciau perskaicius pries 3-4 metus,taciau dabar drystu papriestarauti-aplinkui mano kaimuka 10 km.spinduliu viskas nusluota,na ir as prie to prisidejau blush2.gif .Dabar tenka vaziuoti toleliau,kad parsitemt i savas valdas.Dabar akmenu vajus-kiekvienam sklype reikia,nereikia-kalnas suverstu pupso,anuz prireiks. Mano akmenine rezidencija taip pat galit pamatyti mano parase ax.gif

As nieko nenoriu priestarauti,nezinau apie koki kaima kalba eina.Esu maciusi per TV laida,kaip snekejo ukininkas ,kada jie laukus aria isrenka akmenus,o nakti kazkas atvaziuoja ir susirenka.Sako tada jau pyktis ima,akmuo siais laikais kainuoja,tegu atvaziuoja ir is pacios dirvos suartos juos isrenka,ir mes juos atiduosim.Bet kaip sako ant gatavo atlekia ir susikrauna.Taip ir pas mane giminaitis yra,dabar ekologiskas ukis pas ji.Mama nuvaziavo uzsimine apie akmenus,sako tegu tik vaziuoja ir renkasi,laukai ariami begales ju buna,mums ju nereikia.Nevaziavom ir nesivezem is ten ,nes jau pakankamai buvom pririnkia.O jei kartais dar minciu kiltu kazka kurti jau zinosiu kur kreiptis.Todel ir siulau paieskoti pas ukininkus,net statybininkus biggrin.gif .Nes is individualiu namu statybu,patys su vyru vaziavom parsivezti akmenu.

Dar drauge juokesi,vazineja ji i Norvegija ,pas mus viskas isrinkta,tiesiog isgraibstyta,o ten kalnai pupso akmenu.Sake reikes bizni akmenu pradet lotuliukas.gif .
Atsakyti
Žemaičiams lengviau su akmenimis. Ten jų daugiau. O vat suvalkijoje-prasčiau, važiuoju ir dairaisi kur akmenų... tongue.gif
Atsakyti
sobieska tikrai nuostabi tavo sodyba,auksines rankas turi 4u.gif akmenys labai grazus ir labai graziai viskas sukomponuota,skonis idealus,esu macius musu kaime kaimyneles prisirenka akmenu,dirbtinem gelem apkaiso,spalvotom kicinem statulelem doh.gif del skonio nesigincysiu,bet ...Dar karta noriu pagirt jusu puiku darba thumbup.gif
Atsakyti
kur dingę susirgusios akmenlige... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2009 11 18, 16:37)
kur dingę susirgusios akmenlige... g.gif

Niekur nedingę ax.gif Tik niekas savo grožių neįdeda. Pabandau aš blush2.gif
Atsakyti
pavasarį ir aš formuosiu kalnelį su akmenimis, tik galvoju, kaip reikės pajudinti nemažus akmenėlius g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2009 11 19, 14:32)
pavasarį ir aš formuosiu kalnelį su akmenimis, tik galvoju, kaip reikės pajudinti nemažus akmenėlius g.gif

Čia tai problema. Mes su didžiuoju akmeniu (kur nuotraukoje matosi) visą dieną vargom ir dar su traktoriaus pagalba doh.gif
Atsakyti
Labai dziaugiusi atradusi tokiu pacia liga ,,serganciu,, lotuliukas.gif
Pries 4metus isikelem i nauja nama,o aplinka vyras pasake susitvarkyk kaip nori,nu ir prasidejo mano darbeliai.Nusipirkau 15-20 traktoriniu priekabu akmenu,bet tuos akmenis paciai reikejo pasikraut ir issikraut.Dabar gailiuosiu,reikejo moketi brangiau o ne paciai krautis doh.gif ,nugaros visai nebeturiu.
patys pirmieji darbai user posted image
prie namo prisidariau terasauser posted image
va sitaip siemet user posted image
Atsakyti
Gražu wub.gif bet moters stiprybė lotuliukas.gif
Atsakyti