Šianakt jau sapnavau, kad akmenis sode perstatinėju, pertvarkau, kad jų man trūksta, kad reik važiuot parsivežt
Pas mane tiesiog va taip akmenys gyvena - jie labai grazus, padejom pusu fone, nieko daugiau nereikia.
Papildyta:
Cia visokiu veisliu smilgu derinys su akmenimis, tik ziema nera tokio vaizdo.
Papildyta:
Cia visokiu veisliu smilgu derinys su akmenimis, tik ziema nera tokio vaizdo.
QUOTE(meduliukas @ 2010 01 04, 14:23)
Pas mane tiesiog va taip akmenys gyvena - jie labai grazus, padejom pusu fone, nieko daugiau nereikia.
Labai gražu
natūralumas
QUOTE(diasaja @ 2010 01 07, 01:02)
Aciu, stengiuos
Dar prie ivaziavimo i musu keliuka padariau du kalnelius is akmenu, alpinariumu nepavadinsi, kai truputuka sniegas nutirp - parodysiu, nes dabar po pusnim miega
Ten jau teko pamuryti siek tiek, nes pereinami auksciai.
QUOTE(Perlen @ 2010 01 01, 18:21)
Bet užtat akmenys dabar labai paklausūs ir nelabai kur berasi ne vietoj padėtą
Sveikos,su Naujais Metais
Sveikos,su Naujais Metais
tai vat šienavo MB pakelę,radau tokį didoką akmenėlį su kryžium paritnau į krštą,kad netrukdytų ir ,sakau ,prisišnekinsiu savo vyrus,kad partemptų namo.šnekinu vieną dieną,kitą,o trečią akmuo dingo kažkas pravažiuodamas visus didesnius susirinko
QUOTE(siaudukes @ 2010 01 08, 19:45)
tai vat šienavo MB pakelę,radau tokį didoką akmenėlį su kryžium paritnau į krštą,kad netrukdytų ir ,sakau ,prisišnekinsiu savo vyrus,kad partemptų namo.šnekinu vieną dieną,kitą,o trečią akmuo dingo kažkas pravažiuodamas visus didesnius susirinko
Vienas pas mane yra su kryžium,bet vyras nutrynė,nušmirgeliavo ,tai gal tas pats
Nors girtis ir negražu, bet...
Džiaugiuosi, kad mes dar turim šiek tiek "pasitaupę" ir nereikia kriminalų daryt. Sakiau, gal čia dar vieną alpinariumą pradėt daryt . Bet jau reiktų didelį, kad neįdarbintų akmenų neliktų. Planai dideli, tikiuosi vyriškis galiausiai "pasirašys" . Yra pas mus iškastas prūdas, tai aš noriu visą šiaurinį skardį-krantą tais akmenimis išdėt ir apsodint augalais, bet maniškis sako, kad greit nuslys į vandenį tie akmenys, susmegs į žemę. Beveik sizifo darbas čia.
Džiaugiuosi, kad mes dar turim šiek tiek "pasitaupę" ir nereikia kriminalų daryt. Sakiau, gal čia dar vieną alpinariumą pradėt daryt . Bet jau reiktų didelį, kad neįdarbintų akmenų neliktų. Planai dideli, tikiuosi vyriškis galiausiai "pasirašys" . Yra pas mus iškastas prūdas, tai aš noriu visą šiaurinį skardį-krantą tais akmenimis išdėt ir apsodint augalais, bet maniškis sako, kad greit nuslys į vandenį tie akmenys, susmegs į žemę. Beveik sizifo darbas čia.
Nu nesupykit, bet mano nuomone tai akmeno gadinimas....