kokia nepaklausi tema, as ir turiu nemazai akmenu ir suku galva ka daryt su jais, na si nuotrauka labai grazi.....
QUOTE(daivasen @ 2009 08 09, 22:39)
kokia nepaklausi tema, as ir turiu nemazai akmenu ir suku galva ka daryt su jais, na si nuotrauka labai grazi.....
Na nenurašyk taip jau iškart... Kaip tik akmenys mūsų aplinkoje yra labiausiai tinkami ir vertinami. Jų funkcija labai įvairialypė. Kaip tik šiandien su šimtais žmonių apžiūrinėjom vieną tokią sodybą Čia tik mažą dalį parodau...
Jus tai turit akmenu ir neturit kur deti o as tai suku galva is kur gauti dideliu graziu
Gal zinot kas turi parduoti koki grazuoli Kaune
Gal zinot kas turi parduoti koki grazuoli Kaune
As maciau skelbimu laikrasciuose, kad parduoda akmenis, net iki keliu tonu
QUOTE(speciuke @ 2009 08 10, 19:04)
As maciau skelbimu laikrasciuose, kad parduoda akmenis, net iki keliu tonu
kas ta tona akmenu,juk jie labai sunkus,o kainos dideles
Paieskosiu savo nuotraukeliu su akmenais,nieko nepirkom viskas surinkta paciu
Papildyta:
dar vyko darbai .....
cia keli kampeliai .....
o cia sudejau paskutinius savo akmenukus,gal dar kur atrasiu kita vieta jiems
Papildyta:
dar viena ideja is mano akmenuoto sodo...... ,kaip tik sveciu turim,taip be sriubytes niekaip .....
QUOTE(dėja @ 2009 08 19, 22:55)
kas ta tona akmenu,juk jie labai sunkus,o kainos dideles
Papildyta:
dar vyko darbai .....
cia keli kampeliai .....
Papildyta:
dar viena ideja is mano akmenuoto sodo...... ,kaip tik sveciu turim,taip be sriubytes niekaip .....
Papildyta:
dar vyko darbai .....
cia keli kampeliai .....
Papildyta:
Dėja, labai labai nuostabu Ir kur jūs tiek akmenų pririnkot? ir kas visą šitą grandiozinį darbą padarė? Su tokia išmone Labai patiko. Tiesiog mano neįgyvendinta svajonė...
QUOTE(Fonda @ 2009 08 21, 10:01)
Dėja, labai labai nuostabu Ir kur jūs tiek akmenų pririnkot? ir kas visą šitą grandiozinį darbą padarė? Su tokia išmone Labai patiko. Tiesiog mano neįgyvendinta svajonė...
viskas sukurta ir padaryta mano ir vyro mintim ir rankom .Tiesiog darai ir mintys pacios ateina,vis norisi tobulintis.O akmenus rinkom ,rinkom ir rinkom,tiesiog kur vaziuoji pamatai ir i masina .Kur koks zvyrkelis kaimeli,tai su nagais atkapstydavau,kad tik daugiau butu .Vyras tai is manes juokdavosi,sake kauptuka nupirks ir masinoje vezios,kad butu su kuo kapstyti.O siaip kas kaimus turi ,kur dirbama zeme,tai tikrai galima prisirinkti akmenu,kas statybose dirba juk galima pasiklausineti pazystami per pazystamus ir prisikaupsit.
Sveikos darbštuolės,
Labai gerą temą, apie akmenis pradėjote Turiu du aktualius man klausimus: gal žinote kaip skaldo akmenis????? Norėčiau pati savo reikmėms išmokti....
Ir gal kuri gali trumpai papasakoti, kaip pvz. šulinį akmenim apmūrija, kada cemento beveik nesimato, o vien akmenys......
Iš anksto dėkui
Labai gerą temą, apie akmenis pradėjote Turiu du aktualius man klausimus: gal žinote kaip skaldo akmenis????? Norėčiau pati savo reikmėms išmokti....
Ir gal kuri gali trumpai papasakoti, kaip pvz. šulinį akmenim apmūrija, kada cemento beveik nesimato, o vien akmenys......
Iš anksto dėkui
QUOTE(dėja @ 2009 08 21, 21:25)
O siaip kas kaimus turi ,kur dirbama zeme,tai tikrai galima prisirinkti akmenu,kas statybose dirba juk galima pasiklausineti pazystami per pazystamus ir prisikaupsit.
Nebuciau priestaravusi,jei buciau perskaicius pries 3-4 metus,taciau dabar drystu papriestarauti-aplinkui mano kaimuka 10 km.spinduliu viskas nusluota,na ir as prie to prisidejau .Dabar tenka vaziuoti toleliau,kad parsitemt i savas valdas.Dabar akmenu vajus-kiekvienam sklype reikia,nereikia-kalnas suverstu pupso,anuz prireiks. Mano akmenine rezidencija taip pat galit pamatyti mano parase