QUOTE(Lexana @ 2007 08 24, 21:33)
O Kretingoje gimdė viena draugė, kuriai, deja, baigėsi nelabai linksmai gimdymas, todėl ir turiu kuo motyvuoti, nes jos vaikiukas dabar turi negalią po traumos patirtos gimdymo metu. Ir tik todėl, kad nebuvo laiku viskas pamatyta ir suteikta skubi pagalba, o ji dar buvo apšaukta debile, kad ieško bėdų ten, kur jų nėra.
Tikrai tikiuosi, kad ten viskas kitaip, kad viskas pasikeitė, bet sunku patikėti, kai tiek visko girdėta...
mano gimdymas Kretingoj irgi nekoks, tik as ne debile, o karve buvau isvadinta, tikslumo delei sveriau 62kg, svarus rubai, svarus kunas, krutys normalaus dydzio, tai nezinau is kur tokia nuomone

ir siaip susiduriau su poziuriu-ko tu cia ozka anksciau gimdyt atvarei?

vaikui 4 d. leidziami antibiotikai, o man niekas nesako kas, kodel....

prieit prie vaiko negaliu, nes po akuseres valymo ir kirpimo operacija dovanu gavau-buciau nukraujavus, bet atvaziavus mama vos ant mano vyru ranku nesusileido pamacius kaip atrodau, kokia prieziura

jei nebutu ejus ju APREKTI nebuciau dabar ant zemes, o po ja. Tiesa, buvo ir nuostabiu zmoniu, teisingiau viena, kuri ateidavo ir ne savo budejimo metu manes paguosti, apiprausti, apie suneli papasakoti

ir prase neimt i sirdy, pakentet, o jau namuos grizus lengviau kvepuot imsiu

laukiuos antro, Kretingos kaip velnias kryzio vengsiu, gimdysiu Klaipedoj, nesakau, kad ten pyragai, bet i ta pati suda neilipsiu