QUOTE(GieNa @ 2007 09 05, 12:20)
kas del to tevo tai man rodos is tokios didziules nelaimes jis tik pasipelnyt norejo tokius milijonus prisiteist nori
Man irgi nesuprantamas dalykas kaip galima iš vaiko mirties pasigerint sau gyvenimą, ranka man nekiltų net tuos pinigus paimt, ką bekalbėt apie kokio daikto pirkimą. Įsivaizduoju situacija kai iš tokių pinigų nusiperki naują mašiną visur važinėji, visiems rodais, o kai paklausia kas tokio nutiko gyvenime kad taip pagerėjo jūsų materialus gyvenimas, atsakai " Sūnus mirė, prisiteisėm iš ligoninės tai dabar ir džiaugiamės nauja mašina"
Apie Kretingos GN galiu paskayt tik tiek kad ten dirba nuostabūs žmones, pati gulėjau patologiniam su gresiančiu persileidimu, visos nuoširdžios, o tokios jos tapo tikrai ne po to nelaimingo įvykio, jos tokios buvo jau seniai, MB sesuo ten praktiką pries daug metų atliko, tai paskaojo kaip kiekvienai gimdyvei pusryčius nešdavo su gėlytėm, o ir rūpinadvosi visomis kaip pridera.
Negimdžiau ten tik todėl kad mano mažiukė nusprendė į šį pasulį ateit anksčiau, o apie ankščiau gimusius vaikiukus buvau visko prisiskaičiusi, bijojau kad nebus tinkamos aparatūros Kretingos GN, o ir su gydytoja buvom nušnekėjusios, kad Kretingoj gimdysiu tik tuo atveju jei vaikas nuspręs gimt laiku, ir gydytoja mano nuomonei pritarė 100 proc.