Įkraunama...
Įkraunama...

Kretingos gimdymo namai

Giena, klysti, kad tepti reikia, kad būtų malonios. schmoll.gif Niekam nieko nedaviau, o buvau prižiūrima kaip karalienė. Kas pusvalandį net nekviečiamos užeidavo ne tik seselės, bet ir gydytojos, turinčios laisvą minutę. Visko stengėsi išmokyti, kad paskui nebūtų bėdų sugrįžus namo. O Kretingoje gimdė viena draugė, kuriai, deja, baigėsi nelabai linksmai gimdymas, todėl ir turiu kuo motyvuoti, nes jos vaikiukas dabar turi negalią po traumos patirtos gimdymo metu. Ir tik todėl, kad nebuvo laiku viskas pamatyta ir suteikta skubi pagalba, o ji dar buvo apšaukta debile, kad ieško bėdų ten, kur jų nėra.
Tikrai tikiuosi, kad ten viskas kitaip, kad viskas pasikeitė, bet sunku patikėti, kai tiek visko girdėta...
Atsakyti
mano sesuo 2 vaikus Kretingoj pagimdė ir jokių bėdų per gimdymą nebuvo, abu vaikučiai sveiki rolleyes.gif

kas dėl sesučiu ir gydytojų Klp tai tau turbūt labai pasisekė, ne kaip man unsure.gif Baisiausia kaip norejau surast sesute kad išvirintu antspenius, nes krutimi maitint negalėjau, baisiai skaudėjo, tai naktį nė vienos neradau darbo vietoj, gavau kentėt doh.gif
Atsakyti
nu jei tau del anspenu isvirino KLP.GN pasirode nu tai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxre @ 2007 08 25, 10:01)
nu jei tau del anspenu isvirino KLP.GN pasirode nu tai... g.gif

nelabai supratau ką norėjai pasakyt, bet aš norėjau pasakyt tą kad pogimdyviniam skyriuj Klp pas mane sesutės ir daktarės nelakstė kaip pas Lexana kas pusvalandį, o dar norint jas rast reikėdavo labai pasistengt doh.gif buvo keletas akušerių kurios tikrai pamokėjo padėjo, bet ten tikrai nėra taip ideeeeeaaaalu kaip sakot schmoll.gif
Atsakyti
nu jei tau del anspenu isvirino KLP.GN pasirode bloga nu tai...

PRALEIDAU VIENA ZODELI biggrin.gif Nu as nieko blogo nesu girdejusi,kiek pazystamu gimde KLP.No pogimdyviniam kaikurios sesutes sake kad vriednos yra,bet nevisos,Kretingoj mane nei surises nepriverstum gimdyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxre @ 2007 08 25, 11:08)

PRALEIDAU VIENA ZODELI  biggrin.gif Nu as nieko blogo nesu girdejusi,kiek pazystamu gimde KLP.Na o pogimdyviniam kaikurios sesutes sake kad vriednos yra,bet nevisos,Kretingoj mane nei surises nepriverstum gimdyti  doh.gif

Na cia tik mano nuomone!Nes ir daug ko girdejau negero apie Kretingos GN
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatuxre: 25 rugpjūčio 2007 - 10:30
QUOTE(renatuxre @ 2007 08 25, 11:08)

PRALEIDAU VIENA ZODELI  biggrin.gif Nu as nieko blogo nesu girdejusi,kiek pazystamu gimde KLP.No pogimdyviniam kaikurios sesutes sake kad vriednos yra,bet nevisos,Kretingoj mane nei surises nepriverstum gimdyti  doh.gif

as kaip minėjau gimdymu likau patenkinta 100% ir daktare ir akusere, tik pogimdyvinis truputuka nuvyle ax.gif
Atsakyti
as gimdziau kretingoje dvi savo pirmas dukras, tai prisiminimai liko nekokie...aisku, tai buvo senai....pries 18 metu...pirma karta atvykus man i gimdykla, pasitiko gydytojas vyriskis,,,berods Satkus..man sako, negimdysi dar greit, gali pakirmyt kokias dvi savaites cia...na ka gi, guliu ir bliaunu, ka as cia tiek laiko veiksiu? tikriausia nuo to verkimo ir pagimdziau kitos dienos ryte....gydytoja buvo ta pati, del kurios kaltes mire tas berniukas, bat man ji buvo kaip kokia motina...lenkiu galva....bet nuostabiausia vyko paskui...
sanitare...sutikt va ja dabar....gavau chalata sagu ir be dirzo, tapkes...viena ruda, kita juoda ir abi ant vienos kojos....jauna buvau, kvaila...visa diena su tokia apranga ir pravaiksciojau, kol ikisau tada 10 rubliu...gavau rubelius naujas, su kainomis..
o gimdant antra vaika, jau po 3 metu, vel ta pati sanitare, sena ragana....tada dar pries gimdyma skusdavo...sako, ar turi peiliuku...na, negi as vaziuodama gimdyt, dar ir apie tai turiu galvot>? sako, va, nuplikysim karstu vandeniu, tada tai galesi kaukt....bet tada jau as lyg kazka irgi jai pasakiau...
trecia gimdziau Klp, nebenorejau tu slogiu prisiminimu, turejau savo gydytoja...zodziu, skirtumas man buvo labai didelis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuks: 25 rugpjūčio 2007 - 22:18
Emiliuks, kaip iš siaubo filmo tikrai. doh.gif Imk balioną ir neliūdėk taip, kad išties neetiškai ir nežmoniškai su tavimi pasielgė. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Perskaičiau tema ir net pyktis suėmė skaitant Lexana'os pasisakymus, blink.gif gal tu tikrai kokia nesveika meile jauti Klaipėdos GN, net jei ir taip nereikia purvo pilt ant kitu ligoniniu,šiuo atveju ant Kretingos GN, juk nieko apie jas nezinai, tik is nuogirdu, kurios daznai yra iškraipytos ir keliskart išpustos blink.gif . Kad apie taip sokinejo visi, kuom labai sunku patiketi g.gif , gimdė ir mano ne viena pazystama Klaipedoje ir niekas taip jau labai nesokinejo ir i kišene turejo kist visom, nuo gyditojos iki sesučiu. O ir dėl to pačio stafilokoko tai tikrai dauguma ji iš ten parveža, nėra dūmų be ugnies, jei jau tokia visuomenės nuomonė susidarius reiškia tikrai kažkas yra tongue.gif .Maidenanos pasisakymas irgi nenuteikia optimistiškai tikrai, ir kad nakti negali prisisaukt sesutes, ka bekalbet apie gyditojus doh.gif doh.gif doh.gif . Visur visko nutinka, medikai ne dievai, o gimdymas toks dalykas kad daznai negali nuspet kaip viskas pasisuks, jei gimdymas einasi gerai tai visur gerai buna, na o jei yra komplikacijos, man atrodo visur stengiasi kaip gali.
Gimdžiau Kretingoj ir vėl gimdysiu, nuostabus personalas, gera prieziura ir cezari extra padarė ir vaikas 10 balu gavo.

Papildyta:
Užuojauta,emiliuks, tau, bet tai buvo prieš 18 metu, apie ka tu kalbi ir ka lygini su šiandien blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif . Juk 18 metu atgal tai jau akmens amzius galima sakyt doh.gif doh.gif , Jei as papasakociau, kaip mano mama gimde prieš 30 metuu... blink.gif
Papildyta:
Dėl to paskutinio liudno atvejo Kretingoje, tai cia buvo didziulis išpustas burbulas ir prie vargšo berniuko mirties galnet labai prisidėjo jo paties tetis, nes jis terorizavo visa ligonine ir neleido personalui normaliai dirbti doh.gif . Jis ir šiaip gyvenime pagarsejes , kaip nervininkas ir teroristas, terorizuoja visur ir visus.
Atsakyti
QUOTE(Deimira @ 2007 09 05, 11:55)
Dėl to paskutinio liudno atvejo Kretingoje, tai cia buvo didziulis išpustas burbulas ir prie vargšo berniuko mirties galnet labai prisidėjo jo paties tetis, nes jis terorizavo visa ligonine ir neleido personalui normaliai dirbti doh.gif . Jis ir šiaip gyvenime pagarsejes , kaip nervininkas ir teroristas, terorizuoja visur ir visus.

kas del to tevo tai man rodos is tokios didziules nelaimes jis tik pasipelnyt norejo blink.gif tokius milijonus prisiteist nori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GieNa @ 2007 09 05, 12:20)
kas del to tevo tai man rodos is tokios didziules nelaimes jis tik pasipelnyt norejo blink.gif tokius milijonus prisiteist nori doh.gif

Būtent blink.gif
Atsakyti