[quote=Anile,2007 06 22, 08:53]
Laba diena,
Norejau pasiteirauti, gal kas gimdet Kretingoj? As savo pirmagime kaip tik Kretingoj gimdziau, akusere ten superine buvo Jablonskiene, nezinau ar dabar tebedirba....gydytojas is Klaipedos Janusas prieme mano lelyte Kretinga rinkausi tik todel, kad bijojau stafilokoko protrukiu Klaipedoje... labai daug pazystamu vaikiuku apsikrete butent Klaipedos gimdymo namuose stafilokoku...Gal dar yra gimdziusiu Kretingoj???...labai smagu butu isgirst atsiliepimu...
[/qu
As taip pat gimdziau Kretingoj ir tikrai negaliu pasakyti nieko blogo.Pirmą suneli gimdziau pas G.Kaubrienę, o antrą pas Jablonskienę ir abi jos man labai patiko. Ir del prieziuros viskas buvo gerai.O Klaipedos GN man taip pat ne prie sirdies.Kas ka nori tas tegu sako, bet man ten nepatinka.
Bet ar nors viena buvote naujai sutvarkytuose Klaipėdos GN?
ir Kretingoj naujai atremontuota gimdykla,tai...
nu jei tu negirdėjai ir tau ten patinka, nieks gi ir neatkalbinėja gimdyk KL ,juk kiekvienas renkamės kur jaučiamės gerai,o ypač tokiu ypatyngu momentu
nu jei tu negirdėjai ir tau ten patinka, nieks gi ir neatkalbinėja gimdyk KL ,juk kiekvienas renkamės kur jaučiamės gerai,o ypač tokiu ypatyngu momentu
Niu negimdyciau as Kretingoj,ypac po tu baisiu istoriju Nors ligonine, kaip ligonine, gal ir personalas geras (juolab kad siais laikais gali susitart su tau priimtina akusere ar daktaru is anksto). O ir pati beje esu Kretingos gimdymo namuose gimus,bet ne prie sirdies jie man.
O KLP GN man Gimdziau ten pirmaja, jokie stafilokokai neprikibo (beje, pagal statistika, beveik kiekvienoj ligoninej uzsikretusiu stafilokoku procentas vienodas). Ir nesigilinu as ant ko tie GN pastatyti. Gal ir namas, kur gyvenu stovi ant kokiu kapu, ka as zinau
O KLP GN man Gimdziau ten pirmaja, jokie stafilokokai neprikibo (beje, pagal statistika, beveik kiekvienoj ligoninej uzsikretusiu stafilokoku procentas vienodas). Ir nesigilinu as ant ko tie GN pastatyti. Gal ir namas, kur gyvenu stovi ant kokiu kapu, ka as zinau
Na cia viena pazystama pasakojo istorija, kaip gimde Kretingoje ilgai jau saremiai jau truko bet niekaip neatsidarinejo kaklelis, pasikeite keli gydytojai ir visi lauke to atsidarinejimo. Pasikeitus dar vienai pamainai ja patikrino, gydytoja buvo pakraupus susilpneja vaisiaus tonusai, ji pati ten silpus nusilpus. Jai ten priverstinai ta gimdos kaklely atidare, tai ta vargse po to jau net stumti neturejo jegu, bet tos gydytojos pagalba jos mazylis gime ir dabar sveikas auga. Ot ir rizikuok, pas ka pakliusi: ta kuri ismano savo darba ar pas kokia aplaidzia
Dabar teko apsilankyti KLaipedos GN priimamajame ir neteko visiskai nusivliti, tikrai patiko priemimas ir buvo suteikta tinkama pagalba
Dabar teko apsilankyti KLaipedos GN priimamajame ir neteko visiskai nusivliti, tikrai patiko priemimas ir buvo suteikta tinkama pagalba
Laizanika, pritariu, kad jei papulsi ant nemokšos surūgėlės - gali ir pati galą gauti.
QUOTE(Lexana @ 2007 07 08, 16:01)
Bet ar nors viena buvote naujai sutvarkytuose Klaipėdos GN?
O kada juos suremontavo gimdžiau spalį ir jie man visai neatrodė suremontuoti
šiaip nieko blogo as prieš Klaipėdą neturiu, gimdžiau pirmą, gimdyčiau ir antrą, neparsivežiau jokio stafilokoko bet gimdau vien dėl to kad turiu bėdų dėl kraujospudžio ir nelaimei atsitikus žinau kad manim pasirūpins geriau, jei bučiau sveika kaip ridikas gimdyčiau Kretingoj, nes sesuo 2 savo vaikelius pagimdė be jokių problemų
Na siaip Klaipeedos GN suremontavo pernai vasara, nezinau kaip cia buvo kad spaly tu to remonto nepastebejai Bet siaip geru atsiliepimu girdejau apie ju bukle is tu, kurios gimde rugpjuty Gal tau pasitaike dar sena nesuremontuota palatos
Net keista, kai pamačiau tokią foto. Kai gimdžiau prieš penkerius ir dvejus su puse metų tokių gidyklų net nebuvo. Visos buvo nors ir senomis plytelėmis, bet neišbyrėjusiomis ir tvarkingos tikrai.
Nu tai turbut kadangi buvau mergina iš provincijos tai ir nuvedė į tokią ai bet man visiškai nesvarbu kad tos plytelės ten išbyrėjusios, per gimdymą tas nerūpi
Giena, pritariu, man irgi ta gimdyklos aplinka neitin terūpėjo. Norėjau kuo greičiau pagimdyti ir važiuoti namo su kruopa ant rankų.
Mano pazystama gimde Kretingoj pries 3 metus, nu nieko blogo nebuvo, bet sake kita gimdytu geriau Klaipedoj.Ji vos priimamajame nepradejo gimdyti.