Įkraunama...
Įkraunama...

Kretingos gimdymo namai

QUOTE(...Pikciurniene... @ 2011 05 05, 10:10)
Deja, bet nedaro epiduro ax.gif

Sveikutes, as taip pat kaip ir daugelis besilaukanciu mamyciu kruopsciai skaitau atsiliepimus ir renkuosi kur gimdyti, Klaipedoje ar Kretingoje. Visgi linkstu i Kretingos puse. Bet kadangi dabar perskaiciau, kad ten nedaro epiduro, tai gavau nedideli soka smile.gif
baisu del pirmo gimdyto ir noretusi tureti epidura del viso pikto, tai ar tikrai tiesa kad Kretingoje jo nedaro?
Atsakyti
QUOTE(DIMONIJA @ 2011 05 06, 10:44)
Sveikutes, o tai kaip daro CP be epiduros? g.gif

Man Kretingoj CP darė su epiduru. Nuostabi anesteziologė. thumbup.gif
QUOTE(DovilDo @ 2011 05 09, 20:12)
Sveikutes, as taip pat kaip ir daugelis besilaukanciu mamyciu kruopsciai skaitau atsiliepimus ir renkuosi kur gimdyti, Klaipedoje ar Kretingoje. Visgi linkstu i Kretingos puse. Bet kadangi dabar perskaiciau, kad ten nedaro epiduro, tai gavau nedideli soka smile.gif
baisu del pirmo gimdyto ir noretusi tureti epidura del viso pikto, tai ar tikrai tiesa kad Kretingoje jo nedaro?

Nežinau ar daro epidurą natūralaus (ne CP) gimdymo atveju, šito reiktų klausti gimdymo skyriuje, tartis ten vietoje.
Kai gimdžiau antrą vaikiuką Kretingoje, manes gimdymo pradžioje klausė, ar noriu nuskausminimo, pasakiau, kad ne... Nesiaiškinau, ar man siūlė epidurą, ar kitą nuskausminimo budą. g.gif
sėkmės visom besiruošiančiom leliukų atėjimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimira: 10 gegužės 2011 - 16:06
Del epiduro - kai mano gimdymas buvo 10 val, tai apie 9 val as paluzau ir paprasiau epiduro man pasake kad epiduro nedaro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2011 06 13, 19:18)
Del epiduro - kai mano gimdymas buvo 10 val, tai apie 9 val as paluzau ir paprasiau epiduro man pasake kad epiduro nedaro schmoll.gif

Gal jau buvo per vėlu. g.gif
Atsakyti
man moteriskes labai idomu kokia gimdyklos ir pogimdyvinio skyriaus paltu aplinka? Kadangi pirma vaikuti gimdziau Klaipedoje, tai ten gimdymo palata super atrodo, net minkstas issitiesiantis fotelis teveliui buvo, o pogimdyviniame skyriuje mokamoje palatoje dvigule lova, tv, dusas, toletas. Cia speju nieko panasaus nera?
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2011 06 23, 13:19)
man moteriskes labai idomu kokia gimdyklos ir pogimdyvinio skyriaus paltu aplinka? Kadangi pirma vaikuti gimdziau Klaipedoje, tai ten gimdymo palata super atrodo, net minkstas issitiesiantis fotelis teveliui buvo, o pogimdyviniame skyriuje mokamoje palatoje dvigule lova, tv, dusas, toletas. Cia speju nieko panasaus nera?

Kretingoje irgi yra seimynine palata, bet zinoma ne tokia kaip Klaipedoje smile.gif Taciau yra istiesiamas fotelis, kuriame vienas is artimuju gali pasilikti nakciai ir tualetas su bide tik tavo reikmems smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat gimdžiau Kretingoje,ir kai kada dar reikės gimdyti tai taip pat gimdysiu čia..Per nėštumą daug teko gulėti ligoninėje,tai susipažinau su visomis akušerėmis ir visos buvo superinės, labai malonios, palaikančios, nors nėštumo pradžioje buvo minčiu,kad išsikviesti pažįstamą, bet to tikrai neprireikė, tiko bet kuri thumbup.gif ..Pakliuvau pas gydytoją Opulskienę ir labai žemai lenkiu jai galvą, geresnių už ją man nėra (su Švegždiene neteko susidurt)..dėl palatų tai gal ir ne viskas ten tvarkoje, bet man svarbiausia profesionalus, malonus aptarnavimas, o ne odinis fotelis ir t.t. MB išsėdėjo ant taburetės 12 valandų ir nesiskundė thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Teko porą kartų apsilankyti šioje klinikoje.Atsiliepimai patys blogiausi.Pirmąkart lankiausi pas ginekologę Šopagienę, tai ši gydytoja savo ,,kompetencija"nustatė nesivystantį nėštumą, prirašė vaistų,kad iškraujuočiau, nors po poros savaičių Klaipedoje pamatėir plakančią širdutę...antras apsilankymas šioje klinikoje supykdė, kad neva jie daro kruajo tyrimus, konkrečiai hcg, paklausus, kad bus atsakymai:šiandien ar rytoj, sako kitą savaitę , tai yra po 5-6 dienų, nes jie juos veža daryt į Vilnių...tai kam reikia iš viso sakyt,kad juos daro klinika....turbut trečio karto neteks daugiau lankytis tokioj klinikoj
Atsakyti
QUOTE(Izete37 @ 2011 09 16, 21:48)
Teko porą kartų apsilankyti šioje klinikoje.Atsiliepimai patys blogiausi.Pirmąkart lankiausi pas ginekologę Šopagienę, tai ši gydytoja savo ,,kompetencija"nustatė nesivystantį nėštumą, prirašė vaistų,kad iškraujuočiau, nors po poros savaičių Klaipedoje pamatėir plakančią širdutę...antras apsilankymas šioje klinikoje supykdė, kad neva jie daro kruajo tyrimus, konkrečiai hcg, paklausus, kad bus atsakymai:šiandien ar rytoj, sako kitą savaitę , tai yra po 5-6 dienų, nes jie juos veža daryt į Vilnių...tai kam reikia iš viso sakyt,kad juos daro klinika....turbut trečio karto neteks daugiau lankytis tokioj klinikoj

Taip, per Sopagiene netekau kudikio, ir net saltis nukrecia gird rolleyes.gif nt jos pavarde doh.gif
Atsakyti
Aš taip pat dukrytę gimdžiau Kretingoj ir likau viskuom patenkinta, buvom pasiėmę tą šeimyninę palatą, tai wc savo turėjau biggrin.gif Nieko ypatingo apart wc ir ištiesiamo fotelio, bet jauki miela palata mirksiukas.gif Personalas iš vis super, tiek akušerės, tiek gydytojos, tiek naujagimių sesutės thumbup.gif wub.gif Jei kada dar gimdyčiau nors šiaip man jau gana rinkčiausi tik Kretinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina1 @ 2007 08 24, 14:31)
Sveikutes,
as gimdziau Kretingos ligonineje. Aisku, jei butu gresusios kazkokios komplikacijos ir butu reikeje didesnes prieziuros - buciau likusi Vilniuje. Fantastiskas personalas, isivaizduokite, jei as per tris dienas buvau vienintele gimdyve, tai ir mane, ir leliuka turejo vienut vienutelius. Tarp kitko, po nelaimes jie dabar turi labai gera iranga, o ir visos gydytojos baige papildomus kursus, stazavosi, o jokio stafilokoko nebuvo. Tiesa, gerai, kad buvau prisikaiciusi del maitinimo, nes seseles i lankas sienauja. Is gydytoju puses - viskas kaip is vadoveliu, bet va seseles... Tiesa, nuostabiausios slaugutes, kur grindis plauna. Ateina, pasiziuri i leliuka, maldele sukalba, kad butu visada toks grazus ir geras, vis pagiria, na, nerealios.

labas as tai pries keturias dieneles gimdziau kretingoje savo pirmagime tai viskas ok buvo. smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,norejau paklausti kaip gimdymo palata kretingoje atrodo?kiek suprantu kad demesio didesnio gali sulaukti nei klp.nes man po dvieju men gimdyti reikia bet neapsisprendziu kur vaziuoti ar i klp ar i kretinga.su pirmu vaiku tai klp gimdziau, gimdymo palata labai patiko ypac ta lova biggrin.gif biggrin.gif bet po to ir prieziura ir po gimdymo kai isveze tai nepalikau suzaveta.
Atsakyti