QUOTE(SauleleRu @ 2010 01 12, 09:32)
Jau geriau tokių istorijų pasiskaityt, negu bandyti kažką slėpti nuo savęs, o po to nagus graužtis. Juk visur visko būna, bet kam rodyti tik dailų fasadą, jei vidus išpuvęs?
Aš nesakau, kad nereikėjo neigiamos nuomonės rašyti, bet parašyti buvo galima švelniau, be detalių aprašymų - na, maždaug "Žinau net tris nesėkmingai pasibaigusius gimdymus Kretingos GN ir, deja, nei vienos teigiamos istorijos. Jei ką domina, per AŽ galiu papasakoti detaliau." Tuo labiau, kad kažkokios būtent Kretingos gydytojus ar gimdymo skyrių liečiančios informacijos ten nebuvo - eilinės istorijos, kurių praktiškai kiekvienoje temoje apie gimdymo namus gali rasti (perverskite paskutinius puslapius apie Klaipėdos GN - ten irgi tik istorijos apie prarastus kūdikius, tiesa, kur kas korektiškiau ir konkrečiau išdėstytos). Kodėl taip rašau? Todėl, kad kai laukiausi pirmagimio, mane užgriuvo panašus informacijos srautas apie Klaipėdos GN. Ėjau iš proto dėl nežinomybės ir absurdiškų baimių praktiškai visą nėštumą. Nemanau, kad tai turėjo geros įtakos man ir vaikučiui. Todėl visada pasveriu, kaip savo neigiamą nuomonę išsakyti , kurių hormonai ir taip siautėja, o nerimo dėl lėliuko sveikatos ir sėkmingo gimdymo daugiau nei reikia...