QUOTE(mamuliukasR @ 2009 01 25, 22:40)
Sveikos mamytes
noreciau ir as pasisakyti sia tema.Gimdziau pries 2 sav Kretingoje ir tikrai nesigailiu.gimdyme dalyvavo keturi medikai (gyd., akusere,vaiku sesele ir vaiku slaugytoja).Klaipedoje dalyvauja tik akusere.O prieziura tikrai gera.
Akusere mano buvo A.Ruzgiene.Labai priziurejo, nugara vis pamasazuodavo.
Ir nakti vaiku slaugytojos vis eina pasiziureti ar viskas tvarkoj.Su kuo kalbejausi kas gimde Klaipedoj, tai tokio demesio negavo.
O kas del tu hospitaliniu bakteriju, tai yra ju visur.Mes ir is Kretingos stafilokoka parsivezem, tik ne auksini, ne zarnyno, o odos.Zodziu jau kas lemta nutikti, nutiks.
P.S. kur begimdytum, vistiek paciai teks pagimdyti,nieks kitas to nepadarys.
noreciau ir as pasisakyti sia tema.Gimdziau pries 2 sav Kretingoje ir tikrai nesigailiu.gimdyme dalyvavo keturi medikai (gyd., akusere,vaiku sesele ir vaiku slaugytoja).Klaipedoje dalyvauja tik akusere.O prieziura tikrai gera.
Akusere mano buvo A.Ruzgiene.Labai priziurejo, nugara vis pamasazuodavo.
Ir nakti vaiku slaugytojos vis eina pasiziureti ar viskas tvarkoj.Su kuo kalbejausi kas gimde Klaipedoj, tai tokio demesio negavo.
O kas del tu hospitaliniu bakteriju, tai yra ju visur.Mes ir is Kretingos stafilokoka parsivezem, tik ne auksini, ne zarnyno, o odos.Zodziu jau kas lemta nutikti, nutiks.
P.S. kur begimdytum, vistiek paciai teks pagimdyti,nieks kitas to nepadarys.
na del demesio, tai KLP mane tuo ir zavi, kad nesusirenka burys jei nera reikalinga del atejimo nakti, tai viena mane pykdo-negi pailset negalima po mazylio atejimo nebent reikia pagalbos-pasisauki
del bakteriju visiskai
zinoma, kad nepagimdys, bet kaip paciai tai vyksis labai priklauso ir nuo aplinkos (cia as ne apie sienu spalva), ir nuo vidinio nusiteikimo o jei reikalingas gydytoju issikisimas rimtesnis, tai tada visgi dziaugies esanti ne Kretingoje