Įkraunama...
Įkraunama...

Kretingos gimdymo namai

QUOTE(mamuliukasR @ 2009 01 25, 22:40)
Sveikos mamytes
noreciau ir as pasisakyti sia tema.Gimdziau pries 2 sav Kretingoje ir tikrai nesigailiu.gimdyme dalyvavo keturi medikai (gyd., akusere,vaiku sesele ir vaiku slaugytoja).Klaipedoje dalyvauja tik akusere.O prieziura tikrai gera.
Akusere mano buvo A.Ruzgiene.Labai priziurejo, nugara vis pamasazuodavo.
Ir nakti vaiku slaugytojos vis eina pasiziureti ar viskas tvarkoj.Su kuo kalbejausi kas gimde Klaipedoj, tai tokio demesio negavo.
O kas del tu hospitaliniu bakteriju, tai yra ju visur.Mes ir is Kretingos stafilokoka parsivezem, tik ne auksini, ne zarnyno, o odos.Zodziu jau kas lemta nutikti, nutiks.
P.S. kur begimdytum, vistiek paciai teks pagimdyti,nieks kitas to nepadarys.

na del demesio, tai KLP mane tuo ir zavi, kad nesusirenka burys jei nera reikalinga biggrin.gif del atejimo nakti, tai viena mane pykdo-negi pailset negalima po mazylio atejimo ax.gif nebent reikia pagalbos-pasisauki mirksiukas.gif
del bakteriju visiskai drinks_cheers.gif
zinoma, kad nepagimdys, bet kaip paciai tai vyksis labai priklauso ir nuo aplinkos (cia as ne apie sienu spalva), ir nuo vidinio nusiteikimo mirksiukas.gif o jei reikalingas gydytoju issikisimas rimtesnis, tai tada visgi dziaugies esanti ne Kretingoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuliukasR @ 2009 01 25, 22:40)
Sveikos mamytes
noreciau ir as pasisakyti sia tema.Gimdziau pries 2 sav Kretingoje ir tikrai nesigailiu.gimdyme dalyvavo keturi medikai (gyd., akusere,vaiku sesele ir vaiku slaugytoja).Klaipedoje dalyvauja tik akusere.O prieziura tikrai gera.

As gimdžiau Klaipėdoj per sarėmius buvo dingę leliuko tonai, tai kai visi sulėkė gelbėt iš kart viskas susitvarkė thumbup.gif ir gimdyme dalyvavo vos ne puse skyriaus. Jau nebesuskaičiavau kiek ten jų buvo doh.gif Tad jei bus reikalas tikrai bus daugiau nei viena akušerė. Be to man atrodo taip kaip tik jaukiau, kai tiek chebros nesusirenka.

Dėl dėmėsingumo Kretingoj tai aš pritariu. Teko pora dienų patologiniam Kretingoj pabuvot. Tikrai kitaip nei Klaipėdoj. Pačių gydytojų priežiūra nuoširdesnė, rūpestingesnė nei Klp. O seselės ir ten ir ten panašiai dėmesingos.

Ir antra kart gimdysiu Klaipėdoj, nes ten man labiau patinka pati aplinka. Kretingoj man aplinka pasirodė siaubinga unsure.gif Ir kažkodėl atrodo, kad klaipėdoj gydytojai turi daugiau patirties ten daugiau atvejų buvę, geriau žinos kaip kada gali pagelbėt ir išvengt reanimobilių. Čia tik mano nuomonė, kaip realiai būtų nežinosi.

Atsakyti
gimdziau Kretingoje rugsejo menesi. prieziura tai tikrai gera, tiek diena tiek nakti gali prasytis pagalbos ir ji bus suteikta smile.gif . gyd. Svegzdiene nuostabi moteris. Gurskyte- Opulskiene kysiu tikrai neima, o Svegzdiene atsisake priimti pries gimdyma, dave suprast, jei viskas bus gerai - tai pasiulikit po visko smile.gif siaip pats gimdymas mano busvo ziauriai sunkus, prasikankinau visa diena, leido skatinamuosius, o baigesi visvien cezariu. cezarius atlieka ir vyriskis gydytojas ginekologas is klaipedos, man jis ziauriai patiko, malonus gydytojas, tik nezinau jo pavardes blush2.gif
Atsakyti
o as nusivyliau, prieziura nekokia, matyt kazko norejo pasakiau kad skauda pilva, dave paracetamolio blink.gif , ten tikrai negimdysiu schmoll.gif ir gimdyklos durys visad praviros kodel kitos turi klausytis kaip kitos gimdo niekaip nesuprantu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimonda-Gema @ 2009 02 10, 22:31)
o as nusivyliau, prieziura nekokia, matyt kazko norejo pasakiau kad skauda pilva, dave paracetamolio  blink.gif , ten tikrai negimdysiu  schmoll.gif  ir gimdyklos durys visad praviros kodel kitos turi klausytis kaip kitos gimdo niekaip nesuprantu  schmoll.gif

Paracetamolio nesciai moteriai galima, o gal zinote koki kita vaista ? Kai laukiausi galva plyste plyso, net naktimis pabusdavau is skausmo, lankiausi beveik pas visus daktarus, nustate kaip migrena, israse "Actavis Paracetamol", ir netgi "Solpodeina", nes skausmai budavo nepakeliami.......
O del gimdyklos duru lotuliukas.gif , kitos moteris nieko naujo tikrai neisgirs, manau gimdant tikrai jau bus nebesvarbu ar kas girdi ar kaip atrodai...... lotuliukas.gif
Rinkites gimdyma namuose, nei kas girdes, sava lova, svara ir visa kita......Samdyti medikai suteiks suteiks pagalba ir aplinkui pasokines lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis, mamytes.. As gimdziau Kretingoj(nors pati esu klaipediete). labai dziaugiuosi, kad gimdziau butent Ketingoj, nes personalas cia super.. Nors gimdymas buvo begalo sunkus, tesesi 15 valandu ir visvien baigesi cezariu, labai esu dekinga gyd Opulskienei, kuri mano nuomone savo dalyko ase.. Gal tik truputi nuotaikos zmogus, taciau didelio aciu tikrai verta.. Jokiu kysiu neima, net supyko, kad norejom iduoti... O ir akusere Ilona, kuri ir nugaryte pagloste, ir uz rankos palaike, net i peti siule isikasti, kad tik man geriau butu.. biggrin.gif O ir vaiku daktarytes begalo malonio.. Ypac tokia stambi labai(gaila pavardes nzn)- nors prie sirdies dek.. ir sesutes ten kas valanda lakste, vis nosi i palata ikisdavo, stengdavosi, kad nieko netruktu...
Vienas tik nemalonus atsiminimas, tokia sesute, senstelejus, su ryzais-raudonais plaukais.. Norejau kolektyvui perduoti "saldu laukneseli", taciau kolektyvas taip ir nesulauke tu saldumynu, nes mat TA viska apzora pasisavino sau.. Nors aiskiai ligtais pasakiau, kad cia visam personalui.. Paskui labai buvo nemalonu atsisveikinti su tokiom nuostabiom daktarytem, sesutem ir visom kitom, padekojant tik sausu ACIU...
Ir siaip, jei kas dvejojate ar Klp ar Krt gimdyti- patarciau rinktis Kretinga..(cia mano nuomone, nes kelios drauges visai neseniai gimde Klaipedoj, tai sake ziauriai nukankino- nieks nesicackino).. Na gal tiesiog taip pasitaike... smile.gif
Atsakyti
Nėščiųjų priežiūros programa

Kaina
NĖŠČIŲJŲ PRIEŽIŪROS PROGRAMA (I trimestras) 1099
2 Gydytojo akušerio-ginekologo konsultacijos
BPG konsultacija
Ultragarsinė ankstyva nėštumo diagnostika
Gydytojo odontologo konsultacija
Gydytojo oftalmologo konsultacija
Plaučių nuotrauką nėščiosios vyrui
Radiologo aprašymas
Bendras kraujo tyrimas
Kraujo grupės nustatymas
Nėščiosios vyro kraujo grupės nustatymas
Antikūnių nustatymas naudojant 2 donorų standartinius eritrocitus
Šlapimo tyrimas
Tyrimas dėl sifilio
Bakterioskopinis tyrimas iš makšties
Citomegalijos virusas IgG
Citomegalijos virusas IgM
Tyrimas dėl toksoplazmozės
Tyrimas dėl AIDS
NĖŠČIŲJŲ PRIEŽIŪROS PROGRAMA (II trimestras) 825
3 Gydytojo akušerio-ginekologo konsultacijos
Ultragarsinis vaisiaus tyrimas
Gimdos kakalelio įvertinimas ultragarsu
Prenitalinės rizikos tyrimas (PRISCA, AFP, HCG,uE3)
1 Bendrasis kraujo tyrimas
3 šlapimo tyrimai
Šlapimo pasėlis
2 Esant Rh-, antikūnių tyrimas
Esant Rh-, neesant antikūnių, anti D Globulinas
NĖŠČIŲJŲ PRIEŽIŪROS PROGRAMA (III trimestras) 975
4 Gydytojo akušerio-ginekologo konsultacijos (1 gali būti po gimdymo)
Ultragarsinis vaisiaus tyrimas
Bendrasis kraujo tyrimas
3 šlapimo tyrimai
Esant Rh-, neesant antikūnių, anti D Globulinas
Gliukozės toleracijos mėginys
Pasėlis dėl streptokoko
Tyrimas dėl sifilio
Tyrimas dėl AIDS
Citomegalijos virusas IgG
Citomegalijos virusas IgM
Tyrimas dėl toksoplazmozės
VISA PROGRAMA 2899

Kokio velnio ta oftalmologo konsultacija jei nescia nesiskundzia akiu problemomis?
Plauciu nuotrauka nescios vyrui? kam ji? kam ta vyra svitint? jie protiskai atsilike.
Bakterioskopinis tyrimas is maksties? jei moteris nesiskundzia simptomais tokiais kad reiktu ta tyrima daryt, tai ko ten list i vidu??
Tyrimas del toksoplazmozes: jei negyvena tarp laukiniu kaciu kam ta tyrima daryt?
II trimestre idomu kam tiria gimdos kakleli ultragarsu? gal nori kad persileistu moteris?
Prenitalinės rizikos tyrimas, daromas tik kai yra indikaciju, o eiliniai moteriai kam to reik?

Ir dar galeciau vardint ir vardint koki suda mala jie doh.gif
Mielos nestukes, susivokit kad cia belekokia komercija, ir pinigu plovimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki,as sunu gimdziau Kretingoj,o dukra Klaipedoj.Nors tikrai gimdymas Kretingoj praejo sklandziai,prieme malonios sesutes,akusere ir gydytoja,su antru nestumu pasiryzusi buvau gimdyt Klaipedoj. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(A.VAITK. @ 2009 03 31, 12:05)
Sveiki,as sunu gimdziau Kretingoj,o dukra Klaipedoj.Nors tikrai gimdymas Kretingoj praejo sklandziai,prieme malonios sesutes,akusere ir gydytoja,su antru nestumu pasiryzusi buvau gimdyt Klaipedoj. ax.gif

o kodel? g.gif kokiunors komplikaciju tikejotes, kad nesiryzot Kretingoj vel gimdyti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2009 04 02, 08:33)
o kodel?  g.gif  kokiunors komplikaciju tikejotes, kad nesiryzot Kretingoj vel gimdyti?  unsure.gif

Artejant gimdymui visokios mintys pradeda suktis,kaip bus...tiesiog bijojau,sake bus didelis vaikas,tai saugiau atrode gimdyt Klaipedoje. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A.VAITK.: 03 balandžio 2009 - 14:00
sveikutes mamytes, ir as pasidalinsiu savo istorija apie gimdymus. smile.gif
Pirma gimdziau klaipedoje, likau labai nepatenkinta paziu gimdymo metu ivykusiomes komplikacijomis(nors viska ivyko per 2 val.),o prieziura po gimdymo tai visai neblogai.
Antra gimdziau kretingoje, likau labai patenkinta viskuom. Viskas truko apie 11 valandu, visada salia buvo akusere Jablonskiene thumbup.gif , begalo esu jai diekinga.

O del kysiu tai niekur nedaviau

Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif
as gimdziau pries 5 menesiukus klaipedoje,gimdymas buvo labai sunkus ir komplikuotas kuris truko 16h27min. buvo suleke visas personalas kiek tuo metu bubudejo,net anestiozologas visa gimdyma buvo iki paskutinios minutes,pogimdyviniam skyriui akuseres su super duper zenklu,o ir gimdyma priemusios akusere ir daktare ,labai profesionalios ismanancios savo darba....
Atsakyti