Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įsidėti avatarą - logotipą?

Aciu uz atsakymus 4u.gif , jau radau savo meskiuka smile.gif thumbup.gif . Tikuosi daugiau nebus tokiu pokstu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2008 06 12, 10:41)
Aciu uz atsakymus  4u.gif , jau radau savo meskiuka  smile.gif  thumbup.gif . Tikuosi daugiau nebus tokiu pokstu  g.gif

Nedėk draudžiamų avatarų ir viskas bus ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 06 12, 10:43)
Nedėk draudžiamų avatarų ir viskas bus ok thumbup.gif

negi sitas meskiukas draudziamas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2008 06 12, 10:44)
negi sitas meskiukas draudziamas?  blink.gif

Šitas ne lotuliukas.gif ,bet jokių reklaminių,nuogų papų,užpakalio ar pan lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 06 12, 10:47)
Šitas ne lotuliukas.gif ,bet jokių reklaminių,nuogų papų,užpakalio ar pan lotuliukas.gif

Jo jo, ta tai zinau lotuliukas.gif Delto ir galvoju, kas galejo pakeisti visiskai neutralu mano logotipa su meskiuku i kazkoki chat portal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2008 06 12, 10:51)
Jo jo, ta tai zinau  lotuliukas.gif Delto ir galvoju, kas galejo pakeisti visiskai neutralu mano logotipa su meskiuku i kazkoki chat portal  g.gif

Tai tikrai ne moderatoriai, aš manau, kažkas tavo nick'u prisijungė. Gal per kitus kompiuterius prie SM jungeisi, ar palikai prijungtą kuriam laikui nick'ą...
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 06 12, 10:53)
Tai tikrai ne moderatoriai, aš manau, kažkas tavo nick'u prisijungė. Gal per kitus kompiuterius prie SM jungeisi, ar palikai prijungtą kuriam laikui nick'ą...

Nu kad nieko panasaus nebuvo g.gif , kazkokie x failai blink.gif. Siaip jausmas nelabai malonus, kai kazkas gali knaisiotis po tavo darza.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 12 birželio 2008 - 10:01
QUOTE(Rene @ 2008 06 12, 10:57)
Nu kad nieko panasaus nebuvo  g.gif , kazkokie x failai  blink.gif

Tai jau tikrai g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 06 12, 10:53)

Man irgi panašu,kad buvo prisijungus kitu kompiuteriu,o ten ir liko jos duomenys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 06 12, 11:02)
Man irgi panašu,kad buvo prisijungus kitu kompiuteriu,o ten ir liko jos duomenys ax.gif

Naudojuosi tik savo kompu namie. Tai neimanomas variantas ka jus sakot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2008 06 12, 11:07)
Naudojuosi tik savo kompu namie. Tai neimanomas variantas ka jus sakot  4u.gif

Visokių stebuklų būna smile.gif
Papildyta:
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 06 12, 11:08)

Čia gal galėjo dar būt problema.
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 06 12, 11:10)
Papildyta:

Čia gal galėjo dar būt problema.

Ta prisimenu diena, kai kuri laika nebuvo galima pasijungt, bet man visas sitas reikalas ivyko per sia nakti, nes pries atsijungiant viskas buvo gerai, o siandien is ryto prisijungus pamatau kita avatara blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 12 birželio 2008 - 10:15