Kaip suzinoti kiek sveria avataras?
QUOTE(kiskute @ 2007 10 24, 09:37)
Sis mano paveiksliukas kur matote pasikeiciau(mergina)kazkokio ne tokio ryskumo gavosi ...nemoku dar gerai sia kompiuterine aparatura naudotis,tai negaliu ikelti paveiksliuko nuorodos.Tik galiu parasyti,kad nuorodoj jis daugiau i ploti pasitempes,o cia pas mane gavosi toks daugiau i auksti,tai del to spalvu kokybe suprastejo ?
Kadangi nenurodei paveikslėlio tikro dydžio, tai jis ima max: 120*120 Nueik į "Mano nustatymai" -> "Redaguoti logotipo (avataro) nustatymus" ir įrašyk matmenis: plotis - 100, aukštis - 75
Sėkmės
QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 16, 18:18)
O ar neįmanoma pasidaryti kad avatarai keistųsi slide show principu?
Pasidaryk su photoshopu besikeičiantį paveikslėlį ir turėsi
Sveikutes, ka zinau , mano avataro dydis niekaip nepakinta, negaliu jo padidint per visa leistina skaiciu nors tu ka. Cia skanuota nuotrauka, dedu ja per fotki.com, gal kas ne taip? , help
QUOTE(Uogiux @ 2008 01 11, 00:00)
Sveikutes, ka zinau , mano avataro dydis niekaip nepakinta, negaliu jo padidint per visa leistina skaiciu nors tu ka. Cia skanuota nuotrauka, dedu ja per fotki.com, gal kas ne taip? , help
Pirmiausia ją reikėtų susimažinti savo kompe su fotoredagavimo programėle Apie tai susirask temą Mamos kompiuteryje
Sveiki
Ir aš esu iš tų kurioms nepavyksta pasikeisti logotipo ,viską darau pagal nuorodas, o kai paspaudžiu atnaujinti logotipą rodo, kad "tai nėra teisinga logotipo nuoroda".Ir dydį nurodau, ir tą adresą nukopijuoju, bet nesigauna .Bandžiau ir iš SM nurodytų adresų įkelti, ir iš one.lt, bet nesigauna.Pirmame psl instrukciją skaičiau daug kartų......
Ir aš esu iš tų kurioms nepavyksta pasikeisti logotipo ,viską darau pagal nuorodas, o kai paspaudžiu atnaujinti logotipą rodo, kad "tai nėra teisinga logotipo nuoroda".Ir dydį nurodau, ir tą adresą nukopijuoju, bet nesigauna .Bandžiau ir iš SM nurodytų adresų įkelti, ir iš one.lt, bet nesigauna.Pirmame psl instrukciją skaičiau daug kartų......
QUOTE(Gabred @ 2008 03 26, 17:59)
Sveiki
gal tiesiog išsisaugokite ant desktopo ir kelkite iš ten?
QUOTE(insi @ 2008 03 26, 20:14)
gal tiesiog išsisaugokite ant desktopo ir kelkite iš ten?
Gal galite pasakyti kaip tai padaryti, nes nelabai pavyksta draugauti su kompu, o bet ką spaudyti tiesiog bijau, todėl džiaugiausi kad yra instrukcija dėl logotipo, bet vistiek nepavyksta.Ačiū už pagalbą
QUOTE(Gabred @ 2008 03 26, 18:18)
Gal galite pasakyti kaip tai padaryti, nes nelabai pavyksta draugauti su kompu, o bet ką spaudyti tiesiog bijau, todėl džiaugiausi kad yra instrukcija dėl logotipo, bet vistiek nepavyksta.Ačiū už pagalbą
1. internete randate patikusį avatarą
2. užlipat, spaudžiat kairį pelės klavišą, tada 'save as' / 'įrašyti paveikslėlį kaip'
3. iššoka langelis, kairė pasirenkat 'desktop', tada 'save'
vualia! paveikslėlis jau ant desktopo tada
1. einat į 'mano nustatymai'
2. įkeliat, įrašot pikselius, išsaugot, kad būtumėt tikra, kad pasikeitė - spaudžiat f5 mygtuką. viskas
dar internete paveikslėlio parametrus matysite paspaudusi kairį pelės klavišą ir tada 'sąvybės'/'properties'