Sveikos, aš esu neseniai prisiregistravusi www.supermama.lt. Ar gerai supratau, kad avatarą čia leidžia įsidėti tik tada, kai parašai 26 (ir daugiau) žinutes? Paaiškinimuose kažkaip parašyta, kad funkcija ,,Browse atsiranda parašius 26 ir daugiau pranešimų.
QUOTE(Elvitute @ 2012 10 23, 12:00)
Paaiškinimuose kažkaip parašyta, kad funkcija ,,Browse atsiranda parašius 26 ir daugiau pranešimų.
Tai reiškia, kad norėdama tiesiai iš savo kompiuterio įsikelti, turite būti surinkusi tiek žinučių.
Dabar gi galit įsikelti iš interneto platybių.
istryniau senaji avatara, o naujo nebeleidzia nei is kompiuterio isikelti nei is interneto. Kai keliu is kompiuterio (failo dydis 33kb) ir paspaudziu atnaujinti avatara - tiesiog pranyksta nurodytas failo adresas ir nieko ka darau ne taip?
QUOTE(-kitsune- @ 2013 02 19, 12:22)
naujo nebeleidzia <...> isikelti nei is interneto.
Kokia nuoroda?
QUOTE(-kitsune- @ 2013 02 19, 12:22)
Kai keliu is kompiuterio (failo dydis 33kb) ir paspaudziu atnaujinti avatara - tiesiog pranyksta nurodytas failo adresas ir nieko
Koks foto dydis pikseliais?
bandau, gal visgi isikele
Sveiki
Jau antra diena bandau pasikeisti avatara, viska darau teisingai, bet man jo nepakeicia. Spaudziu ir F5 ir atnaujinu puslapi vis tiek tas pats. Ka daryti?
Jau antra diena bandau pasikeisti avatara, viska darau teisingai, bet man jo nepakeicia. Spaudziu ir F5 ir atnaujinu puslapi vis tiek tas pats. Ka daryti?
QUOTE(*Semi* @ 2013 04 16, 16:11)
Pažiūrėkit kitoje naršyklėje, jei tikrai viską darote teisingai.
O dabartinėje naršyklėje galit atsijungti ir iš naujo prisijungti prie forumo.
QUOTE(Borzika @ 2013 04 16, 16:15)
Pažiūrėkit kitoje naršyklėje, jei tikrai viską darote teisingai.
Badziau ir sitaip, bet vis tiek niekas nesikeicia. O darau taip pirmiausia pasalinu senaji avatara tada is kompiuterio isikeliu savo paveiksliuka ir parasau dydzius ir atnaujinu avatara Lygtais viska gerai darau.
Papildyta:
Na va jau viskas gerai. Aciu
Sveiki, norejau pasiteirauti, kame problema? Mano avataras iki siuol buvo tvarkoje, pries 1h jisai dingo, ikeliau viel rodo kad pavyko, bet jo nekelia? Aciu uz paaskinima.
QUOTE(ELLINIKA @ 2013 05 10, 09:14)
Mano avataras iki siuol buvo tvarkoje, pries 1h jisai dingo, ikeliau viel rodo kad pavyko, bet jo nekelia?
Šiuo metu matau tokį jūsų avatarą
Kai keičiat avatarą, naršyklė ne visada iškart sureaguoja:
QUOTE(Borzika @ 2012 02 22, 09:47)
Jei ir po Ctrl+F5 paspaudimo, ir po atsijungimo-prisijungimo rodo seną, tada belieka palūkėti kelias min ar val.
QUOTE(Borzika @ 2012 02 13, 18:41)
O jūs įsikelkit ir per kitą naršyklę pažiūrėkit. Galbūt 'įstrigo' dabartinės naršyklės atminty senasis ir pasikeis tik po tam tikro laiko (kiti nariai šiaip turėtų matyti naująjį).
QUOTE(Borzika @ 2013 05 10, 08:22)
Aciu aciu
QUOTE(Borzika @ 2013 05 10, 08:22)
Na v ir viel tas pats Nieko visai nekeiciau ir pirma karta nekeiciau, pats dingsta...