Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įsidėti avatarą - logotipą?

Laba diena, kaip gali buti, jog mano asmenini avatara (mano vaiko kojas) naudoja ir kita forumo dalyve (Jurgux)? Viesai as tos nuotraukos niekur nedejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dameri @ 2012 07 26, 19:42)
mano asmenini avatara (mano vaiko kojas) naudoja ir kita forumo dalyve (Jurgux)? Viesai as tos nuotraukos niekur nedejau  g.gif

O narei į AŽ apie tai parašėt?
Mes nežinom, kaip ji tą foto gavo. Todėl bandykit tarpusavy išsiaškinti. Manau, kad narė turėtų suprasti ir pati avatarą pasikeisti. Jei ne, tada parašykit man AŽ ar į el. paštą.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2012 07 27, 09:51)
O narei į AŽ apie tai parašėt?
Mes nežinom, kaip ji tą foto gavo. Todėl bandykit tarpusavy išsiaškinti. Manau, kad narė turėtų suprasti ir pati avatarą pasikeisti. Jei ne, tada parašykit man AŽ ar į el. paštą.

Jau susitvarkem.
Atsakyti
Laba diena, na suvargau nenormaliai, bet nesuprantu ka darau ne taip. panaikinu savo sena avatara, bandau det nauja, raso kad ten viskas ir tuojau perkelsime jus, ir ka as matau, senaji avatara. HELP!
Atsakyti
QUOTE(zilile.c @ 2012 07 27, 13:31)
Laba diena, na suvargau nenormaliai, bet nesuprantu ka darau ne taip. panaikinu savo sena avatara, bandau det nauja, raso kad ten viskas ir tuojau perkelsime jus, ir ka as matau, senaji avatara. HELP!

Pamėginkit paspausti klaviatūroje Ctrl ir F5 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2012 07 27, 13:44)
Pamėginkit paspausti klaviatūroje Ctrl ir F5  4u.gif

Aciu, bet net ir po kiek laiko vel pabandzius schmoll.gif ir vel matau ta senaji. pasalinu ji, ikeliu nauja, spaudziu kad atnaujinti ir vel ta ruzava lentele .....viskas ok, palukite kol perkelsime...... ir vel senasis.
Atsakyti
QUOTE(zilile.c @ 2012 07 27, 17:35)
Aciu, bet net ir po kiek laiko vel pabandzius schmoll.gif  ir vel matau ta senaji. pasalinu ji, ikeliu nauja, spaudziu kad atnaujinti ir vel ta ruzava lentele .....viskas ok, palukite kol perkelsime...... ir vel senasis.

Dabar jokio nerodo.
Šiaip patariu visada pažiūrėt kitoj naršyklėj, rodo naująjį ar ne.
Atsakyti
Gal kas galite padeti?.. kodel man net neduoda pasirinkimo ikelti avataro is pc? Galimybe yra tik : Įveskite logotipo nuorodą :
o pasirinkti is pc net neduoda? kodel cia taip? ..
Atsakyti
QUOTE(esconderse @ 2012 08 18, 11:50)
o pasirinkti is pc net neduoda? kodel cia taip? ..

Atsakymas yra pirmoje temos žinutėje (neturit dar reikiamo žinučių skaičiaus).
Atsakyti
Kazkodel neina ikelti naujo avataro... Rodos, viskas gerai, raso, palaukite, kol perkelsime jus, o rodo senasi. Tikrinau ir per kita narsykle - rodo senaji. Kodel? Beje, ikelti bandziau naujasi kokius 5 k. minimum.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 09 05, 19:31)
Kazkodel neina ikelti naujo avataro... Rodos, viskas gerai, raso, palaukite, kol perkelsime jus, o rodo senasi. Tikrinau ir per kita narsykle - rodo senaji. Kodel? Beje, ikelti bandziau naujasi kokius 5 k. minimum.

Ctrl + F5 spaudėt?
Beje, koks senas ir koks naujas? Galbūt kiti nariai jau naują mato.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2012 09 05, 19:17)
Ctrl + F5 spaudėt?
Beje, koks senas ir koks naujas? Galbūt kiti nariai jau naują mato.

Jau atsinaujino. Apskritai, man taip buna, kad ikelus kokias geras 10 min rodo sena, po to - nauja. g.gif
Atsakyti