Tada viskas gerai Bet vistiek idomu, kodel man google chromas nerodo, gal kas kokiu minciu turi?
Dabar per Opera paziurejau, tai rodo ir man O per Google Chrome narsykle ir kitu dalyviu mazdaug 1/3 nerodo avataru
Visa temute perskaiciau ,bet i savo klausima nerandu atsakymo -Kodel nerodo judanciu avatarku?Kompe juda, o ikelus ne. Ir nematau nei blizganciu nei judanciu avatariuku ir pas kitus .Ar cia forume tokie pakeitimai ? Ar su mano kompu kas negerai?
QUOTE(anedara @ 2012 04 11, 22:48)
Kodel nerodo judanciu avatarku?Kompe juda, o ikelus ne. Ir nematau nei blizganciu nei judanciu avatariuku ir pas kitus .Ar cia forume tokie pakeitimai ? Ar su mano kompu kas negerai?
Tikriausiai su komp'u kažkas (gal šioje temoje atsakytų) negerai, nes jūsų avataras juda
QUOTE(Borzika @ 2012 04 12, 08:17)
Tikriausiai su komp'u kažkas (gal šioje temoje atsakytų) negerai, nes jūsų avataras juda
Aciu. Opera viska blokavo . O per Mozilla Firefox viska rodo
Nesuprantu, turėjau įsidėjus avatarą su besijukiančiu zuikiui, ateinu šiandien į forumą - ogi vietoj jo pingvinas šokinėjantis ant kliaviatūros, kas čia dabar... pas mane tokio failo net nėra kompiuteryje. Aš tą pingviną panaikinu, vėl dedu savo zuikutį ir vėl tas pingvinas šokinėja!!! Kas čia per dalykai, kodėl pasikeitė automatiškai? Ir kaip dabar vėl užsidėti savo zuikutį?
QUOTE(Reila @ 2012 05 24, 15:54)
Kas čia per dalykai, kodėl pasikeitė automatiškai?
Na, mes (moderatoriai) tikrai nepakeitėm jūsų avataro
QUOTE(Reila @ 2012 05 24, 15:54)
Ir kaip dabar vėl užsidėti savo zuikutį?
O kaip/iš kur anksčiau jį įsikėlėt? Nebeliko ir jo kompiutery?
QUOTE(Borzika @ 2012 05 24, 14:57)
Na, mes (moderatoriai) tikrai nepakeitėm jūsų avataro
buvo kompiuteryje, ir atsidarė normaliai ir judėjo, bet įkeliant čia jis kažkaip automatiškai pasikeičia į visia kitą - kažkokia mistika. Vakar kamavaus visą dieną su šitu reikalu, bet rezultatas buvo tas pats. Šiandien susiradau avataro vietą internete ir įkėliau per nuoroda - pakolkas viskas gerai . Tikiuosi nenusimuš vėl.
QUOTE(agise @ 2012 07 13, 12:45)
noreciau isikelti kuri nors si avatara, bet man neiseina, nukanda galune, ka daryti?
Kadangi sistema 'nepriima' tokio ilgo adreso, tai ką daryt - žr. čia.
Deja neturiu netscape savo kompiuteryje... gal kas duotu ideja kaip isideti paveiksleli is albumo... kaip gauti ta http adresa?
Aciu
Aciu
QUOTE(spygliukas76 @ 2012 07 14, 15:12)
Deja neturiu netscape savo kompiuteryje...
Tai kad ji nėra būtina.
QUOTE(spygliukas76 @ 2012 07 14, 15:12)
kaip gauti ta http adresa?
Pasirenkat foto, spaudžiat ant jos dešinį pelės klavišą ir gaunat foto URL adresą, kuris skirtingose naršyklėse šiek tiek skiriasi:
Internet Explorer'y - Properties-> Address(URL);
Google Chrom'ėj - Copy Image URL;
Oper'oj ir Mozill'oj - Copy Image Address.