HELP!!! vakar isikeliau is kompo logotipa ir nebesugebu pasikeisti spaudziu "pasalinti logotipa" ok,logotipas pasisalina,tada bandau ikelti nauja,ir ikelus nauja man ir vel rodo ta pati kuri turejau pirmai ka darau blogai? logotipo kaip nuoroda is interneto,is vis man neleidzia kazkodel isikelti,darau kazka blogai,http:// nesidubliuoja,bet vis man rodo klaida
QUOTE(Ornela @ 2012 01 28, 13:56)
HELP!!!
Paspauskit Ctrl ir F5 klaviatūroje ir pasikeis
Aš matau šitą
QUOTE(fukse @ 2012 01 28, 14:15)
Paspauskit Ctrl ir F5 klaviatūroje ir pasikeis
Liuks,aciu Ctrl ir F5 issprende problema
Man ir ta pati beda, negaliu niekaip pasikeisti nuotraukos vis meta sena,issijungiau is puslapio, perkroviau kompa ir su ctrl F5 bandau, bet nesigauna
O kada tiksliai reikia ctrl F5 spausti?
QUOTE(Dameri @ 2012 02 06, 16:37)
Tada, kai pakeitusi avatarą, matot ne naują, o seną.
Šis naujas ar senas?:
Sis senas, bandau jau trecia diena viska, ir issiregistravau, ir kompa restartavau ir ctrl F5, bet nesikeicia, nesuprantu
Aciu, pasikeite
Bandziau as cia isideti avatara is puslapiu visokiu, kur buvo paskelbti pirmam puslapyje, visada raso kad klaida ir lieku be avataro...gal kam ta pati problema?
QUOTE(Braske3 @ 2012 02 09, 16:18)
raso kad klaida
Tai gal nuorodas netinkamas kopijuojat?
Įkelkit čia bent kelias nuorodas - pažiūrėsim, kas negerai.
Man niekaip nepakeicia avataro... Nepadeda nei perkrovimai,nei Ctrl F5. Anksciau esu keitus ir jokiu nesklandumu nebuvo,o dabar vis rodo ne ta,kuri dedu. Ar galit padeti?
P.s. Kai avatara pasalinu,nieko nerodo. O kai dedu nauja,vis tiek atsiranda senasis.
P.s. Kai avatara pasalinu,nieko nerodo. O kai dedu nauja,vis tiek atsiranda senasis.
QUOTE(festina lente @ 2012 02 13, 17:22)
Negali taip būt, kad tą pačią nuorodą nusikopijuojat?
Ar keliat tiesiai iš savo komp'o?