as pastoviai gaunu si perspejima: ''Tai nėra teisinga logotipo nuoroda.''. Jau isbandziau visokius adresus, visokiuspaveiksliukus, bet niekaip negaliu isideti ne vieno
QUOTE(arbūzinė uoga @ 2011 08 11, 23:08)
as pastoviai gaunu si perspejima: ''Tai nėra teisinga logotipo nuoroda.''. Jau isbandziau visokius adresus, visokiuspaveiksliukus, bet niekaip negaliu isideti ne vieno
Pabandymui avuką pabandžiau parinkt pagal jūsų nick'ą
-120x140
Nukopijuoji avuko va šitą adresą:
http://savepic.net/1771125.jpg
Eini į Mano nustatymai--> Redaguoti logotipo nustatymus, ištrini dabartinį savo avatarą ir keli nukopijuotą avataro adresą į eilutę Įveskite logotipo nuorodą:
Tik prieš tai nutrini ten esančias tas http:// raideles:
Nupeistini tą nukopijuotą adresą ir tada spaudi Atnaujinti logotipą
Kad iš karto pasikeistų visur avataras nauju, dar galima paspaust klaviatūroje Ctrl ir F5
p.s. jei nepavyktų, tai drąsiai galite klausti SM temukėje Avatarų paieškos
tai gal tada butu galima,kad parasytut kokiuose psl galima rasti tinkancius paveiksliukus nes man nesiseka rasti
QUOTE(gintee22 @ 2011 08 16, 10:50)
tai gal tada butu galima,kad parasytut kokiuose psl galima rasti tinkancius paveiksliukus nes man nesiseka rasti
Ieškokit/prašykit temoje - Avatarų paieškos
sveiki, gal zinot kodel man neina pasikeisti logotipo. siryt uzsidejau nauja, bet po to apsigalvojau, radau kita, dydis 119x138 5,79 KB, viskas kaip ir tinka, pasalinu senaji, prisegu nauja, bet kai paspaudziu atnaujinti vel atsiranda pirmasis
QUOTE(raimita @ 2011 08 20, 13:57)
sveiki, gal zinot kodel man neina pasikeisti logotipo. siryt uzsidejau nauja, bet po to apsigalvojau, radau kita, dydis 119x138 5,79 KB, viskas kaip ir tinka, pasalinu senaji, prisegu nauja, bet kai paspaudziu atnaujinti vel atsiranda pirmasis
Įkelkit čia savo naujo avataro nuorodą - pažiūrėsim
as kompiuteryje turiu, per browse segu
QUOTE(raimita @ 2011 08 20, 14:06)
as kompiuteryje turiu, per browse segu
Tai gal ta foto yr labai didelė, o jūs jos keldama nesumažinat?
tai kad jau susimazinau iki 119x138
QUOTE(raimita @ 2011 08 20, 14:19)
tai kad jau susimazinau iki 119x138
Ir neleidžia įkelt? Ką rašo?