Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įsidėti avatarą - logotipą?

QUOTE(Borzika @ 2011 04 01, 16:04)
Iš savo kompiuterio keliate, taip? Ar nepamiršot nustatyt aukščio ir pločio

Butent,kad nustatau ir auksti ir ploti - neleidzia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(emilly @ 2011 04 01, 16:07)
Butent,kad nustatau ir auksti ir ploti - neleidzia  unsure.gif

O kokio dydžio foto? Gal pamėginkit ją sumažint. Nors...jeigu tikrai tą pačią foto anksčiau buvot įsikėlus, tai neturėtų būt per didelė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 04 01, 16:16)
O kokio dydžio foto? Gal pamėginkit ją sumažint. Nors...jeigu tikrai tą pačią foto anksčiau buvot įsikėlus, tai neturėtų būt per didelė g.gif

Na nieko nebesuprantu,nepavyko ikelti naujos ,tai keliau ta pacia kokia ir buvo ir niekaip nepavyksta g.gif Dydi 5 MB.Gal galit pasakyt ,kaip man ja sumazint ?
Atsakyti
Nu niekaip man nesigauna pakeisti avataro doh.gif sena istrinu, ikeliu nauja ( ne per dideli), nustatau auksti ir ploti ir ....rodo sena doh.gif jei ir ryt nesigaus pakeist, prasysiu padet panaikint dabartini avatara blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dingusi_diena: 19 balandžio 2011 - 19:44
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 04 19, 20:42)
sena istrinu, ikeliu nauja ( ne per dideli), nustatau auksti ir ploti ir ....rodo sena doh.gif 

Gali būt, kad jūsų naršyklė dar neatnaujino avataro, o kiti nariai jau mato naują smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 04 20, 09:06)
Gali būt, kad jūsų naršyklė dar neatnaujino avataro, o kiti nariai jau mato naują smile.gif

Ko gero jusu tiesa, nes siandien ryte viskas ok 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas pagelbes ir atsakys i mano klausima. Pakeiciu paveiksliuka, rodo, "logotipo pasirinkimas atnaujintas", bet rodo senaji paveiksliuka. Per kiek laiko max ji pakeicia?
Papildyta:
QUOTE(Borzika @ 2011 04 20, 08:06)

Matyt cia ir bus ats. i mano klausima 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, ar gali taip būti, kad mano asmeniniuose nustatymuose nėra galimybės įsikelti savo foto kaip avataro? Nes nerandu jokio mygtuko "Įkelti" nei lietuviškai nei angliškai - yra tik galimybė per intiką kažką svetimą įkelt sad.gif... Ar tai kokį paslaugų paketą dėl to reik įgyti? Lauksiu žinių. Dėkui.

Atsakyti
QUOTE(Vita Sophia @ 2011 04 30, 02:03)
ar gali taip būti, kad mano asmeniniuose nustatymuose nėra galimybės įsikelti savo foto kaip avataro? Nes nerandu jokio mygtuko "Įkelti" <...>
Ar tai kokį paslaugų paketą dėl to reik įgyti?

Pirmos temos žinutės neskaitėte? smile.gif Taip bus, kol nesurinksite 26 žinučių.
Atsakyti
Oi, dėkui labai blush2.gif ...
Vis dar bandau susigaudyti sistemoje...
Gero savaitgalio.
Atsakyti
Sveiki,

susikūriau pagaliau ir aš avatarą ir liniuotę, man viską rodo normaliai, o kiti nemato.
Ar matosi jau? Ar čia palaukti reikia, ar ką daryti? Įjungti parašą paspaudžiu. Ačiū iš anksto už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(vslaume @ 2011 05 06, 14:26)
susikūriau pagaliau ir aš avatarą ir liniuotę, man viską rodo normaliai, o kiti nemato.
Ar matosi jau?

Parašas matosi, o avataras ne. Įkelkit avataro nuorodą čia smile.gif
Atsakyti