Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įsidėti avatarą - logotipą?

QUOTE(Medag @ 2010 10 28, 22:53)
cia taip naujokams ar kaip?

Kol nesurinksit 26 žinučių - apie tai parašyta pirmoje temos žinutėje.
Atsakyti
QUOTE(Medag @ 2010 10 28, 22:53)
sveikos...
o man is vis neduoda is pc ikelti doh.gif
cia taip naujokams ar kaip? nera net parasyta,kad kelti is kompiuterio g.gif

Tai tą avatarą pakrauk per kokį nors portalą, pėvėzė www.part.lt, tada nukopijuok avataro adresą eilutėje Tiesioginė nuoroda ir įdėk į savo nustatymų eilutę http://, tik prieš tai nutrink tuos http://, kad nesidubliuotų mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane xfailai su avataru,vitoje mano atsirado kazkoks piktas smilas ant viso dydzio,nors nieko nekeiciau,ar tai reiskia ,kad kazkas gali mano vardu dabar ir rasineti ,t.y.ilindo i mano info,tai gal man dabar reiktu pakeist slaptazodi,patarkit,bukit geros unsure.gif
Atsakyti
Ka daryti jei pas mane nustatymuose nera pasirinkti "ikelti paveiksliuka is kompiuterio" ir mygtuko "browse". Forume buvo parasyta kad mygtukas "browse" atsiranda surinkus 26+ zinuciu, kokiu dar zinuciu??? kaip jas surinkti?
Atsakyti
QUOTE(escada123 @ 2010 11 01, 12:59)
Ka daryti jei pas mane nustatymuose nera pasirinkti "ikelti paveiksliuka is kompiuterio" ir mygtuko "browse".

Pirmoje temos žinutėje yra aprašyti ir kiti avataro įkėlimo būdai.
kokiu dar zinuciu???

Žinučių skaičių galit pamatyti čia:
user posted image
kaip jas surinkti?

Dalyvaujant diskusijose skyreliuose, kuriuose skaičiuojamos žinutės.

Papildyta:

QUOTE(kuziukas @ 2010 10 29, 20:47)
Pas mane xfailai su avataru,vitoje mano atsirado kazkoks piktas smilas ant viso dydzio

Ką reiškia "ant viso dydžio"?
QUOTE(kuziukas @ 2010 10 29, 20:47)
nieko nekeiciau,ar tai reiskia ,kad kazkas gali  mano vardu dabar ir rasineti ,t.y.ilindo i mano info,tai gal man dabar reiktu pakeist slaptazodi,patarkit,bukit geros  unsure.gif

Galit pasikeist. Be to, patarimas - kai baigiate naršyti forume, tai atsijunkit.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 11 01, 14:16)

Ką reiškia "ant viso dydžio"?

Galit pasikeist. Be to, patarimas - kai baigiate naršyti forume, tai atsijunkit.

Ta prasme ,kad didelis labai smailikas,visas tok gresmingas verysad.gif
Atsakyti
Kur kalediniu issirinkti butu galima? Kokiu nauju psl gal turit?
Papildyta:
Nauju, tai turiu omeny, kokiu kitokiu adresiuku, nei pirmuose psl.nurodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2010 11 29, 20:06)
kokiu kitokiu adresiuku, nei pirmuose psl.nurodyti

Bendraminčiuose merginos dalinasi naujais avatarais - čia smile.gif

Papildyta:
QUOTE(kuziukas @ 2010 11 01, 14:26)
didelis labai smailikas,visas tok gresmingas

Kad visai negrėsmingas tas drugelis wink.gif
Atsakyti
man vis rodo, kad tai nėra teisinga logotipo nuoroda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pomidorusultys @ 2011 01 02, 16:19)
man vis rodo, kad tai nėra teisinga logotipo nuoroda  schmoll.gif

O kokia ta nuoroda ir koks jos plėtinys? g.gif
Atsakyti
Labuka.Su Naujais visus!
Norejau paklausti patarimo:vis bandau pakeisti savo senaji avatara nauju.Regis viska atlieku,kaip reikia:istrinu senaji,ikeliu naujo avataro nuoroda is savo kompo,dar paspaudziu CTRL+F5 ,atnaujinti avatara,taciau ,kaip "ziuri" senasis avataras i mane,taip "ziuri" doh.gif Bandziau ir atsijungti,ir is naujo prisijungti,taciau niekas nesikeicia.Gal patartumete ka darau ne taip?Beja,dydis avataro tikrai nevirsija limito,tad kodel senojo nekeicia nauju?Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2011 01 03, 15:53)
istrinu senaji,ikeliu naujo avataro nuoroda is savo kompo,dar paspaudziu CTRL+F5 ,atnaujinti avatara,taciau ,kaip "ziuri" senasis avataras i mane,taip "ziuri" 

Šiuo metu apskritai nerodo jokio avataro unsure.gif

Pamėginkit dabar įsikelt naują - manau, turėtų pavykt smile.gif
Atsakyti