Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įsidėti avatarą - logotipą?

QUOTE(fukse @ 2010 08 06, 00:34)
Bet jei kai kurios mergaitės, ateina į avatarų temukę ir "tychariom"pasiima ten įdėtą avatarą, nors prieš tai jau kita mergina paėmė ir parašė temoje, kad ji šį ima, ar tai jūsų nuomone sąžininga, kitas dalykas, kai avataras imamas iš interneto, juk visos juo mokame naudotis  ax.gif

o tai priežastis rašyt grasinančias AŽ?
Galim ir gražiuoju susitart.
Iš kitos pusės niekas neįrodys, kad avataras paimtas būtent iš tos temos, o ne rastas internete.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 08 06, 00:46)
O galite įrodyti, kad taip buvo pasielgta? g.gif
Jei ne, tai gal nepradėkime ieškoti problemų ten, kur jų nėra  4u.gif

Tos mergaitės, kurios pačios susiranda internete avatarus, neina į avų temukę, juk matome kas "kabo" temukės apačioje ax.gif
QUOTE(Vitulka @ 2010 08 06, 00:50)
o tai priežastis rašyt grasinančias AŽ?
Galim ir gražiuoju susitart.
Iš kitos pusės niekas neįrodys, kad avataras paimtas būtent iš tos temos, o ne rastas internete.

Aš niekada nei vienai mergaitei nerašiau į AŽ dėl avataro, tik temoje visada gražiai paprašau, kad parodytų imamą avatarą, avų mergaitės visada draugiškai juos pasidalina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2010 08 06, 00:57)
Aš niekada nei vienai mergaitei nerašiau į AŽ dėl avataro, tik temoje visada gražiai paprašau, kad parodytų imamą avatarą, avų mergaitės visada draugiškai juos pasidalina  smile.gif

tai buvo daugiau retorinis klausimas smile.gif
tą sakinį su prašymu reiktų rašyt kiekvienam poste po avatarų įkėlimo, nes tikrai ne viso atėjusios į temą skaito nuo pradžių. O gal kievienam puslapį rašot tą taisyklę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 08 06, 01:01)
tai buvo daugiau retorinis klausimas smile.gif
tą sakinį  su prašymu reiktų rašyt kiekvienam poste po avatarų įkėlimo, nes tikrai ne viso atėjusios į temą skaito nuo pradžių. O gal kievienam puslapį rašot tą taisyklę?  ax.gif

Kiekvieno puslapio viršuje yra toks užrašas " Avatarų paieškos, Skaitome (būtinai) 1-ą puslapį" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2010 08 06, 01:04)
Kiekvieno puslapio viršuje yra toks užrašas "  Avatarų paieškos, Skaitome (būtinai) 1-ą puslapį"  ax.gif

aš spec. susiradau jūsų temą ir tik pažioplinėjus atkreipiau dėmesį į temos antraštę doh.gif
o aš prie pastabių save priskiriu biggrin.gif
jei aš dėmesio neatkreipiau, tai kitos irgi gali būt, kad praleidžia pro akis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 08 06, 01:25)
aš spec. susiradau jūsų temą ir tik pažioplinėjus atkreipiau dėmesį į temos antraštę  doh.gif
o aš prie pastabių save priskiriu  biggrin.gif
jei aš dėmesio neatkreipiau, tai kitos irgi gali būt, kad praleidžia pro akis  smile.gif

Malonu, kad pas mus užsukote biggrin.gif
Sutinku, kad atėjęs į temukę nepuoli skaityti temukės antraštės, ale daug mergaičių tiesiog temukėje ir paklausia kaip čia viskas vyksta, bet yra ir tokių, kurios nesivargina..., ai tiek to jau irnesakyk.gif
Labos 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif Reikia,kad istiestumet pagalbos ranka smile.gif Siandien nei is sio,nei is to dingo mano avataras,bandau isikelti nauja,raso lenteleje "Jusu logotipo atnaujinimas baigtas" ar kazkaip panasiai,bet ten valdymo skydely kur turetu parodyti koks dabartinis mano logo,nieko nerodo,tiesiog tuscias langelis unsure.gif Kur cia galetu buti problema?Aciu
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 09 06, 12:23)
Kur cia galetu buti problema?

Čia, matyt, bus problema to puslapio, iš kurio keliat paveiksliuką arba neteisinga nuoroda, nes pagal ją nerodo konkretaus paveiksliuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2006 01 11, 09:10)
Spausk "Mano nustatymai" => "Redaguoti logotipo nustatymus" ir laukeliuose irasyk ikelto paveikslelio ilgi  ir ploti wink.gif Juos gali suzinoti, paspaudus ant paveikslelio ir pasirinkus "Properties" - width (ilgis) ir height (aukstis)  rolleyes.gif

sveiki, kai pasirenku properties ir kai atsidaro, tai ten nera width ir height, ilgio ir plocio. ka daryti?
Atsakyti
QUOTE(Merisa @ 2010 09 07, 17:36)
sveiki, kai pasirenku properties ir kai atsidaro, tai ten nera  width ir height, ilgio ir plocio. ka daryti?

su paveiksliuku viskas ok, padariau.

Papildyta:
QUOTE(Vijolė @ 2006 03 15, 12:44)
Bandysiutrumpai ir paprastai paaiškinti  4u.gif
Kompiutery sau patinkantį paveikslėlį atiadaryk su paprasčiausia piešimo programa (Microsoft Paint)
Tada pažiūrėk kiek taškų jis yra dydžio:
Vaizdas (Image) -> Atributai (Atibutes).
Jei tų taškų per ilgį daugiau nei 120 o plotį 140, tada reikia tą paveiksliuką mažinti taip:
Vaizdas(image) - >tempti/kreipti (strech/skew) ir parasyti kažkiek mažiau procentų, tarkim 80 ir 80 (po lygiai aukščiui ir pločiui).
Tada vėl pažiūrėk kiek taškų ir jei jau ne daugiau kaip 120*140, tada gautą paveiksliuką išsisaugok kurnors kompe užsirašius kiek pas tave tiksliai plotis ir akštis tais taškais.

Tada supermamoj keldama norodyk tiek taškų, kiek yra tiksliai pas tave, tai reikalinga tam, kad paveikslėlis nebūtų "išplaukęs". "perkreiptas ir panašiai.

Jei taškų skaičius atitinka, bet paveiksliukas yra netinkamas dėl per didelio jo kb skaičiaus, tada skaityk mano ankstesnę žinutę šioje temoje  mirksiukas.gif

Tikiuosi, padėjau  4u.gif

tik cia paskaicius-supratau, kaip padaryti neiskreipta paveiksliuuka! aciuuuu!!!
Atsakyti
laba diena,padekit man nemoksai.niekaip negaliu pasikeist avataro(nors tai darysiu ne pirma karta).simta kartu bandziau pagal jusu nuorodas,vis raso netinkamas failo pletinys.arba nepasirinktas avataras.nebezinau ka ne taip darau.S usirandu avatara patinkanti,spaudziu ant jo atsidaro lentele spaudziu propertes,tada pasizymiu url adresa ir spaudziu ctrl+c,tada einu i mano nustatymai,logotipo pakeitimas ar panas,ir iklijuoju ctrl+v.parasau dydi,bet visada raso netinkamas failo pletinys.ka blogai darau?aciu uz pagalba
Papildyta:
pagaliau pavyko isikelti avatara 4u.gif susitvarkiau aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 16 rugsėjo 2010 - 18:34
Skaitau ir skaitau, o kaip neina isikelti avataro taip neina.Kazka darau ne taip verysad.gif
Atsakyti