Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įsidėti avatarą - logotipą?

O tai koks skirtumas iš kompiuterio ar iš interneto? Kokia čia logika? Man iš kompiuterio paprasčiau, mažiau vargo. Bet tiek to, jau greit tas 26 žinutes surinksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
su valentino dienele 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Borzika @ 2010 02 13, 21:42)

kaip reikia taip padaryti? g.gif nes as nemoku ikelti paveiksliuko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingatata: 14 vasario 2010 - 14:36
QUOTE(ingatata @ 2010 02 14, 14:38)
kaip reikia taip padaryti?

Temoje Paveiksliuko įkėlimas į žinutę IMG pagalba yra viskas išsamiai paaiškinta wink.gif
Atsakyti
Sveiki,isikeliau nuotrauka is internetinio saito viskas gerai rase kad ikele,bet del ko jos nerodo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretusia @ 2010 02 19, 00:17)
isikeliau nuotrauka is internetinio saito viskas gerai rase kad ikele,bet del ko jos nerodo?

Ar ištrynėte ankstesnį logotipą?
Jei taip, tada spauskite vienu metu CTRL+F5 arba perkraukit naršyklę (išjunkit ir vėl įjunkit).
Atsakyti
Sveiki,

Noriu pasikeisti avatara, bet neina, nesuprantu ka ne taip darau g.gif
Istrinu sena, perkraunu CTRL+F5, netgi kompa perkroviau g.gif keliu is naujo, t.y. nauja logotipa, man paraso, kad viskas gerai, ikele, bet rodo sena, kuri istryniau. Kas cia ne taip? 4u.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2010 02 24, 13:29)
ikele, bet rodo sena, kuri istryniau. Kas cia ne taip?

Viską teisingai darėt. Tiesiog naršyklė paveikslėlius įsikelia į laikiną atmintį, todėl kartais dar gali kurį laiką matytis senas paveikslėlis.
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2010 02 24, 14:29)
Sveiki,

Noriu pasikeisti avatara, bet neina, nesuprantu ka ne taip darau  g.gif
Istrinu sena, perkraunu CTRL+F5, netgi kompa perkroviau  g.gif  keliu is naujo, t.y. nauja logotipa, man paraso, kad viskas gerai, ikele, bet rodo sena, kuri istryniau. Kas cia ne taip?  4u.gif Aciu

Va,va ir aš viską ką reikia padariau,o avatarą seną kaip rodo taip ir teberodo doh.gif
Atsakyti
Man ir dar neleidžia normalaus avataro įsikelt. Todėl daug žiničių šiandien rašau :-D
Atsakyti
QUOTE(Arogantiška @ 2010 03 03, 20:57)
Man ir dar neleidžia normalaus avataro įsikelt.

Netiesa. Jūs tik negalit dar iš savo kompiuterio įsikelt.
Normalių avatarų interneto platybėse yra sočiai smile.gif
Atsakyti
o kaip ideti toki? http://s2.bitefight....c.php?uid=76799
Atsakyti
Niekaip, nes leidžiami tik šie failų tipai: gif,jpeg,jpg,swf,png,phtml.

Atsakyti