O tai koks skirtumas iš kompiuterio ar iš interneto? Kokia čia logika? Man iš kompiuterio paprasčiau, mažiau vargo. Bet tiek to, jau greit tas 26 žinutes surinksiu
su valentino dienele
Papildyta:
kaip reikia taip padaryti? nes as nemoku ikelti paveiksliuko
Papildyta:
QUOTE(Borzika @ 2010 02 13, 21:42)
kaip reikia taip padaryti? nes as nemoku ikelti paveiksliuko
QUOTE(ingatata @ 2010 02 14, 14:38)
kaip reikia taip padaryti?
Temoje Paveiksliuko įkėlimas į žinutę IMG pagalba yra viskas išsamiai paaiškinta
Sveiki,isikeliau nuotrauka is internetinio saito viskas gerai rase kad ikele,bet del ko jos nerodo?
QUOTE(Gretusia @ 2010 02 19, 00:17)
isikeliau nuotrauka is internetinio saito viskas gerai rase kad ikele,bet del ko jos nerodo?
Ar ištrynėte ankstesnį logotipą?
Jei taip, tada spauskite vienu metu CTRL+F5 arba perkraukit naršyklę (išjunkit ir vėl įjunkit).
Sveiki,
Noriu pasikeisti avatara, bet neina, nesuprantu ka ne taip darau
Istrinu sena, perkraunu CTRL+F5, netgi kompa perkroviau keliu is naujo, t.y. nauja logotipa, man paraso, kad viskas gerai, ikele, bet rodo sena, kuri istryniau. Kas cia ne taip? Aciu
Istrinu sena, perkraunu CTRL+F5, netgi kompa perkroviau keliu is naujo, t.y. nauja logotipa, man paraso, kad viskas gerai, ikele, bet rodo sena, kuri istryniau. Kas cia ne taip? Aciu
QUOTE(Invincible @ 2010 02 24, 13:29)
ikele, bet rodo sena, kuri istryniau. Kas cia ne taip?
Viską teisingai darėt. Tiesiog naršyklė paveikslėlius įsikelia į laikiną atmintį, todėl kartais dar gali kurį laiką matytis senas paveikslėlis.
QUOTE(Invincible @ 2010 02 24, 14:29)
Sveiki,
Va,va ir aš viską ką reikia padariau,o avatarą seną kaip rodo taip ir teberodo
Man ir dar neleidžia normalaus avataro įsikelt. Todėl daug žiničių šiandien rašau :-D
QUOTE(Arogantiška @ 2010 03 03, 20:57)
Man ir dar neleidžia normalaus avataro įsikelt.
Netiesa. Jūs tik negalit dar iš savo kompiuterio įsikelt.
Normalių avatarų interneto platybėse yra sočiai
o kaip ideti toki? http://s2.bitefight....c.php?uid=76799
Niekaip, nes leidžiami tik šie failų tipai: gif,jpeg,jpg,swf,png,phtml.