Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įsidėti avatarą - logotipą?

QUOTE(kapitaliste @ 2009 12 20, 13:51)
Tai avatara isikelti is kompo galesiu tik parasiusi ten kazkiek (26?) zinutes? Nes dabar tai tikrai nera jokio Browse.. sad.gif

tai rasom zinutes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miškas kvepia @ 2009 12 23, 13:58)
tai rasom zinutes

Bet nebūtina spamint nono.gif
Juk avatarą galima ir iš internetinio fotoalbumo įsikelt.
Atsakyti
QUOTE(Lynse @ 2009 11 18, 18:31)
Jau kelinta diena bandau įsidėti naują nuotrauką. Ankščiau viskas būdavo gerai, viskas pavykdavo, bet kaip tik prisegti nuotrauką. Vis keliu ir didesnę ir mažesnę naują nuotrauką ir vistiek rodo senąja ir laukiau ir atsijungiau ir perkroviau... Galų gale db esu be nuotraukos... Sakau užklausiu čia - pirmą kartą tokia problema.

siandien su tokia pat situacija susiduriau keliant is kompo doh.gif
ikeliau is photobucket be problemu
Atsakyti
nieko ne suprantu schmoll.gif padariau viska kaip cia jus aiskinate,sumazinau nuotrauka,irasiau adresa,parametrus.raso,kad dabartinis jusu logotipas toks...,o jokio ne rodo unsure.gif tik didesne vieta atsirado ten kur logotipas turi buti,ir viskas.ka ne taip padariau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2010 01 27, 18:00)
irasiau adresa,parametrus.raso,kad dabartinis jusu logotipas toks...,o jokio ne rodo

O koks tas adresas? Įkelt nuorodą - tada bus aiškiau, ką ne taip padarėt.
Atsakyti
čia rašoma pirmoj žinutėj, kad avataras turi būti iki 12 kb, o kai keli, nurodoma iki 50 kb, tai koks iš tikro?

bet kokiu atveju kažkokios tech problemos, nes keliu N+K kartų ir rašo "sėkmingai įkeltas", bet rodo senajį avatarą... senajį pratrynus ir įkėlus naują - vi tiek atsiranda senasis iš kažkur doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Fedes @ 2010 01 29, 00:55)
čia rašoma pirmoj žinutėj, kad avataras turi būti iki 12 kb, o kai keli, nurodoma iki 50 kb, tai koks iš tikro?

bet kokiu atveju kažkokios tech problemos, nes keliu N+K kartų ir rašo "sėkmingai įkeltas", bet rodo senajį avatarą... senajį pratrynus ir įkėlus naują - vi tiek atsiranda senasis iš kažkur  doh.gif

jau galvojau, kad išsiaiškinau - problema su naršykle firefox, viską keičia, tik man pačiai rodo seną variantą... bet pasirodo ne, šiandien vėl keičiau, ir vėl istorija iš naujo ir su abiem naršyklėm nerodo jokių pakeitimų... doh.gif vienžo, reik kantrybės. kiti mato mano pasikeitusį avatarą - o aš ne doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 29 sausio 2010 - 14:17
Labadiena, iskilo man problemele su avataru, greitai prabegom paziurejau sia tema, bet niekur neuzkliuvo, kad kas jau butu susidures su sia problema, jei praleidau, tai is anksto atsiprasau blush2.gif
Problema ta, kad noriu isikelti paveiksleli is savo kompiuterio, bet kai nueinu - redaguoti logotipo nustatymus, man ismeta tokia lentele

QUOTE(Ambrozija @ 2006 09 13, 08:38)

Taciau tik su vienu pasirinkimu "Iveskite logotipo nuoroda" o pasirinkimo "Atsiusti nauja logotipa is kompiuterio" - nerasta, gal as ka praleidau, nors viska darau pagal nurodymus isdestytut temos pradzioje
Is pradziu pagalvojau, kad cia gal del Mozillos, bet su Expoeriu lygiai tas pats...

Radau atsakyma 4u.gif tongue.gif biggrin.gif reikia 26 zinutes parasyti blush2.gif

Papildyta:
surinkti +26 zinutes ... cia kaip suprasti?
Atsakyti
QUOTE(niekosau @ 2010 02 03, 17:09)
surinkti +26 zinutes ... cia kaip suprasti?

Kol nesurinksit 27 žinučių, tol negalėsit iš savo kompiuterio kelt logotipo.
Atsakyti
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(ingatata @ 2010 02 13, 22:39)

user posted image
Atsakyti
Įdomu sužinoti priežastis, kodėl nuspręsta leisti įsikelti savo avatarą tik surinkus 26+ žinutes? Kas nuo žinučių skaičiaus pasikeičia?
Atsakyti
QUOTE(Partneris @ 2010 02 14, 12:38)
kodėl nuspręsta leisti įsikelti savo avatarą tik surinkus 26+ žinutes?

Šis reikalavimas taikytinas tik kėlimui iš savo kompiuterio.
Atsakyti