Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įsidėti avatarą - logotipą?

QUOTE(Pelytė_vilma @ 2009 08 27, 14:44)
Iš kompiuterio neleidžia, nes per mažai žinučių parašiau turbūt. Teks kogero dar palaukt su tuo avataru

Tada bandykit tą foto išsisaugoti, o tada per imageshack.us ją sumažinti ir vėl bandykit adresą kelti rolleyes.gif
dabar turi eiti, sumažinau http://img364.images...lis122502lo.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Achilles: 27 rugpjūčio 2009 - 13:50
Kažkas gavosi, bet kažko nuotraukėlė neryški. Bet jau gal pavyks iš kito karto.
Ačiū mielosios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelytė_vilma @ 2009 08 27, 14:52)
Kažkas gavosi, bet kažko nuotraukėlė neryški. Bet jau gal pavyks iš kito karto.
Ačiū mielosios  4u.gif

Bandykit mano nuorodą įdėti. rolleyes.gif
O jeigu anas bus per mažas, tai dar bandykit šitą biggrin.gif
http://img33.imagesh...13/48176965.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Achilles: 27 rugpjūčio 2009 - 13:58
Jau gavosi. Šiandien tokia nelaiminga diena kažko, dar tas avataras išnervavo. Reiks eit dabar jau pamedituot nestuke.gif

Ačiū labai už rūpestį
Atsakyti
Sveiki,gal galetumet ir man pagelbet 4u.gif Niekad nebuvo jokiu problemu su avataru,o jis eme ir pradingo,tuomet susiradau jau kita.Ikeliau kaip ir visuomet,buvo parasyta,kad pakeista ir nustatymuose maciau avatara,bet kai forume rasau zinutes,nebesimato mano avataro.Kas cia ne taip? g.gif

Sorry,kad sutrukdziau,atrodo matau ir vel avatara,gal man jau siandien akyse dvejinas blink.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarafea: 28 rugpjūčio 2009 - 21:28
aš panaikinu seną, keliu naują is kompo dydzio 114x120 , o man visvien išmeta seną . jau nėr kantrybės,dvi dienas bandau pakeisti i nauja,o ikelia vel sena! kas tai galėtų būt?
viska dariau kaip jus nurodete,istrini sena ikeli nauja ir t.t.
bandziau ir vinu metu spausti CTRL ir F5,bet nulis pasikeitimu! jau nervas ima! aggressive.gif padekit!
Atsakyti
QUOTE(Mamyte.Linute @ 2009 09 02, 15:27)
aš panaikinu seną, keliu naują is kompo dydzio 114x120 , o man visvien išmeta seną . jau nėr kantrybės,dvi dienas bandau pakeisti i nauja,o ikelia vel sena! kas tai galėtų būt?
bandziau ir vinu metu spausti CTRL ir F5,bet nulis pasikeitimu! jau nervas ima! aggressive.gif padekit!

o kokį jums dabar rodo? gal tik jūsų kompas tokį atsimena g.gif
Atsakyti
po 3 dienu pasikeite paveikslelis,pagaliau. doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
norėjau paklaust, kur ir kaip butu galima pasidaryt avatara, kad jis kur nors blizgėtų? pvz, kaip cia: user posted image grandinele, arba kad mirgėtų kaip čia pvz: user posted image braškės?
Atsakyti
Sveiki

Labai keista, niekaip negaliu isideti logotipo. Pirmaji puslapi perskaiciau labai demiai. Nuoroda irgi teisingai ivedu, bandziau daug kartu, vis tiek rodo, kad neteisinga nuoroda. Kazkokia nesamone.
Ir labai keista su ta browse funkcija. Pas mane jos kol kas nera. Pirmame puslapyje rasoma, kad ta funkcija atsiranda tik parasius 26+ zinuciu, o siandien maciau, kad viena dalyve tik su 2 zinutem turejo atsisiusta avatara, taigi ji jau turi browse, o as ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pieniu pieva: 13 rugsėjo 2009 - 16:38
QUOTE(pieniu pieva @ 2009 09 13, 18:36)
Sveiki

Labai keista, niekaip negaliu isideti logotipo. Pirmaji puslapi perskaiciau labai demiai. Nuoroda irgi teisingai ivedu, bandziau daug kartu, vis tiek rodo, kad neteisinga nuoroda. Kazkokia nesamone.
Ir labai keista su ta browse funkcija. Pas mane jos kol kas nera. Pirmame puslapyje rasoma, kad ta funkcija atsiranda tik parasius 26+ zinuciu, o siandien maciau, kad viena dalyve tik su 2 zinutem turejo atsisiusta avatara, taigi ji jau turi browse, o as ne?

PAS MANE IRGI TOS FUNKCIJOS NERA BUTU LENGVIAU IKELTI O SIAIP BANDZIAU NUORODA YVEST VISTIEK NEPRIEMA NORS IR DYDY PAVEIKSLIUKO GERA YRASIUS 118 118 NEZINAU.BANDYSIU TOLIAU
Atsakyti
QUOTE(Mamyte.Linute @ 2009 09 02, 16:27)

Ir man tas pats meta sena logotipą vietoj naujo g.gif doh.gif

QUOTE(pieniu pieva @ 2009 09 13, 17:36)
Pirmame puslapyje rasoma, kad ta funkcija atsiranda tik parasius 26+ zinuciu, o siandien maciau, kad viena dalyve tik su 2 zinutem turejo atsisiusta avatara, taigi ji jau turi browse, o as ne?

Ne - ta dalyvė tikrai neturi galimybės naudotis f-ja BROWSE. Greičiausiai ji 'tą' avatarą išsisaugojo vienam iš internetinių fotoalbumų ir iš jo įkėlė į SM.

Papildyta:
QUOTE(Žvaigždutė7 @ 2009 09 15, 13:27)
BUTU LENGVIAU IKELTI

O *Caps Lock* negalima buvo išjungt rašant? smile.gif
Atsakyti