Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įsidėti avatarą - logotipą?

QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 02, 17:36)
Širdele , aš žinau , kad toki būna , bet ir iš neblizgančių ir nejudančių padaro , kad jie pradeda blizgėti ir judėti , va tas mane domina  g.gif

vat šito tada nemoku blush2.gif

QUOTE(Šypsena. @ 2009 05 04, 14:08)
Norėjau paprašyti pagalbos.Sugalvojau pasikeisti avatarą įdėjau aš jį rašo kad pakeistas,bet nepasikeičia g.gif nu galvoju gal tas kurį noriu užsidėt netinkamas tada pabandžiau kur seniau buvau užsidėjus avatarus vis tiek ta patį rodo doh.gif tada iš vis nuėmiau,rašo kad nuemė bet vis tiek jį rodo doh.gif nesuprantu kodėl taip yra.

kartais taip būna, tiesiog kantrybės viskas pastrigo. Man irgi yra taip buvę tai susinervinau išjungiau kompą ir išėjau su vaikais į lauką, kompą įsijungiau tik kitą dieną ir radau pakeistą biggrin.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie nenusisekusiu avataro pakeitimu.. Jau taip nervas sueme.. Kazin per kiek laiko issispres?
Atsakyti
QUOTE(traskutek @ 2009 05 04, 15:22)
man lygiai tas pats doh.gif ka tik bandziau pasikeisti logotipa, o vyksta viskas taip pat kaip aprasyta, padekit!!!!!!!!!!! mirksiukas.gif

QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 05 04, 18:06)
vat šito tada nemoku  blush2.gif
kartais taip būna, tiesiog kantrybės viskas pastrigo. Man irgi yra taip buvę tai susinervinau išjungiau kompą ir išėjau su vaikais į lauką, kompą įsijungiau tik kitą dieną ir radau pakeistą  biggrin.gif

QUOTE(Jura_j @ 2009 05 06, 13:28)
Prisijungiu prie nenusisekusiu avataro pakeitimu.. Jau taip nervas sueme.. Kazin per kiek laiko issispres?

Jei perskaitytumėte temą (pradedant nuo pirmo psl), nekiltų tokie klausimai biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras , norėjau paklausti , kai isidėti mažą raudoną širdutę savo profilyje .... blush2.gif ....bandžiau iš šypsenėlių - tik nuorodą ideda , bandžiau nukopijuoti iš šypsenėlių - tas pats , atsiprašau jei kartojuosi su klausymu . blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2003 09 11, 20:46)
Retkarčiais būna, kad užkrovus naują logotipą rodo senąjį. Tokiu atveju spauskite vienu metu CTRL+F5 klavišus savo klaviatūrioje. Nepadėjus - tiesiog perkraukite naršyklę (išjunkite ir vėl iš naujo įjunkite). Čia atsitinka todėl, kad naršyklės "pasikrauna" paveikslėlius į savo atmintį, kad nereikėtų pastoviai joms siųstis iš interneto visų pavevikslėlių, taupo laiką biggrin.gif

Nepadeda... Ka daryt? verysad.gif
Atsakyti
Karincikas bandėt taip padaryt? smile.gif
QUOTE(Ambrozija @ 2005 07 28, 12:41)
Pirma ištrink senąjį avatarą, tik tada kelk naują. Perkrauk iš naujo naršyklę. Turi jau matyti naująjį wink.gif

QUOTE(Ambrozija @ 2007 02 01, 11:02)
Taip atsitinka, kai tavo naršyklė paveikslėlius įsideda į savo atmintį, kad kiekvieną kartą kraunant nereikėtų pastoviai siuntinėt jų iš interneto smile.gif
Ką daryt?

1, Spausk Ctrl ir F5 vienu metu;
2, jei nepadės - išjunk naršyklę ir vėl įjunk wink.gif

Būna ir taip, kad pakeičia tik po kelių val  rolleyes.gif

QUOTE(Ambrozija @ 2007 08 21, 10:06)
Na žiūrint, iš kur tą paveikslėlį keli g.gif Kai kurios svetainės neleidžia naudotis savo paveikslėliais, todėl pas mumi ir nerodo  rolleyes.gif

Patarimas. išsisaugok jį savo kompe, susikurk internetinį fotoalbumą (nuorodą kaip daryt rasi mano paraše wink.gif) ir jau įkelk jame, iš jo - į SM forumą wink.gif

Atsakyti
O ka reiskia, kai raso, kad neteisingas failo pletinys ar kazkaip panasiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(<jute> @ 2009 06 07, 00:39)
O ka reiskia, kai raso, kad neteisingas failo pletinys ar kazkaip panasiai? g.gif

plėtinys reiškia failo galūnė jpg ar bmp ar gif.

ten kaip įkelinėji turi būti surašyti leistini plėtiniai.

Leidžiami šie failų tipai: gif,jpeg,jpg,swf,png,phtml
Atsakyti
Man jau galvos skausmas pasikeist avatarą doh.gif Nu neužkrauna jo, kad ir kaip bebandyčeu išbandžeu visus varijantus ir albumą turiu internetinį, kaip tupi senas taip tupi mad.gif biggrin.gif Ir taip jau pora men., doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif Nesuprantu kodėl mano naujas logotipas atsinajiną tik po dvieju dienų? g.gif Anksčiau įkeliau iš savo kompo ir iškarto rodė mano naują logotipą. Dabar kiek spaudžiu rašo kad atsinaujintas bet rodo vėl seną logotipą. Šiandien ta pati istorija ,atsinaujinau o jis vėl seną rodo. Dabar visai išjungiau,bet noriu įkelti kitą logotipą.
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2009 07 06, 23:18)
Sveikutes mirksiukas.gif Nesuprantu kodėl mano naujas logotipas atsinajiną tik po dvieju dienų? g.gif Anksčiau įkeliau iš savo kompo ir iškarto rodė mano naują logotipą. Dabar kiek spaudžiu rašo  kad atsinaujintas bet rodo vėl seną logotipą. Šiandien ta pati istorija ,atsinaujinau o jis vėl seną rodo. Dabar visai išjungiau,bet noriu įkelti kitą logotipą.

Gal čia tik tau taip rodo. Pabandyk įsidėti ir paklaust ko nors kito, kokį mato, nes būna, kad "saviškis kompas" daro zbitkas rolleyes.gif
Atsakyti
Labas, o kažin kodėl neberodo mano avataro... g.gif Nieko nekeičiau, niekada taip nebuvo, o va nuo ryto šiandien pastebėjau, kad nėra... Gal kam yra buvę taip...
Atsakyti