Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įsidėti avatarą - logotipą?

QUOTE(dominyka3 @ 2009 02 13, 17:46)
Sveiki, nieko nebesuprantu, niekaip nepasinaikino senas avataras, tai pasinaudojau jusu patarimu ir paspaudziau Ctrl+F5, avataras pasikeite i toki koki ir norejau, bet visas supermamu klubas susimazino, vietoj raidziu matosi tik linijos, ir nebegaliu siuo forumu naudotis, ka reiktu paspausti , kad susigrazinciau normalaus dydzio raides blink.gif

Prisispaudinėjot hihihi.gif Spauskit vienu metu CTRL ir +, pasididinkit šriftą smile.gif

QUOTE(Sinera @ 2009 02 16, 15:30)
o kaip surinkt tas 25+ zinutes,jei va esu prisiregistravus menuo laiko,nestukiu forumuose rasau zinutes,o pas pane rodo apvalu 0 g.gif tai reiskia kad naujoke-forever???ar kazkas cia ne taip?

Galima kelt į logotipą paveiksliuką iš interneto. Kaip tai padaryt, pasiskaitykit mano paraše internet.fotoalbumai.

QUOTE(giliukė25 @ 2009 02 17, 13:42)
atsibodo bandyt...niekaip nepavyksta, net lentele ne tokia ismeta, nuspaudus redaguot logotipa, tokios skilties kaip ikelti is savo kompiuterio ner.... schmoll.gif  verysad.gif

Perskaičius temą, sužinotumėt unsure.gif
Atsakyti
kodel raso kad jus neturite teises atsisiusti is kompiuterio logotitpo
Atsakyti
QUOTE(indreivile @ 2009 03 04, 12:07)
kodel raso kad jus neturite teises atsisiusti is kompiuterio logotitpo

Gali būt, kad per didelis buvo arba per daug sveria.
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 03 04, 17:10)
Gali būt, kad per didelis buvo arba per daug sveria.

sveria 43.1kb ismatavimai 140x105 ar tinka tokie logotipai
Papildyta:
jau ir sumazinau iki 31kb 114x95 kazkodel raso kad jus neturite teisiu nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(indreivile @ 2009 03 04, 19:05)
sveria 43.1kb ismatavimai 140x105 ar tinka tokie logotipai
Papildyta:
jau ir sumazinau iki 31kb 114x95 kazkodel raso kad jus neturite teisiu nesuprantu g.gif

Kiek aš kėliau, tai pirma susimažindavau, apkarpydavau, suspausdavau ir nesiekdavo 10-20KB, tai problemų niekad nebūdavo rolleyes.gif Dar žiūrėkit, kad paveikslėlio pavadinime nebūtų lt raidžių, be tarpų.
Atsakyti
Kam nepavyksta bandykit sia nuoroda is ankstesniu atsakymu:

Na va, man pavyko per sia nuoroda http://u.stats.lt/
Cia ikelkite savo logo is kompiuterio ir tada kai parodys internetine nuoroda idekite ja i ten kur yra brows nurodyti puslapi.

Viskas turetu gautis

O adminui tai noreciau pasakyti: negi mes turime dabar skatyti 20 lapu kad atsirasti kaip isideti ta logotipa. Juolab kaip matome is temos su sia problema susiduriame nemazai dalyviu. Tai kodel nepadarius visko paprasciau - ideti nuoroda salia logotipu nustatymo o nenukreipineti skaityti visos temos?
Atsakyti
QUOTE(coliukee @ 2009 04 19, 17:11)
EMMILIJA aciu tau uz nuoroda tavo zinute geriausiai paaiskinanti kaip pasikeisti avarta sia baliona  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aš kaip nebuvau moderatorė, keičiausi avatarą iš iš kompiuterio ir iš interneteo, ir be jokių nuorodų ar kokių spec programų g.gif

čia gali būti ir naršyklės nustatymų esmė, o ne forumo bėda.

P.S kam čia neįmanoma nusiųsti asmeninės žinutės?
mano Až, visada laisvai pasiekiama mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena , iš karto labai atsiprašau , jei pasikartosiu , bet lyg tai neradau tokio klausymo ir temelės ( o gal netyčiom praleidau blush2.gif ) , kaip galima būtų avatare sužibinti kai kures detales.....ar čia reikėtu kreiptis į kompiuterių specelistus unsure.gif .

Va , kad ir mano avatare , labai norėčiau , kad mano varliukas žėrėtu blush2.gif

Ačiū už bet kokį atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 02, 12:12)
Laba diena , iš karto labai atsiprašau , jei pasikartosiu , bet lyg tai neradau tokio klausymo ir temelės ( o gal netyčiom praleidau  blush2.gif ) , kaip galima būtų avatare sužibinti kai kures detales.....ar čia reikėtu kreiptis į kompiuterių specelistus  unsure.gif .

Va , kad ir mano avatare , labai norėčiau , kad mano varliukas žėrėtu  blush2.gif

Ačiū už bet kokį atsakymą  4u.gif

nu šiaip tai tokie avatarai būna, tiesiog internete reikia pasieškoti. berods būna glamūrinių kategorijoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Širdele , aš žinau , kad toki būna , bet ir iš neblizgančių ir nejudančių padaro , kad jie pradeda blizgėti ir judėti , va tas mane domina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsena. @ 2009 05 04, 14:08)
Norėjau paprašyti pagalbos.Sugalvojau pasikeisti avatarą įdėjau aš jį rašo kad pakeistas,bet nepasikeičia g.gif nu galvoju gal tas kurį noriu užsidėt netinkamas tada pabandžiau kur seniau buvau užsidėjus avatarus vis tiek ta patį rodo doh.gif tada iš vis nuėmiau,rašo kad nuemė bet vis tiek jį rodo doh.gif nesuprantu kodėl taip yra.

man lygiai tas pats doh.gif ka tik bandziau pasikeisti logotipa, o vyksta viskas taip pat kaip aprasyta, padekit!!!!!!!!!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkite ne toj juostelėj kur rašo PASIRINKTI , o tej kur irašomas avataro adresą ...man taip pat buvo , tik per adresą idėjau smile.gif .

Nerijus456 , ką tu čia idėjai ??? unsure.gif .....nemoku angliškai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 04 gegužės 2009 - 17:56