QUOTE(sunny @ 2010 02 20, 12:25)
mat kaip, kažkaip neperskaičiau anksčiau Tavo istorijos:ax: jo, įdomiai čia viskas susiklostė ir labai gražiai aprašei
ir bet kokiu atveju linkiu, kad tik geryn ir geryn viskas būtų

tik va, smalsu pasidarė apie procedūras ir kas yra barto kamera?
nes man jokių procedūrų niekas neskyrė ir apie jas nekalbėjo, gal dėl to, kad nepataisomai viskas yra... bet vis tiek įdomu, kas, pvz., yra ta kamera? ką ji duoda ir kam ji reikalinga?.. gal prie progos reiktų išmėginti? 

tik va, smalsu pasidarė apie procedūras ir kas yra barto kamera?

Idomu kodel Jums neskyre..
mano gydymas buvo: kaujagysles plečiančios lašalinės, šildymas, masažai, baro kamera, įvairūs geriami preparatai...
o baro kameras galit ir dabar pameginti, naudos tikrai bus..Juk baro kameroje yra deguonis,kurio kiekis didinamas ir keliamas atmosferos slegis ir proceduros metu O2 prisisotina kraujas ir limfa 20 kartu daugiau nei iprastai ir tada O2 skerbiasi i kuno audinius,kad atstatytu medziagu apykaita (pakopinau cia biski)
ten ikisa tave i toki aparata, sandariai uzdaro ir didina slegi, as net nemoku paaiskinti, bijau neteisinga info pateikti, bet jausmas tikrai ne is maloniuju, tuo labiau, kad jei bloga ar kas pasidarys, jie negales tave staip paprastai istraukti is ten, praeis kazkiek laiko kol slegi sunormalizuos, tik tada atidarys..nu cia man fobija didele sitam aparatui...bet del sveikatytes tikrai verta pabandyti..