Dar ryte planavau ateinančią savaitę, bet dabar supratau, kad per savaitę pasveikt nepavyks

Šiandien mano trečioji neurito diena ir antra gydymo diena.
Jei apie gydytojus - tai aš su "savo traktorium galvoje" užbėgau į Šilainių polikliniką "prasiplaut" ausų, kuo labai norėjau tikėti, bet širdyje krebždėjo kažkoks baimės kirminėlis (na man metų jau nebe -niolika ir gyvenimo būdas "nepadorus" - nuolat ieškau žmogaus galimybių ribos).
Talonėlių tai dienai nebuvo, dirbo tik viena gydytoja A.Stašytė, užėjau, paprašiau, palaukiau, priėmė, padarė tyrimus ir aš dviejų valandų bėgyje jau gulėjau ligoninėj su lašaline rankoj.
Dėkoju gydytojai už tokią operatyvę pradžią.
Dabar savaitgalis ligoninėj: kavintono lašalinė, vitaminasB į raumenis ir geriu Prednisoloni, laukiu pirmadienio tyrimų, baro kameros.
Kiek jau supratau, ligos priežastys yra skirtingos - tai gal ir gydymai bei pasekmės būna skirtingi. Skaitant, supratau, kad beveik visų ligos priežastis yra skirtinga.
Gydytojai man įvardino kraujotakos sutrikimą, o aš jau turiu spėjamą priežastį ATAUGOS ant sprando (pirmadienį žadėjo mano spėjimą patikrint).
Prieš kelis metus, man dėl "užspausto" nervo buvo atėmę dešinę ranką - gydžiausi visą vasarą - baisu prisiminti. Sutikau OPERUOTIS - įpjaunamas raumenukas, jis atpalaiduoja kažką, o tas nervą (tai gal kažkas panašaus yra ir su ausies nervu