Klausimas: O kodėl pas vienus šalia vardo raudonas taškelis, o pas kitus - žalias ???
Atsakymas: Zalias taskelis parodo kad sis zmogus yra online (siuo metu forume), raudonas kad offline (siuo metu jo forume nera).
O as galvojau,kad cia nuo aktyvumo priklauso.Vaikas prieina,pasiziuri ir sako:-mama tu vis zalia ir zalia
Kodel kartais kai as esu prisijungus dega raudonas o ne zalias taskelis nors ir bandau prisjugt is naujo, vistiek rodo raudona taskeli
Kodel raudonas taskelis,nors esu forume?Rasyti zinutes leidzia,taciau apacioje kur rasomi to puslapio skaitovai,vartotoju vienas,nariu nulis.
QUOTE(jolia @ 2005 02 23, 22:48)
Kodel raudonas taskelis,nors esu forume?Rasyti zinutes leidzia,taciau apacioje kur rasomi to puslapio skaitovai,vartotoju vienas,nariu nulis.
Ir pas mane siandien tas pats ,nieko nesuprantu .Anksciau viskas buvo gerai , o siandien rodo , kad as atsijungusi,nors irgi galiu rasyti zinutes .
Tai ar kas nors atsakys,kodel taip yra?
QUOTE(jolia @ 2005 03 06, 22:02)
Tai ar kas nors atsakys,kodel taip yra?
Žalias taškelis reiškia, kad forumo dalyvis šiuo metu yra forume, o raudonas reiškia ,kad forumo dalyvis šiuo metu yra atsijungęs
o kartais visur būna gedimu ir trukžiu tikriausiai pavezdžiui man šiandien neisijungia kai kurios šypsenėlės
QUOTE(dolė @ 2005 03 06, 22:20)
Žalias taškelis reiškia, kad forumo dalyvis šiuo metu yra forume, o raudonas reiškia ,kad forumo dalyvis šiuo metu yra atsijungęs
o kartais visur būna gedimu ir trukžiu tikriausiai pavezdžiui man šiandien neisijungia kai kurios šypsenėlės
As suprantu,kad buna nesusipratimu,bet ne sitiek laiko.Jau daugiau nei savaite as anoniminis lankytojas.
QUOTE(jolia @ 2005 03 07, 12:08)
As suprantu,kad buna nesusipratimu,bet ne sitiek laiko.Jau daugiau nei savaite as anoniminis lankytojas.
O tu atsujunk ir vel is naujo prisijunk. Jungiantis bus sakinukas "Neįtraukti manęs į aktyvių vartotojų sąrašą" ir ten reik nuimti varnele
QUOTE(viksrelis @ 2005 03 08, 11:23)
O tu atsujunk ir vel is naujo prisijunk. Jungiantis bus sakinukas "Neįtraukti manęs į aktyvių vartotojų sąrašą" ir ten reik nuimti varnele
tai kad ten ir nebuvo varneles.Dabar nera nei vienos ir viskas tvarkoj,tik uzkerta kiekviena kart prisijungineti
QUOTE(jolia @ 2005 03 08, 14:35)
tai kad ten ir nebuvo varneles.Dabar nera nei vienos ir viskas tvarkoj,tik uzkerta kiekviena kart prisijungineti
Matyt, tavo kompas nepriima "cookių"