Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidalinkite nuomone apie savo valstiją

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 04 11, 17:50)
Niu kaip tu nori taip sakyk ale tu pas mane vistiek "varle keliauninke"  irnesakyk.gif  mirksiukas.gif  tongue.gif

cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Teisybė - Dallas'as nykokas miestas. Čia visi prisiperka SUV'zų, truck'ų, pasistato tuos didelius namus ir gyvena nekišdami nosies iš jų... doh.gif Tik va kur išsipusčiusias moteris matei - nežinau. Gal Galleria mole? biggrin.gif
Bet va broliukas Fort Worth'as - visiškai kas kita. Aišku, nesulyginsi su kokia Čikaga ar Niujorku, bet galima jausti šiokį tokį jaukumą. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ode: 12 balandžio 2006 - 02:32
QUOTE(Ode @ 2006 04 11, 18:32)
Teisybė - Dallas'as nykokas miestas. Čia visi prisiperka SUV'zų, truck'ų, pasistato tuos didelius namus ir gyvena nekišdami nosies iš jų...  doh.gif  Tik va kur išsipusčiusias moteris matei - nežinau. Gal Galleria mole? biggrin.gif
Bet va broliukas Fort Worth'as - visiškai kas kita. Aišku, nesulyginsi su kokia Čikaga ar Niujorku, bet galima jausti šiokį tokį jaukumą. smile.gif

Neee, jokiame mole nebuvau, bet uzteko nueiti i krepsini, tai siaubas lotuliukas.gif
wacko.gif ir ko tik neteko matyti!! Sakau 'issipusciusios' tai turiu omeny visiskos beskonybes: papai beveik lipa lauk (ateliskite blush2.gif ...), auskarai, papuosalai ir t.t. Bet zinoma, su Ode, nesigincysiu 4u.gif Juk tu tai ten gyveni ir geriau matai, arba tavo akis jau priprato mirksiukas.gif
O vat i Fort Worth'a tai norejome nukeliauti, bet kazkaip laiko pritruko... Ir mano vyras sake, kad faina ten
Atsakyti
QUOTE(Elma @ 2006 04 11, 18:39)
Neee, jokiame mole nebuvau, bet uzteko nueiti i krepsini, tai siaubas  lotuliukas.gif
wacko.gif ir ko tik neteko matyti!!  Sakau 'issipusciusios' tai turiu omeny visiskos beskonybes: papai beveik lipa lauk (ateliskite  blush2.gif ...), auskarai, papuosalai ir t.t.  Bet zinoma, su Ode, nesigincysiu  4u.gif  Juk tu tai ten gyveni ir geriau matai, arba tavo akis jau priprato  mirksiukas.gif
O vat i Fort Worth'a tai norejome nukeliauti, bet kazkaip laiko pritruko...  Ir mano vyras sake, kad faina ten

Matai, aš į krepšinį nevaikštau - gal tik ten tokios ir susirenka. biggrin.gif Man po 4,5 metų susidarė vaizdas, kad arba tos stereotipinės amerikonkos su sportine apranga / šortais ir maike, arba kažkas panašesnio į lietuvaites: kur ir sijonuką pamatysi, ir batelius ant kulniukų. Bet tokias, kaip sakiau, daugiausia moluose sutiksi. Na, man dar teko laimė porą tokių draugių turėt, tai ir be molo gražių merginų prisižiūriu. smile.gif
Be reikalo į Fort Worth'ą nenuvažiavot. Bet ką aš čia... Mes bene tris metus pragyvenom jo nematydami... blush2.gif Tiesiog sudarytas toks įvaizdis, kad Dallas'as yra centras, o Fort Worth'as - tik jo prielipas. O realiai Dallas'e tik industrija ir pinigai, o Fort Worth'e visa kultūra ir miesto dvasia. Kaifuojam čia atsikraustę...
Atsakyti
Kalbant apie stereotipus, tai man jie visi vienas kitam prieshtarauja tongue.gif Kartais pagalvoju - tai ar tikra amerikone stora su burgeriu rankoj, ar kuda su silikoniniais papais ir nusiurbtais riebalais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA2T&T: 12 balandžio 2006 - 04:14
QUOTE(MAMA2T&T @ 2006 04 12, 04:13)
Kalbant apie stereotipus, tai man jie visi vienas kitam prieshtarauja tongue.gif  Kartais pagalvoju - tai ar tikra amerikone stora su burgeriu rankoj, ar kuda su silikoniniais papais ir nusiurbtais riebalais g.gif

Vidutinio sluoksnio,atsipenėjusi iš nevilties 4u.gif
Turtinga,gerai atsiurbta ir su silikoniniais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliote @ 2006 04 11, 20:15)
Vidutinio sluoksnio,atsipenėjusi iš nevilties  4u.gif
Turtinga,gerai atsiurbta ir su silikoniniais  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliote @ 2006 04 11, 22:15)

dabar jau aishku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliote @ 2006 04 11, 20:15)

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o kur patartumet geriau kraustytis?Dallas....na kur geresnes salygos darbas pragyvenimo lygi ir t.t g.gif
Atsakyti
QUOTE(melagele @ 2006 04 13, 12:12)
o kur patartumet geriau kraustytis?Dallas....na kur geresnes salygos darbas pragyvenimo lygi ir t.t g.gif

Tu klausi, kurioj Dallas/Fort Worth metroplekso vietoj geriau gyvent, ar apskritai Teksase?
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2006 04 13, 20:19)
Tu klausi, kurioj Dallas/Fort Worth metroplekso vietoj geriau gyvent, ar apskritai Teksase?

Texase ax.gif
Ode o kur jus gyvenate? blush2.gif
Atsakyti