Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidalinkite nuomone apie savo valstiją

Smilga Saule,tai kada jau kelsite sparnus? ax.gif
Atsakyti
Na gal po 2menesiu kaskur ,bet kuo ilgiau cia bunu tuo labiau nenoriu isvaziuoti.
Atsakyti
Na as siulau keltis i NH. Sioje valstijoje gyvenu jau trejeta metu prie pat Massachusetts sienos. Nuo tos vietos kur as gyvenu iki Bostono yra apie 40min. NH pati balciausia valstija Amerikoje neturinti sales tax ir state income tax. Nekilnojamo turto kainos cia gana aukstos (priklauso nuo vietos) ir su darbais nera problemos, maistas pigus, tik nekilnojamo turto mokesciai didesni, bet ir tai priklauso nuo gyvenamos vietos. Vandenynas ir kalnai arti, lietuviu labai nedaug, kuo as labai dziaugiuosi.
Atsakyti
labai_gabi: ash NH gyvenau ir mokiausi priesh deshimt metu pagal apsikeitimo programa. Zhinoma, man tai buvo pirmas toks ishvazhiavimas, buvau 'jauna ir naivi', bet ispudi paliko dideli: ir gamta, ir zhmones... Aishku, patekau i labai miela ir rupestinga sheima, gal todel mano ispudzhiai tokie geri smile.gif
Gyvenau prie VT sienos. Slidinejau White Mountains thumbup.gif
Atsakyti
Ske vienas amerikonas ,kad mass.valstija jam gerokai grazesne o kaip nuomu kainos is tikro tai mum su vyru kaskoki saslavynai atrodo NJ tai sakom gerai butu ten kur kur svaru ir grazu o vasara karsta ar ne seip tai norisi silumos man,vienas pazystamas kviete paziureti Virginijos ten jis isikele is NJ maziau uzdirba ,bet sako labai patinka kalnai ir gamta zodziu seip kiek zinau NJ ir NY auksciau si uzdarbiai ir dabar pakelia minimuma tai mum jau gerokai dasideda prie algos.O tavo valstijoi grazina taxus ar ne nes siemet tai mum tas jau labai patiko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga saule @ 2005 02 17, 12:30)
Ske vienas amerikonas ,kad mass.valstija jam gerokai grazesne o kaip nuomu kainos is tikro tai mum su vyru kaskoki saslavynai atrodo NJ tai sakom gerai butu ten kur kur svaru ir grazu o vasara karsta ar ne seip tai norisi silumos man,vienas pazystamas kviete paziureti Virginijos ten jis isikele is NJ maziau uzdirba ,bet sako labai patinka kalnai ir gamta zodziu seip kiek zinau NJ ir NY auksciau si uzdarbiai ir dabar pakelia minimuma tai mum jau gerokai dasideda prie algos.O tavo valstijoi grazina taxus ar ne nes siemet tai mum tas jau labai patiko thumbup.gif  thumbup.gif

Norejau pridurti,kad baltic girl sake ,kad MASS,nieko gero jei neklystu tai tu gal toliau ten.Viena beda kaip as noriu gyventi taip ,kad vyras ir as dirbtume ne daugiau 5 dienas per savaite turetume sventes ir leistume sau atostogas nes laikas eina ir nematau prasmes skirti visa gyvenima tik darbui,daugelis lietuviu dyrba per iseigines na as uz tai jei atvaziavai metam ,bet jei pastoviai gyvent tai ne nes tuomet apleidi visokius kitokius dalykus o seip ,daugeliui vyru sveikata poto labai paslija deja vienam jau sirdele matyt neislaike ir zmogiukas nebegrys i LT ir nepiks jau buta ,beto labai jaunas .O norint gyventi kaip LT iseiti keliauti tai praktiskai normaliai dirbant ir imant atostogas neiseina dazniausiai toks uzburtas ratas .
Atsakyti
QUOTE(smilga saule @ 2005 02 17, 05:30)
O tavo valstijoi grazina taxus ar ne nes siemet tai mum tas jau labai patiko thumbup.gif  thumbup.gif

Mokescius grazina visur, nepriklausomai nuo valstijos.
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2005 02 16, 20:47)
labai_gabi: ash NH gyvenau ir mokiausi priesh deshimt metu pagal apsikeitimo programa. Zhinoma, man tai buvo pirmas toks ishvazhiavimas, buvau 'jauna ir naivi', bet ispudi paliko dideli: ir gamta, ir zhmones... Aishku, patekau i labai miela ir rupestinga sheima, gal todel mano ispudzhiai tokie geri smile.gif
Gyvenau prie VT sienos. Slidinejau White Mountains  thumbup.gif

Ode ir as NH gyvenau ir mokiausi pagal apsikeitimo programa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LTukra @ 2005 02 17, 17:05)
Ode ir as NH gyvenau ir mokiausi pagal apsikeitimo programa smile.gif

g.gif smile.gif
Panashumu daugeja wink.gif
Atsakyti
Na, kad Mass valstijoje nieko gero tai visiskai nesutinku. Labai daznai lankausi Bostone ir jo apylinkese, tai is tiesu labai tvarkinga ir turtinga Mass puse. Daugybe pramogu. Beje viskas priklauso nuo to kur gyveni, ka dirbi ir su kuo bendrauji.
Ode berods tu rasei, kad tau patiko NH. Cia is tiesu ideali vieta, labai grazi gamta, labai tvarkinga valstija, zmones labai mieli ir kulturingi. Vasara, pavasariai ir rudenys daug ilgesni ir siltesni nei lietuvoje, o ziema daug trumpesne ir ideali slidinejimo malonumams patirti. Dabar pas mus tikras pavasaris thumbup.gif O taksus grazina kiekvienoje valstijoje ir tai priklauso nuo tavo income. As jau antrus metus turiu primoketi.
Atsakyti
jo, Bostone grazu pakeliauti, paziureti.. Bet gyventi - viena is tu vietu, kur visishkai viskas "over-priced" blush2.gif
Atsakyti
na mes jau beveik du metukai kaip Virginijoje gyvenam. biggrin.gif na cia mum patinka nieko blogo negaliu pasakyti,bet cia pirmoji musu valstija kitur dar neteko gyventi tai gal ir yra kituk gerai,bet man virginija patinka cia planuojam ir pasilikti 4u.gif
Atsakyti