Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidalinkite nuomone apie savo valstiją

QUOTE(laureta @ 2008 07 23, 21:44)
ji istekejusi. ar vyras amerikietis, as nezinau.
internetiniame puslapyje skaiciau kad kalifornijoje ir niujorke. o kodel paminejai chicago? nei vienas nei kitas nepatogus. blyn kaip blogai kad negalima issiusti pastu, nu dabar reikes baladotis taip toli bash.gif. bloga GA valstija, kad del paso keitimo reikes vaziuoti taip toli.

kalifornijoj yra tik garbes konsulatas, jame pasu nedaro, kalifornieciai turi skristi i Niujorka. O Chicaga paminejau, nes jie irgi pasus tam tikrom valstijom isduoda. Zodziu vieniems i NYC, kitiems i CHicago reikia vaziuoti pagal gyvenamaja vieta (internete pasiziurek kur tau), daugiau niekur nedaro pasu. O kada tau galiojimas baigiasi? Ar tu cia del pavardes naujos keisi? Jei taip, tai kai sekanti karta vaziuosi i Lietuva tai tada ir pasikeist, kam cia dar iki konsulatu skraidyt, nebent galiojimas baigiasi greit.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 07 23, 21:03)
kalifornijoj yra tik garbes konsulatas, jame pasu nedaro, kalifornieciai turi skristi i Niujorka. O Chicaga paminejau, nes jie irgi pasus tam tikrom valstijom isduoda. Zodziu vieniems i NYC, kitiems i CHicago reikia vaziuoti pagal gyvenamaja vieta (internete pasiziurek kur tau), daugiau niekur nedaro pasu. O kada tau galiojimas baigiasi? Ar tu cia del pavardes naujos keisi? Jei taip, tai kai sekanti karta vaziuosi i Lietuva tai tada ir pasikeist, kam cia dar iki konsulatu skraidyt, nebent galiojimas baigiasi greit.

Los Angele galima priduoti popeirius garbes konsului(pati ten pridaviau) pasui, jei gyveni CA, OR, WA(kurios priskirtos NY konsulatui), tada garbes konsulas popierus issiuncia i NY.
Atsakyti
QUOTE(oreganas @ 2008 07 24, 13:58)
Los Angele galima priduoti popeirius garbes konsului(pati ten pridaviau) pasui, jei gyveni CA, OR, WA(kurios priskirtos NY konsulatui), tada garbes konsulas popierus issiuncia i NY.

oo tai cia naujai, nes pirmais menesiais kai ta tvarka ivede, tai kalifornieciams i NYC reikejo skrist, nezinojau, kad pakeite. Tai siaip dziugu girdet, nes man iki LA tik pora valandu, nors siaip pasas dar iki 2015 galioja tai ner ko ir galvos sukt. O praeita karta LT budama pasikeiciau.
Atsakyti
Merginos, garbes konsulas yra Floridoje visai netoli manes. As net adresus turiu, radau internete. Tiesiog ten pabandysiu pasiskambinti ar email pasiusti. Kai suzinosiu, parasysiu kas ir kaip.

Pasa turiu pasikeisti BUTINAI (del pavardes keitimo), nes man teismas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 24 liepos 2008 - 20:38
teismas dalykas rimtas smile.gif pranesk jei ka del Floridos suzinosi wink.gif
Atsakyti
nurasiau email i vasingtona. gavau email ir teirauvosi kurioje valstijoje gyvenu. tai gal galesiu dokumentus pristatyti garbes konsului Atlantoje, man tai butu pats ideliausias dalykas. O Floridoje Majamyje irgi yra, bet man per toli. laukit ziniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 07 24, 20:56)
nurasiau email i vasingtona. gavau email ir teirauvosi kurioje valstijoje gyvenu. tai gal galesiu dokumentus pristatyti garbes konsului Atlantoje, man tai butu pats ideliausias dalykas. O Floridoje Majamyje irgi yra, bet man per toli. laukit ziniu biggrin.gif

butu gerai jei galesi, nereiktu niekur toli vaziuot!
Atsakyti
Tai va viska susizinojau. Reikia vaziuoti i Niujorka, norint pasikeisti pasa. Tai as apsvarsciau ir nutariau (taip sakant), kad man pigiau bus pasa pasidaryti LT
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 09 08, 14:12)
Tai va viska susizinojau. Reikia vaziuoti i Niujorka, norint pasikeisti pasa. Tai as apsvarsciau ir nutariau (taip sakant), kad man pigiau bus pasa pasidaryti LT

tai kitur neisdege, tik Niujorke? As savo laiku irgi vaziavau i LT, kainavo tiek pat ir viskas buvo greiciau ir lengviau ir tuo paciu su visais pasimaciau.
Atsakyti
vaziuojant I niujorka, reiketu apsistoti viesbuti, plius as viena naveziuociau, reiketu temptis ir vyra. Kam papildomos islaidos, jeigu LT pasidarysiu per 1 diena, susitvarkysiu kitus dokumentus ir t.t. Dar buta bandysiu parduot
Atsakyti
Sveikos,
kita rudeni keliames i VA su seima. Siuo metu bandome ieskoti namu Chesapeake arba Virginia Beach. Kol kas tiesiog nagrinejames, ka galime sau leisti, kokios kainos ir pan. smile.gif Taip sakant, namu darbus atliekam. Buciau dekinga, jei gyvenancios VA parasytu man i AZ. Labai noreciau su jumis susipazinti
Atsakyti
QUOTE(EwuteZ @ 2008 12 01, 00:01)
Sveikos,
kita rudeni keliames i VA su seima. Siuo metu bandome ieskoti namu Chesapeake arba Virginia Beach. Kol kas tiesiog nagrinejames, ka galime sau leisti, kokios kainos ir pan. smile.gif Taip sakant, namu darbus atliekam. Buciau dekinga, jei gyvenancios VA parasytu man i AZ. Labai noreciau su jumis susipazinti

į kurį miestą keliatės? kaip darbą susiradot? 4u.gif
Atsakyti