Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidalinkite nuomone apie savo valstiją

QUOTE(laureta @ 2008 07 23, 06:59)
nieko sau pusnu aukstis  blink.gif tokiu dar nemaciau

atvaziuok i Lake Tahoe California wink.gif
Atsakyti
atvaziuosiu biggrin.gif
Atsakyti
atvaziuok medaus menesiui, kaip suprantu tai tu isteki uz 2 sav?
Atsakyti
bigsmile.gif ax.gif sveikos,as su seima gyvenu airijoj,jau treji metai.visaik cia gerai tik va prie to oro dregno priprast taip ir neina. schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
mano brolis gyvena airijoje, tai nelabai jam ten irgi. as nebegaleciau darganoje gyventi, man turi saule kasdien sviesti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(COSMO @ 2008 07 24, 01:22)
atvaziuok medaus menesiui, kaip suprantu tai tu isteki uz 2 sav?

aciu uz kvietima. vaziuojame i Florida.
siandien vaziavome i kita miesta pirkti vaikams ir MB rubu vestuvems. Parduotuveje rinkome mazylei sukneles. atejom moketi prie kasos... MB klausia pardavejos - is kur ji, o ji ir sako - is Lietuvos. Is koto isvirtau lotuliukas.gif Ji gyvena 1 val nuo mano miesto. Mano vietoveje surasti europieti sunku. Kai pasake "parasas" tik tuomet atsiciukinau lotuliukas.gif Ji jau 3 metai cia. Sake neturi interneto, tik mobilu tel. Savaitgali paskambinsiu.
Atsakyti
as tau kazkada sakiau, kad tu lietuviu visur pilna, o tu netikejai, sakei aplink tave nera.. garantuoju, kad ir arciau taves dar bent keletas gyvena tik tu vis dar nezinai biggrin.gif Mes va su petrone is sito forumo keli metai uz kampo viena nuo kitos gyvenom, o ta issiaiskinom tik pries kelis menesius.
Atsakyti
Tiesiog netiketa buvo. bet si lietuve paprase mano vyro angliskai ir man pasake lietuviskai, kad padeti jais su Green Card. Ji gyvena cia 3 metus.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 07 23, 20:28)
Tiesiog netiketa buvo. bet si lietuve paprase mano vyro angliskai ir man pasake lietuviskai, kad padeti jais su Green Card. Ji gyvena cia 3 metus.

o kuo jus jai galit su zalia korta padet blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 07 24, 03:31)
o kuo jus jai galit su zalia korta padet  blink.gif ?

isties tikrai nezinau. man keistas buvo poziuris, ji parase man telefono numeri ir kad butinai butinai jai paskambinciau. paprasiau email, pasake, kad neturi interneto. Tai mes vaziuodami su MB ir svarsteme, kodel 3 metus gyvena ir be ZK, ir dar interneto neturi. Ji dar pasiguode, kad per 3 metus pirma karta sutiko ka nors is europos. zinai as paskambinsiu ir idomybes delei pasikalbesiu. Bet jeigu bus kokia suktybe... bash.gif, nepadesiu. nenoreciau tureti problemu.
kur galima priduoti dokumentus, kad pasikeisti pasa? skaitinejau internete ir kolkas neikertu...
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 07 23, 20:54)
isties tikrai nezinau. man keistas buvo poziuris, ji parase man telefono numeri ir kad butinai butinai jai paskambinciau. paprasiau email, pasake, kad neturi interneto. Tai mes vaziuodami su MB ir svarsteme, kodel 3 metus gyvena ir be ZK, ir dar interneto neturi. Ji dar pasiguode, kad per 3 metus  pirma karta sutiko ka nors is europos. zinai as paskambinsiu ir idomybes delei pasikalbesiu. Bet jeigu bus kokia suktybe... bash.gif, nepadesiu. nenoreciau tureti problemu.
kur galima priduoti dokumentus, kad pasikeisti pasa? skaitinejau internete ir kolkas neikertu...

nu kad per tris metus Zk neturi, tai nieko nuosbtabaus, gi ne visos cia atvyke uz amerikonu isteka ir susitvarko. Man per mokslus ir darba praktishkai beveik 7 metai gavosi kol ZK susitvarke smile.gif

pasa kad pasikeisti tai reikia paciai vaziuoti i LT ambasada, arna NYC arba Chicago - nezinau kuriam konsulatui Georgia priklauso, bet vienam is dvieju. Paskui atsiimant reikia arba paciai vaziuoti arba igalioti, kad kas paimtu. Pastu jau nebegalima susitvarkyt - pakeite tvarka...
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 07 24, 04:14)
nu kad per tris metus Zk neturi, tai nieko nuosbtabaus, gi ne visos cia atvyke uz amerikonu isteka ir susitvarko. Man per mokslus ir darba praktishkai beveik 7 metai gavosi kol ZK susitvarke smile.gif

pasa kad pasikeisti tai reikia paciai vaziuoti i LT ambasada, arna NYC arba Chicago - nezinau kuriam konsulatui Georgia priklauso, bet vienam is dvieju. Paskui atsiimant reikia arba paciai vaziuoti arba igalioti, kad kas paimtu. Pastu jau nebegalima susitvarkyt - pakeite tvarka...

ji istekejusi. ar vyras amerikietis, as nezinau.
internetiniame puslapyje skaiciau kad kalifornijoje ir niujorke. o kodel paminejai chicago? nei vienas nei kitas nepatogus. blyn kaip blogai kad negalima issiusti pastu, nu dabar reikes baladotis taip toli bash.gif. bloga GA valstija, kad del paso keitimo reikes vaziuoti taip toli.

Atsakyti