Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidalinkite nuomone apie savo valstiją

O aš prie +21C Lietuvoje su trumpom vaikščiodavau ir būdavo pats tas tongue.gif +25C man jau būdavo blogai. Tai įsivaizduokit, kaip jaučiuosi dabar, kai drėgmė didelė ir įkaitina iki 97F karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 07 22, 01:44)
oi... kai buna virs 30 as is vis nosies i lauka stengiuosi nekishti...  lotuliukas.gif

musu vesintuvas sugedo, tai dabar namie kaip lietuviskoj pirty lotuliukas.gif , truputi per karsta.
Atsakyti
man tai patiktu, kad istisus metus butu +25, kad nebutu ziemos ir sniego smile.gif o tai pas mane lake tahoe labai jau dau prisninga, pernai buvo apie 2 metrus blink.gif : verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(COSMO @ 2008 07 23, 05:10)
man tai patiktu, kad istisus metus butu +25, kad nebutu ziemos ir sniego smile.gif o tai pas mane lake tahoe labai jau dau prisninga, pernai buvo apie 2 metrus  blink.gifverysad.gif

manes is po pusnu nesimatytu lotuliukas.gif mano mieste sniego nera. tai mums dziaugsmas biggrin.gif
Atsakyti
Kas ieskote lietuviskos ziemos malonumu -prasom pas mus i OH. Lietus, sniegas, purvas, pliksala kaip min 6-7 men per metus.
Atsakyti
QUOTE(nerimute @ 2008 07 23, 12:19)
Kas ieskote lietuviskos ziemos malonumu -prasom pas mus i OH. Lietus, sniegas, purvas, pliksala kaip min 6-7 men per metus.

labai jau salta pas tamsta. OH gyvena mano pussesere su seima.
Atsakyti
There is nothing wrong with Ohio, except the snow and the rain... Zinot ta daina?
Atsakyti
QUOTE(nerimute @ 2008 07 23, 12:19)

O, tai mes kaimynės pagal valstijas tongue.gif

Kad ir kaip nemėgstų karščio, bet šiluma, gera. Tačiau visus metus be žiemos, man būtų negerai. Mėgstų sniego karą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2008 07 23, 15:06)
O, tai mes kaimynės pagal valstijas  tongue.gif

Kad ir kaip nemėgstų karščio, bet šiluma, gera. Tačiau visus metus be žiemos, man būtų negerai. Mėgstų sniego karą  tongue.gif

kokioje valstijoje gyveni?
as no salcio melstu... lotuliukas.gif
Atsakyti
na pas mane daug sniego, bet cia ski resort, kalnai 6000 feet aukstis, bet jokio purvo cia smile.gif visada sauleta, buna kartais salta,naktys saltos, vidutine temperatura high 52F pagal statistika, naktimis 16 F, bet man atrodo, kad apie 32F laikosi beveik visomis dienomis smile.gif
pagal statistika, per viena ziema gauname 125 colius sniego, o tai yra 3.2 m , taigi pilna sniego, sniego karui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 07 23, 15:23)
kokioje valstijoje gyveni?

Pensilvanija (Pennsylvania)

Papildyta:
QUOTE(COSMO @ 2008 07 23, 16:25)
na pas mane daug sniego, bet cia ski resort, kalnai 6000 feet aukstis, bet jokio purvo cia smile.gif visada sauleta, buna kartais salta,naktys saltos, vidutine temperatura high 52F pagal statistika, naktimis 16 F, bet man atrodo, kad apie 32F laikosi beveik visomis dienomis smile.gif
pagal statistika, per viena ziema gauname 125 colius sniego, o tai yra 3.2 m , taigi pilna sniego, sniego karui  mirksiukas.gif

Žinau, kad visko ten pas jūs pakankamai tongue.gif Bet kol kas negalim niekur judėti iš ten kur esam. O kai judėsim, tai neaišku į kurią pusę ir į kurią šalį tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(COSMO @ 2008 07 23, 16:25)
pagal statistika, per viena ziema gauname 125 colius sniego, o tai yra 3.2 m , taigi pilna sniego, sniego karui  mirksiukas.gif

nieko sau pusnu aukstis blink.gif tokiu dar nemaciau
Atsakyti