QUOTE(MichGirl @ 2008 07 22, 01:44)
oi... kai buna virs 30 as is vis nosies i lauka stengiuosi nekishti...
musu vesintuvas sugedo, tai dabar namie kaip lietuviskoj pirty , truputi per karsta.
man tai patiktu, kad istisus metus butu +25, kad nebutu ziemos ir sniego o tai pas mane lake tahoe labai jau dau prisninga, pernai buvo apie 2 metrus :
QUOTE(COSMO @ 2008 07 23, 05:10)
man tai patiktu, kad istisus metus butu +25, kad nebutu ziemos ir sniego o tai pas mane lake tahoe labai jau dau prisninga, pernai buvo apie 2 metrus :
manes is po pusnu nesimatytu mano mieste sniego nera. tai mums dziaugsmas
QUOTE(nerimute @ 2008 07 23, 12:19)
Kas ieskote lietuviskos ziemos malonumu -prasom pas mus i OH. Lietus, sniegas, purvas, pliksala kaip min 6-7 men per metus.
labai jau salta pas tamsta. OH gyvena mano pussesere su seima.
QUOTE(nerimute @ 2008 07 23, 12:19)
Kas ieskote lietuviskos ziemos malonumu -prasom pas mus i OH. Lietus, sniegas, purvas, pliksala kaip min 6-7 men per metus.
O, tai mes kaimynės pagal valstijas
Kad ir kaip nemėgstų karščio, bet šiluma, gera. Tačiau visus metus be žiemos, man būtų negerai. Mėgstų sniego karą
QUOTE(RamuneM @ 2008 07 23, 15:06)
O, tai mes kaimynės pagal valstijas
Kad ir kaip nemėgstų karščio, bet šiluma, gera. Tačiau visus metus be žiemos, man būtų negerai. Mėgstų sniego karą
kokioje valstijoje gyveni?
as no salcio melstu...
na pas mane daug sniego, bet cia ski resort, kalnai 6000 feet aukstis, bet jokio purvo cia visada sauleta, buna kartais salta,naktys saltos, vidutine temperatura high 52F pagal statistika, naktimis 16 F, bet man atrodo, kad apie 32F laikosi beveik visomis dienomis
pagal statistika, per viena ziema gauname 125 colius sniego, o tai yra 3.2 m , taigi pilna sniego, sniego karui
pagal statistika, per viena ziema gauname 125 colius sniego, o tai yra 3.2 m , taigi pilna sniego, sniego karui
QUOTE(laureta @ 2008 07 23, 15:23)
kokioje valstijoje gyveni?
Pensilvanija (Pennsylvania)
Papildyta:
QUOTE(COSMO @ 2008 07 23, 16:25)
na pas mane daug sniego, bet cia ski resort, kalnai 6000 feet aukstis, bet jokio purvo cia visada sauleta, buna kartais salta,naktys saltos, vidutine temperatura high 52F pagal statistika, naktimis 16 F, bet man atrodo, kad apie 32F laikosi beveik visomis dienomis
Žinau, kad visko ten pas jūs pakankamai Bet kol kas negalim niekur judėti iš ten kur esam. O kai judėsim, tai neaišku į kurią pusę ir į kurią šalį
QUOTE(COSMO @ 2008 07 23, 16:25)
nieko sau pusnu aukstis tokiu dar nemaciau