Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidalinkite nuomone apie savo valstiją

QUOTE(Naglica @ 2007 11 04, 19:08)
O čia turbūt reikia atsiklaust, kas ką žino, ką galima rašyt, ką ne? laugh.gif

Neee, rasykit,rasykit , kuo daugiau , bet rasykit su tikrais faktais o ne .....
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2007 11 04, 21:08)
Jei tu zmogaus nuomuone(kitokia nuo savosios) priimi kaip pykti, tai labai graudu.

Na prie ko cia "as nemoku priimti tavo nuomones" unsure.gif

QUOTE(danguolet @ 2007 11 04, 21:14)
Neee, rasykit,rasykit , kuo daugiau , bet rasykit su tikrais faktais o ne .....

Taigi parase faktu - kas bijo galimu stichiju, kas pasitiki mokslininkais, kam nepatinka sistema mokyklose... Tikri cia faktai.
Atsakyti
o as pritariu Baltic*girl... New England yra New England, ir jokie cia minimi Ilinojai ir kitos vidurio valstijos neprilygsta. Reikia pagyvent ten, kad susidaryt nuomone, o ne is nuogirdu 4u.gif Jei ne vyro karjeros reikalai, dar po siai dienai sedeciau Bostone ir niekur nesikraustyciau - tikiuosi viena diena grisim i tas apylinkes kazkur.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2007 11 04, 22:46)
New England yra New England, ir jokie cia minimi Ilinojai ir kitos vidurio valstijos neprilygsta.

Reikia pagyvent ten, kad susidaryt nuomone, o ne is nuogirdu 

Atrodo priestarauji pati sau mirksiukas.gif Ar pagyvenusi esi kitose valstijose, kad sakai New England geriausia mirksiukas.gif
Beje mes kalbam ne apie vidurio valstijas mirksiukas.gif

O as pabreziau, ir ne karta, kad man(butent man), geriausia ten kur dabar esu(juk nesakiau, kad WA aplamai pati geriausia valstija, sakiau "man" mirksiukas.gif ) O New England...del ziemu nenoreciau blush2.gif Na bet jei reiketu ir gyvenciau, ir esu tikrai kad patiktu ax.gif

Bet kur nors salciau nei WA savo noru nelabai noreciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 05 lapkričio 2007 - 00:34
taip, siuo metu jau penktus metus gyvenu "vidurio" valstijoje, anksciau gyvenau New England, taigi tavo teiginys, kad priestarauju pati sau tera tavo asumpcija tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2007 11 05, 00:36)
taip, siuo metu jau penktus metus gyvenu "vidurio" valstijoje, anksciau gyvenau New England, taigi tavo teiginys, kad priestarauju pati sau tera tavo asumpcija  tongue.gif

Paskutinius puslapius daugiausia buvo kalbama ne apie vidurio valstijas... ax.gif

Bet pati parasei taip, kad New England geriausia valstija ir taskas. Pamirsai parasyti "ameniskai" mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Na jūs merginos ir sugebat lygioje vietoje apsipešioti hihihi.gif

O aš jau beveik pusmetis gyvenu PA, Pittsburgh mieste. Kai neturiu su kuo lyginti, tai man viskas gerai. Oras galėtų būti gal ir mažesnio drėgnumo, bet ir tai ne pasaulio pabaiga. Gamta graži, oras geras ... tai nežinau ko dar galiu norėti. Viskas lyg ir savo vietoje. Bet kai aš visur jaučiuosi gerai (dar neteko gyventi tokioje vietoje, kad nemokėčiau sau reikiamą gyvenimo komfortą susikurti).
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2007 11 04, 11:47)
Ar man PMS, tai cia tik mano asmeninis reikalas, taves tai neturetu kutent. Ar rasei kad gaus, taip, rasei, kad po poros valandu gausim i savas dupces.Nors as nieko nerasiau apie gavima ar negavima, rasiau apie pabuciavima.

Tai atvaziuok, pagyvenk ir tada dalinkis, o ne" pusk burbulus" tokius kaip, kad mokyklos WC bus padarytos taip kad berniukai ir mergaites, bla bla ba.
Ar mano palinkejimas turetu tave izeist??, nezinau, tikriausiai pirma paklausk saves ar esi nelaiminga.

Peace Balticgirl

Mamytes, ko jus cia del nieku pykstates, gincai del dupces, ajajajai smile.gif Del to WC, tai jei gerai atsimenu ten kazkuri straipsni idejo, kad pasiskaitytumem, o ne pati sugalvojo.
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2007 10 29, 19:36)
O i kuria CA puse jus traukiat?
P.S.gaisrai siauteja Pietu CA.

mes i LOS ANGELESES, pas uosviene cool.gif ji jau ten 7 metai....
o jus kuriam mieste gyvenat?
Atsakyti
seniai besilankiau forume, todel skaitau senas temas ir diskusijas smile.gif idomu suzinoti kur yra gerai gyventi, kuri valstija geriausia, nes manyje kirba kirminelis norisi kazkur kraustytis.

Dabar gyvenu Lake Tahoe, California, idealios vasaros, 275 per metus sauletos, daug sniego (kas man ir nepatinka), daug keliavau kalifornijoje, atrodo grazu, nes viskas vienoje valstijoje, bet cia be sansu isigyti koki turta.

Labai noriu kazkiek laiko pagyventi San FRanciske, bet labai jau tie kamsciai nepatinka, taip pat kaip ir San Diege, vandenynas, viskas grazu, bet atrodo, kad San Diege truksta kulturinio gyvenimo.

Gal Kalifornija nera ideali valstija?
Atsakyti
skaiciau tema. nemanyciau, kad yra geru ir blogu valstiju. tiesiog vienam viena tinka, kitam kita patinka. juk skirtingos valstijos ir jose istatymai. As gyvenu Georgia valstijoje (palyginti neseniai), bet nesiskundziu. Man svarbiausia silta, studijuoti bus galima, o daugiau.. net nezinau ko daugiau reikia... turiu ko reikia biggrin.gif
Atsakyti
Aga, nėra blogų, svarbiausia nebūtų peršilta tongue.gif
Atsakyti