Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidalinkite nuomone apie savo valstiją

Na, baikit jus, baikit - jankiai tik NY gyvena, pabandytumet jus pora valandu i Siaure gyvenancius taip pavadinti tai pacios i dubce gautumet biggrin.gif (juokauju) Va ka reiskia gyventi savo regione ir turet iskraipytu stereotipu apie kita.

As pagal klimata nebesirinkciau gyvenimo vietos, nebent kai busiu senute. CA manes netraukia del demografinio zmoniu santykio, savo istatymu ir siaip jauciuosi visai svetima tam krastui ir jo nepazistu tai rinkciausi kita. Viska kas patinka WA galima rasti placiu spektru ir Rytuose su ivairiu klimatu (Carolinos pieciau, Vermontas siauriau - na labai daug vietu). As myliu Naujaja Anglija ir kojos is ten nekelciau jei gyvenciau JAV, vat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2007 11 03, 23:45)
Is kur jus situ pletku prisirenkat  lotuliukas.gif man labai idomu butu suzinot kokia CA ateitis. dirol.gif
Yra tokie dalykai kaip Discovery Channel, History Channel, yra mokslininkai, kurie tuom užsiima, nereikia nei pletkų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naglica: 04 lapkričio 2007 - 10:02
QUOTE(baltic*girl @ 2007 11 04, 07:52)
Na, baikit jus, baikit - jankiai tik NY gyvena, pabandytumet jus pora valandu i Siaure gyvenancius taip pavadinti tai pacios i dubce gautumet biggrin.gif (juokauju) Va ka reiskia gyventi savo regione ir turet iskraipytu stereotipu apie kita.

As pagal klimata nebesirinkciau gyvenimo vietos, nebent kai busiu senute. CA manes netraukia del demografinio zmoniu santykio, savo istatymu ir siaip jauciuosi visai svetima tam krastui ir jo nepazistu tai rinkciausi kita. Viska kas patinka WA galima rasti placiu spektru ir Rytuose su ivairiu klimatu (Carolinos pieciau, Vermontas siauriau - na labai daug vietu). As myliu Naujaja Anglija ir kojos is ten nekelciau jei gyvenciau JAV, vat biggrin.gif

Tu cia prie "scare tactics" perejai, as niekur nerasiau kad gaus i dubce. O ir jei iziuri gerai tai salia jamkiu stovi kas?
As tai tokios nuomuones esu kai zmogus laimingas tai jam nors ir Tundroj gerai, o jei ne,tai gaila man tokiu kurie blaskosi po svieta ir iesko tos laimes, linkiu jiems i senatve atrasti ja.

Papildyta:
QUOTE(Naglica @ 2007 11 04, 07:55)
Yra tokie dalykai kaip Discovery Channel, History Channel, yra mokslininkai, kurie tuom užsiima, nereikia nei pletkų.

Ir ka tie "kanalai" rodo?..... pasakiskus vaizdus, graziai idegusius kunus, grazius veidus....mmmm.
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2007 11 04, 08:13)
As irgi tik uz vakarine pakrante, jus jankiai mums i dubce pabuciuokit  lotuliukas.gif

QUOTE(danguolet @ 2007 11 04, 17:53)
Tu cia prie "scare tactics" perejai, as niekur nerasiau kad gaus i dubce. O ir jei iziuri gerai tai salia jamkiu stovi kas?

Na tau ziuriu irgi paranoja arba pms, jei jumoro nesupranti. Ar rasiau ka gaus? Na gal bucki lotuliukas.gif "scare tactics" mat atradai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(danguolet @ 2007 11 04, 17:53)
As tai tokios nuomuones esu kai zmogus laimingas tai jam nors ir Tundroj gerai, o jei ne,tai gaila man tokiu kurie blaskosi po svieta ir iesko tos laimes, linkiu jiems i senatve atrasti ja.

Cia isvis niekas nesiblaso ir dalinasi nuomone apie tai kur gyveno, o jei gyveno keliose vietose tai nesuprantu kas tame blogo. Palinkejimas turejo izeist, ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naglica @ 2007 11 04, 09:55)

Ot naujiena pasakei...nezinojau bigsmile.gif

Viska ka rodo Discovery, History kanalai ir ponai mokslininkai pasakoja, tai daugiau spejimai, "speculations", aisku remiasi ir praeitim ir t.t. kad kazkada kazkas bus(ir ne tik CA)...O kada(?), sako greiciausiai, mes to nepamatysim mirksiukas.gif +/- 100 metu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2007 11 04, 16:24)
Na tau ziuriu irgi paranoja arba pms, jei jumoro nesupranti. Ar rasiau ka gaus? Na gal bucki lotuliukas.gif "scare tactics" mat atradai doh.gif
Papildyta:
Cia isvis niekas nesiblaso ir dalinasi nuomone apie tai kur gyveno, o jei gyveno keliose vietose tai nesuprantu kas tame blogo. Palinkejimas turejo izeist, ar ne g.gif

Ar man PMS, tai cia tik mano asmeninis reikalas, taves tai neturetu kutent. Ar rasei kad gaus, taip, rasei, kad po poros valandu gausim i savas dupces.Nors as nieko nerasiau apie gavima ar negavima, rasiau apie pabuciavima.

Tai atvaziuok, pagyvenk ir tada dalinkis, o ne" pusk burbulus" tokius kaip, kad mokyklos WC bus padarytos taip kad berniukai ir mergaites, bla bla ba.
Ar mano palinkejimas turetu tave izeist??, nezinau, tikriausiai pirma paklausk saves ar esi nelaiminga.

Peace Balticgirl
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2007 11 04, 18:47)
Tai atvaziuok, pagyvenk ir tada dalinkis, o ne" pusk burbulus" tokius kaip, kad mokyklos WC bus padarytos taip kad berniukai ir mergaites, bla bla ba.

Nieko tokio as nerasiau. Ir keliauti niekur nesiruosiu nei kur patinka nei kur nepatinka is TV kanalu, nes esu laiminga kur esu. Manau nereikia priimt rimtai kai kuriu pasakymu ir verst juos i tiesiogine kalba, nes tada ir zodis "jankiai" ir pabuciavimas i tam tikra vieta gali buti priimti kaip izeidimai, bet juk nei viena su ta mintim nerase.

Man tik keisti atrodo "peace" parasymai kai zmogus aiskiai piktai paraso, aisku as to i kitas temas nesinesiu, bet kaip suprast irgi nezinau...
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2007 11 04, 16:58)
Nieko tokio as nerasiau. Ir keliauti niekur nesiruosiu nei kur patinka nei kur nepatinka is TV kanalu, nes esu laiminga kur esu. Manau nereikia priimt rimtai kai kuriu pasakymu ir verst juos i tiesiogine kalba, nes tada ir zodis "jankiai" ir pabuciavimas i tam tikra vieta gali buti priimti kaip izeidimai, bet juk nei viena su ta mintim nerase.

Man tik keisti atrodo "peace" parasymai kai zmogus aiskiai piktai paraso, aisku as to i kitas temas nesinesiu, bet kaip suprast irgi nezinau...
drinks_cheers.gif

Tu nerasei, teisingai, bet idejai straipsni apie tai. O apie jankius, as cia gal ir per riebiai, sutinku. Kazka izeidziau, atsiprasau, nesu as tokia jau ziauri. O kaip yra rasoma piktai. Gal tu iskaitai piktai?

As tik uz nuomuoniu ir patirites pasidalinima, bet jau kai pradeda rasyt ,kad bijo to ar ano, tai biskuti manau kad per daug(ypac tos kurios niekada cia negyvene).Juk jei moteris buvo nuzudyta per Halloweena Chikagoj, tai nereiskia kad visas IL yra skerdziamas, taip pat ir apie CA , yra tos vadinamos zemes drebejimu juostos ir jei megsti praleist tiek laiko SM tai paskirt ta laika "research". Ir jei nenori kad niekas tavo lovos nesudrebintu rytais, nepirk namo kalnuose.
Atsakyti
As asmeniskai neisizeidziau nes nematau ko. Bet geriau sutikciau gauti i dubce nei ja buciuoti lotuliukas.gif

Straipsni idejau del "mamos-tecio" ir privalomo apie gejus svietimo, kitu temu per daug neskaiciau nes ten vaziuoti nesiruosiu, bet kad mane stebina tokie istatymai - taip, nes pasisakau uz tradicine seima, o jei mokykloj sviestu temomis kas manau nera mokyklu darbas, su tuo nesutikciau arba keisciau gyvenama vieta. O jei kalifornieciams tai netrukdo man galvos tikrai neskauda, bet si ta skaitau ir savo nuomone turiu ir apie dalykus kurie manes tiesiogiai neliecia 4u.gif

Jei zmogus bijo galimu stichiju - taip, ten ir nevaziuoja gyventi. Nors nemaciau tu minimu laidu, manau jos buvo apie tai, ir nereikia uzsipulti merginu kurios ta parase, juk pacios zinote CA yra ne tik drebejimu zonoj o ir dykumos, tad tie gaisrai ir pan. irgi nera naujiena nes vyko ir simtmecius atgal. Nieks nepatare jums issikraustyti is Vakarines pakrantes, tik motyvavo kodel pacios nevaziuotu. Toks pasvarstymas nera blaskymasis. O kad kai kurie visa gyvenima pragyvena vienoj vietoj o kiti keliose, irgi nemanau tai rodo zmogaus blaskymasi ar sesluma, nes dauguma keliauja del ivairiu aplinkybiu ir tokie kraustymaisi ar pasilikimai ten pat pas visus apgalvoti ir planingi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 04 lapkričio 2007 - 19:28
QUOTE(baltic*girl @ 2007 11 04, 17:25)
As asmeniskai neisizeidziau nes nematau ko. Bet geriau sutikciau gauti i dubce nei ja buciuoti lotuliukas.gif

Straipsni idejau del "mamos-tecio" ir privalomo apie gejus svietimo, kitu temu per daug neskaiciau nes ten vaziuoti nesiruosiu, bet kad mane stebina tokie istatymai - taip, nes pasisakau uz tradicine seima, o jei mokykloj sviestu temomis kas manau nera mokyklu darbas, su tuo nesutikciau arba keisciau gyvenama vieta. O jei kalifornieciams tai netrukdo man galvos tikrai neskauda, bet si ta skaitau ir savo nuomone turiu ir apie dalykus kurie manes tiesiogiai neliecia 4u.gif

Jei zmogus bijo galimu stichiju - taip, ten ir nevaziuoja gyventi. Nors nemaciau tu minimu laidu, manau jos buvo apie tai, ir nereikia uzsipulti merginu kurios ta parase, juk pacios zinote CA yra ne tik drebejimu zonoj o ir dykumos, tad tie gaisrai ir pan. irgi nera naujiena nes vyko ir simtmecius atgal. Nieks nepatare jums issikraustyti is Vakarines  pakrantes, tik motyvavo kodel pacios nevaziuotu. Toks pasvarstymas nera blaskymasis. O kad kai kurie visa gyvenima pragyvena vienoj vietoj o kiti keliose, irgi nemanau tai rodo zmogaus blaskymasi ar sesluma, nes dauguma keliauja del ivairiu aplinkybiu ir tokie kraustymaisi ar pasilikimai ten pat pas visus apgalvoti ir planingi.

Cia yra skonio reikalas, kam patinka gaut i dupce , kam buciuot.
Dar syki rasau, kad as nieko neuzsipuoliau, bet nereikia rasyt taip kad visa CA sedetu ant kraterio. Cia jau ryskiai buvo padauginta.
Apie gejus, niekas dar nieko mokyklose nemoko, ir nemanau kad mokys. O ir jei pamokys tai nematau tame nieko blogo, nereiskia kad gejizmas bus diegiamas kaip privalumas. Kai jaunimas daugiau suzinos apie ju gyvenim stiliu , tai tik bus i nauda, gal ta neapykanta jiems sumazes.
Atsakyti
Na matai, as manau zmogus gali buti homoseksualus ir gali buti gejus ir tame skirtumas - apie pirmo mokyma nieko pries, o del antro galima nueiti i ju karnavala ir su tuo susipazinti... Nenoreciau, kad apie toki gyvenimo buda mokytusi mano vaikas. As visoje tolerancijoje nieko gero neiziuriu tik kaip savo vertybiu atsisakyma, nes visiems geras negali buti (nereiskia, kad privalai buti blogas), bet uz savo vertybes reikia kovoti. Kai visi kas rekia "diskriminacija" per savo vertybiu kisima diskriminuoja ir tave, o tu bijai ta garsiai pasakyti nes busi apkaltinta netolerancija...

Merginos is viduriniu ar rytiniu valstiju irgi galejo isizeisti nuo pasisakymu "nevaziuociau ten gyventi", nes tai nebuvo kazkuo svariu motyvuota. Bet neisizeide, taip kad ir jums nera ko. O graziai argumentuotai pasigincyti juk sveika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2007 11 04, 17:57)
Na matai, as manau zmogus gali buti homoseksualus ir gali buti gejus ir tame skirtumas - apie pirmo mokyma nieko pries, o del antro galima nueiti i ju karnavala ir su tuo susipazinti... Nenoreciau, kad apie toki gyvenimo buda mokytusi mano vaikas. As visoje tolerancijoje nieko gero neiziuriu tik kaip savo vertybiu atsisakyma, nes visiems geras negali buti (nereiskia, kad privalai buti blogas), bet uz savo vertybes reikia kovoti. Kai visi kas rekia "diskriminacija" per savo vertybiu kisima diskriminuoja ir tave, o tu bijai ta garsiai pasakyti nes busi apkaltinta netolerancija...

Merginos is viduriniu ar rytiniu valstiju irgi galejo isizeisti nuo pasisakymu "nevaziuociau ten gyventi", nes tai nebuvo kazkuo svariu motyvuota. Bet neisizeide, taip kad ir jums nera ko. O graziai argumentuotai pasigincyti juk sveika 4u.gif

"Kazkuom svariu motyvuota" tu cia apie ka, nepamenu, kad as rasyciau kazkur apie nevaziavima. Nebent , tai buvo ne man skirta.
Atsakyti