Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidalinkite nuomone apie savo valstiją

QUOTE(californiagirl @ 2007 10 19, 01:39)
Beje, mamia, prisiminiau kokius "suburbus", prie mano minetu, dar galetum pasitikrinti- Burien ir Redmond 4u.gif

Oi man WA tampa galvos skausmu doh.gif
O vairuotoju as nebijau biggrin.gif ,o va LT ju bijojau,o visi sakydavo ,kad pas mus NYC patys bjauriausi vairuotojai,bet deja tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
skamba tikrai viliojanciai WA, ypac kalnai. sutikciau visom keturiom ten keltis.
kaip tik vakar lyg girdejau, kad nera state income tax'u, tai kas dauuug uzdirba, tam thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano vyriokas gavo darbo pasiulyma Milwaukee, Wisconsin lotuliukas.gif lotuliukas.gif svarbiausia net neieskojo siuo metu darbo, bet jo laukas toks siauras, kad ji patys susirado - dabar vilioja visokiais pasiulymais. Tik as neisivaizduoju koks pasiulymas turi but, akd susigundytumem ten kraustytis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(indrute79 @ 2007 10 19, 17:39)
kaip tik vakar lyg girdejau, kad nera state income tax'u, tai kas dauuug uzdirba, tam  thumbup.gif  biggrin.gif

Teisybe- nera thumbup.gif Visai buvau pamirsus, prie gero greitai priprantama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 18, 22:39)
Tiesa, prisiminiau dar viena "minusa"...Vairuotojai nemandagus blink.gif  Na lyginu su CA, kur pragyvenau 10 metu. Ten zmogeliai uzgrudinti kamsciu, kantresni, nuolankesni..... o cia tai nekantrus visi tokie doh.gif  Gali sau rodyti posuki norint linija pakeisti, tai tie dar gaza paspaudzia- neduok die ka nors praleis i prieki doh.gif  Pradzioje sokas buvo biggrin.gif Galvojom, gal del to, kad mes su CA numeriais(tipo washingtonieciai kalifornieciu nemegsta), bet pasiketus numerius  i WA situacija ta pati doh.gif

Pas mus mandagus. Ir leti visi doh.gif , ypac jie i SE Portlanda nuvaziuosi, tai ten atrodo, kad visi apsiruke ir niekur neskuba laugh.gif .Stengiuos i ta puse be didelio reikalo nevaziuoti. Cia turbut tik WA tokie vairuotojai tongue.gif , reikejo arcaiu musu kraustytis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 10 20, 00:27)
Pas mus mandagus. Ir leti visi doh.gif , ypac jie i SE Portlanda nuvaziuosi, tai ten atrodo, kad visi apsiruke ir niekur neskuba laugh.gif .Stengiuos i ta puse be didelio reikalo nevaziuoti. Cia turbut tik WA tokie vairuotojai tongue.gif , reikejo arcaiu musu kraustytis  mirksiukas.gif

Na bet pas jus ir greicio limitas greitkeliuose...nusisauti galima doh.gif 55? Jatus kaip nera kantrybes taip letai vazineti biggrin.gif
Pasirinkom WA vis delto... ax.gif Man Seatlas kaip miestas labiau patiko, nei Portlandas ax.gif Bet jus grazesnius pliazus turit...Mes i OR vazinejam, kai prie juros norim pailseti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(indrute79 @ 2007 10 19, 17:39)
skamba tikrai viliojanciai WA, ypac kalnai. sutikciau visom keturiom ten keltis.

Tai ko laukiam???? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 20 spalio 2007 - 04:08
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 19, 20:06)
Na bet pas jus ir greicio limitas greitkeliuose...nusisauti galima doh.gif  55? Jatus kaip nera kantrybes taip letai vazineti biggrin.gif

tai kad ir pas mus 55, bet visi pjauna min 65-70, ir uz tiek dar nestabdo.

pirmiausia reiktu realiai viska pamatyti...dar kol kas tik is paveiksliuku vaizda turiu susidarius biggrin.gif as tokia sesli, man taip sunku pasijudinti doh.gif
i Cikaga nedrystu keltis, o cia dar i kita visai valstija biggrin.gif
Atsakyti
o mums pasirinkimai 2 doh.gif arba Londonas arba Florida doh.gif viskas buvo mastoma 2-4-iu metu laikotarpy, bet, dabar, kai zada, kad Cikaga ir jos priemiesciai (laikui begant) bus brangesni gyvent nei NY ar LA , viskas spresis ankshciau doh.gif kaip as nemegstu kraustytis schmoll.gif juolab, kai reikia keltis kazkur ne savo noru, o del darbo ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 19, 19:06)
Na bet pas jus ir greicio limitas greitkeliuose...nusisauti galima doh.gif  55? Jatus kaip nera kantrybes taip letai vazineti biggrin.gif
Pasirinkom WA vis delto... ax.gif  Man Seatlas kaip miestas labiau patiko, nei Portlandas ax.gif Bet jus grazesnius pliazus turit...Mes i OR vazinejam, kai prie juros norim pailseti ax.gif
Papildyta:

Jo Portlande tai neiko gero schmoll.gif , as ir nevaziuoju, nes maane trafikas tenai nervskai veikia. doh.gif

QUOTE(indrute79 @ 2007 10 19, 19:34)
tai kad ir pas mus 55, bet visi pjauna min 65-70, ir uz tiek dar nestabdo.

pirmiausia reiktu realiai viska pamatyti...dar kol kas tik is paveiksliuku vaizda turiu susidarius biggrin.gif as tokia sesli, man taip sunku pasijudinti  doh.gif
i Cikaga nedrystu keltis, o cia dar i kita visai valstija biggrin.gif

Pas mus sustabdytu kaip didele tongue.gif
Atsakyti
Gal kas siuo metu gyvenat CA?
musu seimynele ruosiasi gruodzio menesi ten vykti, idomu butu daugiau suzinoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manana @ 2007 10 28, 14:32)
musu seimynele ruosiasi gruodzio menesi ten vykti, idomu butu daugiau suzinoti 4u.gif

atsiprashau , jei uzduosiu durna klausima, bet kodel jus vaziuojat i CA? unsure.gif visu pirma ten brangu, visu antra, dabar ten vyksta gamtines stichijos unsure.gif man tik shiaip smalsu, kas jus shitaip traukia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manana @ 2007 10 28, 19:32)

O i kuria CA puse jus traukiat?
P.S.gaisrai siauteja Pietu CA.
Atsakyti