Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidalinkite nuomone apie savo valstiją

QUOTE(mamia @ 2007 10 11, 21:04)
mad.gif oi nepatinka man lietutis nepatinka biggrin.gif

kalusyk kai tu jau vietine ten kuri laika gal gali brukstekti kokie priemiescio miestukai yra padorus ax.gif ,apie taviski jau apsiskaiciua ,bet dar daugiau ir kitus noriu pangrineti iki vasaros smile.gif kajote ir tu atsiliepk apie savaji Kent 4u.gif

QUOTE(mamia @ 2007 10 12, 20:15)
Kajote ir Californiagirl as vis dar laukiu jusu pasisakymu ax.gif

Na apie musu miesteli skaitei, man jis superinis thumbup.gif Dabar surasysiu keleta kur as noreciau gyventi, kur mokyklos geros...tai Bellevue, Mercer Island(pastarajam gyventi reikia storos pinigines, ir net gerokai... biggrin.gif ), Sammamish(prie didziulio ezero...real estate brangokas). Jei traukia miestas visada galite gyventi paciame Seattle. Labai liuks vieta West Seattle, o ipatingai Alki Beach.
Daug geru vietu, as ir pati ne viska gerai zinau. Bet miestas labai grazus, gamta aplink laaabai grazi, kalnai, daaaaug vandens, upes, ezerai, augmenijos ivairove labai gausi del svelnaus klimato(net palmes auga biggrin.gif ) . Vasaros siltos, bet ne karstos, daugiau 95F sia vasara gal pora kartu tebuvo. Praktiskai per visa vasara gal buna savaite kada noretusi kondicionieriaus, o daugiausia temp 75-80F ir dregmes tokios kaip NY ar Cikagoj nera schmoll.gif Ziema nera salciu, nei sniego(na pora dienu netycia gali buti biggrin.gif ), isskyrus aisku kalnus iki kuriu pusvalandukas kelio ir gali slides tepti ir lekti i trasa thumbup.gif Ziema vid temperatura 45-55F, bet gali ir 60 buti. Sniego kaip sakiau pasitaiko netycia, dazniausiai lapkr. gale, gruodzio pradzioj kada siaip jau salciausia buvo paskutinius du metus(pora dienu -1 -2C buvo). Man patinka, kad svelnus klimatas- be dideliu karsciu, ir be salcio. Turbut del to augmenijos pasirinkimas begalinis, viskas cia auga biggrin.gif Ir visada cia zalia, net ziema ax.gif

Siaip as isitikinus, bent jau man Pacific North West pati geriausia vieta gyventi ax.gif Nuo siaurines Kalifornijos, Oregonas ir Washingtonas. Gamtos grozis, kalnai, vandenynas.
Piet. Kalifornija.....10 metu pragyvenau, aciu nebenoriu, gamta visgi skurdi, baisingas smogas...
I IL valstija suristos nenuvarytu vien del klimato- karstos dregnos vasaros, saltos snieguotos ziemos brrrrrrr, vandenyno salia nera ir kalnu...nepatinka man lygumos schmoll.gif Megstu kalningas, kalvotas vietas ax.gif

Nu primaliau, daviau reklamos, dabar visos cia kraustotes biggrin.gif
Papildyta:
P.S. Vaizdelis mano avatare Oregonas ax.gif Patinka, kad tokios olos visokios pupso juroj...nakti vanduo pakyla, diena nusileidzia, su vaikais net juros zvaigzdes glostyti galejom...gyvena tiesiai ant uolu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa7775 @ 2007 10 13, 17:04)
Kas nors papasakokite apie SD daugiau.

man kaip tik sia vasara teko savaite laiko praleisti San Diege (apturejom triju savaiciu kelione masina is Chicago, pamatant laaabai daug... bigsmile.gif ) thumbup.gif tiksliau, mes buvom apsistoje La Jolla 4u.gif tai butu prabangesnis San Diego priemiestis turbut g.gif laaaabai grazi gamta, labai fainos vietos, yra ka veikti ir ka pamatyt, salia vandenynas.... nuostabus oras... nors vakarais buvo vesoka, striukes reikejo, bet vistiek geriau nei Chicagos karsciai ir dregme.... bigsmile.gif pasaka butu ten gyvent biggrin.gif noretusi..... blush2.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 10 15, 23:15)

mielu noru bigsmile.gif net ir as kraustyciausi..... blush2.gif
is tiesu, tai labai labai labai noreciau kada aplankyt Seattle ir visa kita kas aplink..... ax.gif taciau deja, tai turbut teliks tik grazus norai... verysad.gif nebent kada tolimoj ateity, link pensijos sukant hihihi.gif neteko sia vasara iki ten nuvaryt, per toli ir neuzteko laiko..... taip kad daugiau i ta puse sunkiai jau trauksim, dar yra vietu, kurias reiktu aplankyt..... ax.gif didele ta Amerika ir visur taip grazu....
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 16, 00:15)

notworthy.gif oro_buckis.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=californiagirl,2007 10 16, 07:15]

na skambejo tai "ziauriai" viliojanciai... thumbup.gif
Atsakyti

Papildyta:

Labai jau graziai aprasei, negi viskas taip kaip pasakoj, turi ir minusu but(as cia juokauju). As jau bilietus uzsisakiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danguolet: 16 spalio 2007 - 18:48
QUOTE(danguolet @ 2007 10 16, 18:46)
Labai jau graziai aprasei, negi viskas taip kaip pasakoj, turi ir minusu but(as cia juokauju).

Minusai g.gif
Ziema lyja, kai kitur sninga biggrin.gif
Esame zems drebejimu zonoje(kaip ir CA)
Turim "gyvu" ugnikalniu, kurie ne klausimas "ar izsivers", bet "kada issiverz".... Beje viena, labai dideli labai gerai is savo gatves matom(Mt. Rainier), taciau apdovanoti esam geru vaizdu. O kai issiverz, tai isvis geras shou turetu buti biggrin.gif
Vis tik brangus nekilnojamas turtas...
Prie nekilnojamo turto tureciau pamineti, kad kylant nekilnojamo turto kainai kas met kyla ir "property taxes"...Ko nebuvo CA kai gyvenom(kiekvienais metais mokejom 1.2% nuo pirkimo kainos, nesvarbu kad namai dvigubai pabrango). O cia kiekvienais metais kisene pakratyt daugiau reikia doh.gif
Daugiau minusu nepamenu, bent jau neuzstrigo biggrin.gif

Beje, mamia, prisiminiau kokius "suburbus", prie mano minetu, dar galetum pasitikrinti- Burien ir Redmond 4u.gif

Tiesa, prisiminiau dar viena "minusa"...Vairuotojai nemandagus blink.gif  Na lyginu su CA, kur pragyvenau 10 metu. Ten zmogeliai uzgrudinti kamsciu, kantresni, nuolankesni..... o cia tai nekantrus visi tokie doh.gif  Gali sau rodyti posuki norint linija pakeisti, tai tie dar gaza paspaudzia- neduok die ka nors praleis i prieki doh.gif  Pradzioje sokas buvo biggrin.gif Galvojom, gal del to, kad mes su CA numeriais(tipo washingtonieciai kalifornieciu nemegsta), bet pasiketus numerius i WA situacija ta pati doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 19 spalio 2007 - 07:44
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 19, 05:39)
Minusai g.gif
Ziema lyja, kai kitur sninga biggrin.gif
Esame zems drebejimu zonoje(kaip ir CA)
Turim "gyvu" ugnikalniu, kurie ne klausimas "ar izsivers", bet "kada issiverz".... Beje viena, labai dideli labai gerai is savo gatves matom(Mt. Rainier), taciau apdovanoti esam geru vaizdu. O kai issiverz, tai isvis geras shou turetu buti biggrin.gif
Vis tik brangus nekilnojamas turtas...
Prie nekilnojamo turto tureciau pamineti, kad kylant nekilnojamo turto kainai kas met kyla ir "property taxes"...Ko nebuvo CA kai gyvenom(kiekvienais metais mokejom 1.2% nuo pirkimo kainos, nesvarbu kad namai dvigubai pabrango). O cia kiekvienais metais kisene pakratyt daugiau reikia doh.gif
Daugiau minusu nepamenu, bent jau neuzstrigo biggrin.gif

Beje, mamia, prisiminiau kokius "suburbus", prie mano minetu, dar galetum pasitikrinti- Burien ir Redmond 4u.gif
Tiesa, prisiminiau dar viena "minusa"...Vairuotojai nemandagus blink.gif  Na lyginu su CA, kur pragyvenau 10 metu. Ten zmogeliai uzgrudinti kamsciu, kantresni, nuolankesni..... o cia tai nekantrus visi tokie doh.gif  Gali sau rodyti posuki norint linija pakeisti, tai tie dar gaza paspaudzia- neduok die ka nors praleis i prieki doh.gif  Pradzioje sokas buvo biggrin.gif Galvojom, gal del to, kad mes su CA numeriais(tipo washingtonieciai kalifornieciu nemegsta), bet pasiketus numerius  i WA situacija ta pati doh.gif

Na va surasei minusus, surasei pliusus dabar jau ir vaziuot galima.
O tai pas jus nekilnojamo turto kainos tebekyla, siaip tai cia visur aplink mus tai krenta drastiskai.
O as vis maniau, kad baisesniu vairuotoju kaip CA ir but negali. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2007 10 19, 00:50)
O as vis maniau, kad baisesniu vairuotoju kaip CA ir but negali. doh.gif

neuzsitrauksiu nemalones, jei paminesiu vairuotojus LT? unsure.gif va ten tai tvarkeles nerasta doh.gif seniai ten nebuvus, bet is ten pabuvusiu nuomone susidariau tikrai ne kokia schmoll.gif
o del Amerikos..... g.gif kazkaip man dar niekur tas nemandagumas neuzkliuvo..... schmoll.gif aisku, visokiu buna, visokiu pasitaiko, bet kur nemandagiu zmoniu nera? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2007 10 19, 07:50)
1.Na va surasei minusus, surasei pliusus dabar jau ir vaziuot galima.
2.O tai pas jus nekilnojamo turto kainos tebekyla, siaip tai cia visur aplink mus tai krenta drastiskai.
3.O as vis maniau, kad baisesniu vairuotoju kaip CA ir but negali. doh.gif

1. Laukiam mirksiukas.gif
2. Na pirmus metus tai gerokai pakilo...dabar pavasari pamatysim, kai ateis "property tax'u" saskaita...tai, kad nekrito, tik gal apstojo kilt g.gif
3. Gal pas jus Sacramento apylinkese kitokie varuotojai biggrin.gif LA man pasirode gana kantrus buvo. Todel cia visi degtukai atrodo biggrin.gif Bet cia "baika" mirksiukas.gif

Papildyta:
Wicked, ten jau kita planeta, kai saka biggrin.gif Zinom zinom...ka cia bepridursi... Isvis nevertetu skustis JAV vairuotojais, jei jau lyginant su lietuviais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 10 19, 05:59)
neuzsitrauksiu nemalones, jei paminesiu vairuotojus LT?  unsure.gif va ten tai tvarkeles nerasta  doh.gif seniai ten nebuvus, bet is ten pabuvusiu nuomone susidariau tikrai ne kokia  schmoll.gif
o del Amerikos.....  g.gif kazkaip man dar niekur tas nemandagumas neuzkliuvo.....  schmoll.gif aisku, visokiu buna, visokiu pasitaiko, bet kur nemandagiu zmoniu nera?  biggrin.gif

Su LT lygint negaliu nes jau seniai ten bebuvau...
Man labiausiai kas ispudi paliko tai Vokieciu vairuotojai, mandangesniu tikrai nesu macius.
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 19, 06:04)
1. Laukiam mirksiukas.gif
2. Na pirmus metus tai gerokai pakilo...dabar pavasari pamatysim, kai ateis "property tax'u" saskaita...tai, kad nekrito, tik gal apstojo kilt g.gif
3. Gal pas jus Sacramento apylinkese kitokie varuotojai biggrin.gif  LA man pasirode gana kantrus buvo. Todel cia visi degtukai atrodo biggrin.gif Bet cia "baika" mirksiukas.gif

Papildyta:
Wicked, ten jau kita planeta, kai saka biggrin.gif Zinom zinom...ka cia bepridursi... Isvis nevertetu skustis JAV vairuotojais, jei jau lyginant su lietuviais doh.gif

Musu kaime, kazkokie pusprociai, lekia kazkur akis isdege, ir kur jie lekia, ogi link raudono sviesaforo, nesuprantu. Cia kada as darau posuki , kad ivaziuot i parde, ziuriu bobike stovi ant kampo, tai as kaip gera LT sakau praleisiu bobike, ir ka tu, ji perejo kelia ir man savo didiji pirsta parode, tai taip ir likau as jos nesupratus po siai dienai. Sis ivykis man kaip anekdotas.
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2007 10 19, 08:14)
Cia kada as darau posuki , kad ivaziuot i parde, ziuriu bobike stovi ant kampo, tai as kaip gera LT sakau praleisiu bobike, ir ka tu, ji perejo kelia ir man savo didiji pirsta parode, tai taip ir likau as jos nesupratus po siai dienai. Sis ivykis man kaip anekdotas.

lotuliukas.gif Nu cia tai geras, prajuokinai lotuliukas.gif Gal bobike pamojuot norejo padekodama, bet susimaise ir parode vidurini pirsta is ipratimo,nes dazniausiai nieks nepraleidzia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2007 10 19, 08:14)
Musu kaime, kazkokie pusprociai, lekia kazkur akis isdege, ir kur jie lekia, ogi link raudono sviesaforo, nesuprantu. Cia kada as darau posuki , kad ivaziuot i parde, ziuriu bobike stovi ant kampo, tai as kaip gera LT sakau praleisiu bobike, ir ka tu, ji perejo kelia ir man savo didiji pirsta parode, tai taip ir likau as jos nesupratus po siai dienai. Sis ivykis man kaip anekdotas.

Turbut siuolaikiska pasirodyt norejo, nors nezino ka reiskia, bet mate per TV lotuliukas.gif
Atsakyti