QUOTE(mamia @ 2007 10 11, 21:04)
oi nepatinka man lietutis nepatinka
kalusyk kai tu jau vietine ten kuri laika gal gali brukstekti kokie priemiescio miestukai yra padorus ,apie taviski jau apsiskaiciua ,bet dar daugiau ir kitus noriu pangrineti iki vasaros kajote ir tu atsiliepk apie savaji Kent
kalusyk kai tu jau vietine ten kuri laika gal gali brukstekti kokie priemiescio miestukai yra padorus ,apie taviski jau apsiskaiciua ,bet dar daugiau ir kitus noriu pangrineti iki vasaros kajote ir tu atsiliepk apie savaji Kent
QUOTE(mamia @ 2007 10 12, 20:15)
Kajote ir Californiagirl as vis dar laukiu jusu pasisakymu
Na apie musu miesteli skaitei, man jis superinis Dabar surasysiu keleta kur as noreciau gyventi, kur mokyklos geros...tai Bellevue, Mercer Island(pastarajam gyventi reikia storos pinigines, ir net gerokai... ), Sammamish(prie didziulio ezero...real estate brangokas). Jei traukia miestas visada galite gyventi paciame Seattle. Labai liuks vieta West Seattle, o ipatingai Alki Beach.
Daug geru vietu, as ir pati ne viska gerai zinau. Bet miestas labai grazus, gamta aplink laaabai grazi, kalnai, daaaaug vandens, upes, ezerai, augmenijos ivairove labai gausi del svelnaus klimato(net palmes auga ) . Vasaros siltos, bet ne karstos, daugiau 95F sia vasara gal pora kartu tebuvo. Praktiskai per visa vasara gal buna savaite kada noretusi kondicionieriaus, o daugiausia temp 75-80F ir dregmes tokios kaip NY ar Cikagoj nera Ziema nera salciu, nei sniego(na pora dienu netycia gali buti ), isskyrus aisku kalnus iki kuriu pusvalandukas kelio ir gali slides tepti ir lekti i trasa Ziema vid temperatura 45-55F, bet gali ir 60 buti. Sniego kaip sakiau pasitaiko netycia, dazniausiai lapkr. gale, gruodzio pradzioj kada siaip jau salciausia buvo paskutinius du metus(pora dienu -1 -2C buvo). Man patinka, kad svelnus klimatas- be dideliu karsciu, ir be salcio. Turbut del to augmenijos pasirinkimas begalinis, viskas cia auga Ir visada cia zalia, net ziema
Siaip as isitikinus, bent jau man Pacific North West pati geriausia vieta gyventi Nuo siaurines Kalifornijos, Oregonas ir Washingtonas. Gamtos grozis, kalnai, vandenynas.
Piet. Kalifornija.....10 metu pragyvenau, aciu nebenoriu, gamta visgi skurdi, baisingas smogas...
I IL valstija suristos nenuvarytu vien del klimato- karstos dregnos vasaros, saltos snieguotos ziemos brrrrrrr, vandenyno salia nera ir kalnu...nepatinka man lygumos Megstu kalningas, kalvotas vietas
Nu primaliau, daviau reklamos, dabar visos cia kraustotes
Papildyta:
P.S. Vaizdelis mano avatare Oregonas Patinka, kad tokios olos visokios pupso juroj...nakti vanduo pakyla, diena nusileidzia, su vaikais net juros zvaigzdes glostyti galejom...gyvena tiesiai ant uolu