Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidalinkite nuomone apie savo valstiją

QUOTE(6663 @ 2007 10 12, 11:11)
pritariu. o, kad cia daug musu tautieciu - tai tik pliusas.

as tai nelaikau pliusu schmoll.gif ypac kai girdi labai daug "graziu" istoriju ,kaip mes vieni kitus mylim (brolius ir sesris) ir padedam viens kitam cool.gif
QUOTE(pupa7775 @ 2007 10 12, 13:38)
saunuole! As irgi musu tautiecius megstu, nesakau, galima bendraut ir su kitatauciais, bet su kuo pasidalinsi prisiminimais is Lietuvos ar padiskutuosi apie musu dienu multikus smile.gif, jei ne su tautieciais. Su kuo sesi prie Kaledu, Velyku ir kitu lietuvisku svenciu stalo, jei ne su tautieciais draugais. O kas nemegsta tautieciu del pletku ar nusikalstamumo, tai manau kiekviena tauta to pilna ir niekur nuo to nepabegsi. smile.gif

Sventes sutiniki su draugais , o ne su tautieciais tongue.gif

Kajote ir Californiagirl as vis dar laukiu jusu pasisakymu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2007 10 12, 13:15)
as tai nelaikau pliusu  schmoll.gif ypac kai girdi labai daug "graziu" istoriju ,kaip mes vieni kitus mylim (brolius ir sesris) ir padedam viens kitam cool.gif

Sventes sutiniki su draugais ,  o ne su tautieciais  tongue.gif

Kajote ir Californiagirl as vis dar laukiu jusu pasisakymu ax.gif

Taip, mano draugai yra visi lietuviai, taip jau atsitiko smile.gif , todel ir sedam prie stalo su artimaisiais ir draugais tautieciais. Bet cia truputi krypstam is temos smile.gif.
Atsakyti
man tai tas tautieciu buvimas ar nebuvimas nera nei pliusas nei minusas. As vienodai gerai sutariu ir su lietuviais ir su nelietuviais, o jei charakteriai nesutampa, tai vien del to, kad zmogus tautietis man bendrauti maloniau nepasidarys. Uzsiroviau karta ant poros tautieciu cia Michigane.. (mama mia doh.gif ), o va cia per foruma tikrai fainu pora mergicku nelabai toli gyvenanciu sutikau. thumbup.gif Ir MA gyvendama visada turejau lietuviu draugiu, kol jos neisvaziavo i LT, o as i MI.

Taciau....

Apie Lietuva pasakoti ir vaikystes prisiminimus aptarti man kur kas idomiau su nelietuviais, nes lietuviai ir taip zino kas ir kaip. Man idomu isgirst apie kitas salis ir papasakot apie savo. Ypac daug kalbos atsiranda lietuvishko Suktinio buteliuka istraukus drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Velykos ir Kaledos - sventes siaip ne lietuvishkos, o krikscionishkos - tas man velgi netrukdo ju svesti su draugais, kurie yra is bet kurio pasaulio krasto (niekas netrukdo pasidalinti tradiciniu lietuvishku kalediniu maistu salia amerikietishkojo kalakuto pvz), nes tie patys draugai paskui mus pasikviecia atsvest pvz zydu naujuju metu, arba kinieciu sventes kokios - man idomu. Kazkaip pas mus draugu tarpe nera rezervaciju del savo kilmes salies, ir kadangi vieni kitus pazistam jau senokai tai stengiames viska svesti kartu ir neskirstyti cia tavo svente, o cia mano, as tavo svenciu nesvesiu ir pan.

Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2007 10 12, 19:02)
man tai tas tautieciu buvimas ar nebuvimas nera nei pliusas nei minusas. As vienodai gerai sutariu ir su lietuviais ir su nelietuviais, o jei charakteriai nesutampa, tai vien del to, kad zmogus tautietis man bendrauti maloniau nepasidarys. Uzsiroviau karta ant poros tautieciu cia Michigane.. (mama mia  doh.gif  ), o va cia per foruma tikrai fainu pora mergicku nelabai toli gyvenanciu sutikau.  thumbup.gif Ir MA gyvendama visada turejau lietuviu draugiu, kol jos neisvaziavo i LT, o as i MI.

Taciau....

Apie Lietuva pasakoti ir vaikystes prisiminimus aptarti man kur kas idomiau su nelietuviais, nes lietuviai ir taip zino kas ir kaip. Man idomu isgirst apie kitas salis ir papasakot apie savo. Ypac daug kalbos atsiranda lietuvishko Suktinio buteliuka istraukus  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Velykos ir Kaledos - sventes siaip ne lietuvishkos, o krikscionishkos - tas man velgi netrukdo ju svesti su draugais, kurie yra is bet kurio pasaulio krasto (niekas netrukdo pasidalinti tradiciniu lietuvishku kalediniu maistu salia amerikietishkojo kalakuto pvz), nes tie patys draugai paskui mus pasikviecia atsvest pvz zydu naujuju metu, arba kinieciu sventes kokios - man idomu. Kazkaip pas mus draugu tarpe nera rezervaciju del savo kilmes salies, ir kadangi vieni kitus pazistam jau senokai tai stengiames viska svesti kartu ir neskirstyti cia tavo svente, o cia mano, as tavo svenciu nesvesiu ir pan.

MichGirl labai graziai aprasei, thumbup.gif uz tai ir susidauziam, tu su pieno bokalu as su ????

Gryztant prie temos, CA visviena pati pati geriausia ir pati pati graziausia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
skaiciau jusu nuomones, visgi lieku prie IL - kol kas megstamiausia valstija, nebutinai del tautieciu smile.gif Teko gyventi CT - labai snobishki zmones pasirode..Nors vandenyno pasiilgstu truputi..Na, gerai, kad Michigan turim 4u.gif
CA turetu buti fun, esu pakeliavus..Ten vien del oro esi geros nuotaikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2007 10 12, 15:12)
MichGirl labai graziai aprasei,  thumbup.gif uz tai ir susidauziam, tu su pieno bokalu as su ????
Gryztant prie temos, CA visviena pati pati geriausia ir pati pati graziausia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

erziniesi su tuo pienu ar ne? ot tipishka tautiete, bile tik kazkam negerai iskart primins biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Mano vyras turi nuolat stovinti darbo pasiulyma CA, bet kazkaip nedristam mes i vakarine pakrante kraustytis gyvent (kodel neklausk - nezinau tiesiog), mes atgal i rytus dairomes, jei ten neisdegs, tada liks CA, nes jau per viduri gyvent kazkaip atsibodo.. 5 metai mums gana - norisi pokyciu!
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2007 10 12, 19:24)
erziniesi su tuo pienu ar ne? ot tipishka tautiete, bile tik kazkam negerai iskart primins biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Mano vyras turi nuolat stovinti darbo pasiulyma CA, bet kazkaip nedristam mes i vakarine pakrante kraustytis gyvent (kodel neklausk - nezinau tiesiog), mes atgal i rytus dairomes, jei ten neisdegs, tada liks CA, nes jau per viduri gyvent kazkaip atsibodo.. 5 metai mums gana - norisi pokyciu!

O kaip kitaip, reikia atsiimt uz laikus kai as su pieno bokalu NM svenciau.okiti erzino. Dabar mano eile

Nevaziuok nevaziuok cia, cia zmonems "stogai vaziuoja", neseniai klausiausi vienos dainos zodziu, ir sie zodziai buvo tokie , kad LA is getting crazy( visu simtu procentu sutinku) o NY is too cold.
Atsakyti
LA turbut nenoreciau tuo labiau, bet tas pasiulymas yra SD, o kiek girdejau atsiliepimu apie si miesta, tai jie visi gan teigiami buvo.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2007 10 12, 19:45)
LA turbut nenoreciau tuo labiau, bet tas pasiulymas yra SD, o kiek girdejau atsiliepimu apie si miesta, tai jie visi gan teigiami buvo.

Jai tik financai leidzia tai jo, SD labai labai faina vietele, musu kaimynas is ten yra, tai visad verkslineja, kad nori atgal bet karjera neleidzia.
Atsakyti
As ir atgal i San Diega noriu. Pasiilgau.
Atsakyti
QUOTE(Rutti @ 2007 10 12, 16:02)
As ir atgal i San Diega noriu. Pasiilgau.

Kiek girdejau ten visuomet oro temperatura vienoda apie 75F, ar tai tiesa? Ir kad vynuogynu labai daug....isivaizduoju kad ten grazu, daug kas vaziuoja medaus menesi butent ten praleisti. Kas nors papasakokite apie SD daugiau.
Atsakyti
O as ne uz ka nevaziuociau i CA savo noru, istatymai vis daugiau issigimsta unsure.gif
nauji istatymai
Mane tai sokiravo.
Atsakyti