QUOTE(mamia @ 2007 10 11, 17:20)
sorry,bet i IL nei uz ka (per daug tautieciu tam kraste ) man ir NYC labai gera,tik kad va gaunu kartais pasiulymu del darbo is taip toli kaip WA (deka grupioku,kurie manes nepamirsta )tai bandau suvedinti pliusus ir minusus Gamta grazi ir visa kita,tik nezianu ar mokeciau gyventi,ten kur pauksciukai ciulba,o ne masinos zvimbia del to ir noriu atsiliepimu is merginu gyvenaciu ten
O tai tu nevaziuok i Suburba gyvent, gyvenk sau vidury miesto downtowne, ten pauksciu nera tikrai, pilna masinu ir triuksmo. Ciap as mane tik keime voveres laksto ir pauksciai paryciais nervus gadina, ir dar rakunai atsivelka siuksliu paieskot ir mano suns paerzint
Papildyta:
QUOTE(pupa7775 @ 2007 10 11, 19:26)
Jei kalbant apie nekilnojama turta, tai neikandama ne tik IL, bet ir kituose didmiesciuose ir netgi ne del taxu, jei ir pajusi $100 per metus ekstra prie nekilnojamo turto taxu, tai manau nesijaus taip ziauriai, kad neimanoma butu cia gyventi. Kitose valstijose pragyvenimas irgi brangus. Siaip kaip valstija IL yra turtinga ir darbinga, visi gali rasti cia ko kam reikia. Nekeisciau IL i kita valstija, gal nebent i Niujorka, bet ten perdaug surmulio.
Ne, ne visko, Kalnu pas jus nera