Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidalinkite nuomone apie savo valstiją

QUOTE(mamia @ 2007 10 11, 17:20)
sorry,bet i IL nei uz ka blush2.gif (per daug tautieciu tam kraste cool.gif ) man ir NYC labai gera,tik kad va gaunu kartais pasiulymu del darbo is taip toli kaip WA (deka grupioku,kurie manes nepamirsta thumbup.gif )tai bandau suvedinti pliusus ir minusus biggrin.gif Gamta grazi ir visa kita,tik nezianu ar mokeciau gyventi,ten kur pauksciukai ciulba,o ne masinos zvimbia  rolleyes.gif  del to ir noriu atsiliepimu is merginu gyvenaciu ten 4u.gif

O tai tu nevaziuok i Suburba gyvent, gyvenk sau vidury miesto downtowne, ten pauksciu nera tikrai, pilna masinu ir triuksmo. Ciap as mane tik keime voveres laksto ir pauksciai paryciais nervus gadina, ir dar rakunai atsivelka siuksliu paieskot ir mano suns paerzint tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(pupa7775 @ 2007 10 11, 19:26)
Jei kalbant apie nekilnojama turta, tai neikandama ne tik IL, bet ir kituose didmiesciuose ir netgi ne del taxu, jei ir pajusi $100 per metus ekstra prie nekilnojamo turto taxu, tai manau nesijaus taip ziauriai, kad neimanoma butu cia gyventi. Kitose valstijose pragyvenimas irgi brangus. Siaip kaip valstija IL yra turtinga ir darbinga, visi gali rasti cia ko kam reikia. Nekeisciau IL i kita valstija, gal nebent i Niujorka, bet ten perdaug surmulio. smile.gif

Ne, ne visko, Kalnu pas jus nera tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa7775 @ 2007 10 11, 21:26)
Jei kalbant apie nekilnojama turta, tai neikandama ne tik IL, bet ir kituose didmiesciuose ir netgi ne del taxu, jei ir pajusi $100 per metus ekstra prie nekilnojamo turto taxu, tai manau nesijaus taip ziauriai, kad neimanoma butu cia gyventi. Kitose valstijose pragyvenimas irgi brangus. Siaip kaip valstija IL yra turtinga ir darbinga, visi gali rasti cia ko kam reikia. Nekeisciau IL i kita valstija, gal nebent i Niujorka, bet ten perdaug surmulio. smile.gif

tai , kad svarsto +15% prie visko pridet doh.gif tai ir kainos visko kils ir taxai kils doh.gif nemanau, kad cia bus pigu gyvent schmoll.gif ir rikrai jau nebe 100$ i metus prie nekilnojamo turto taxu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 10 11, 21:32)
O tai tu nevaziuok i Suburba gyvent, gyvenk sau vidury miesto downtowne, ten pauksciu nera tikrai, pilna masinu ir triuksmo. Ciap as mane tik keime voveres laksto ir pauksciai paryciais nervus gadina, ir dar rakunai atsivelka siuksliu paieskot ir mano suns paerzint tongue.gif

Papildyta:

Taip, kalnu mes neturim, bet uztai smagu kur iskeliaut ir pasigrozet jais. Keletas mano draugiu gyveno ir prie kalnu ir prie vandenyno, bet ilgainiui nepastebedavo kad jie ten yra, nes akis per daug pripranta prie tu paciu vaizdu.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 10 11, 21:32)

Papildyta:

pas mus rakunu ir voveriu dar nera, bet anadien stirna su vaikais prie namu sutikom ir zuikiu nemazai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa7775 @ 2007 10 11, 19:53)
Taip, kalnu mes neturim, bet uztai smagu kur iskeliaut ir pasigrozet jais. Keletas mano draugiu gyveno ir prie kalnu ir prie vandenyno, bet ilgainiui nepastebedavo kad jie ten yra, nes akis per daug pripranta prie tu paciu vaizdu.smile.gif

Tai jau taip. Nors Chikagoje man labai keista buvo vaziuoti tiesiu keliu ax.gif

QUOTE(Raskyte @ 2007 10 11, 19:53)
pas mus rakunu ir voveriu dar nera, bet anadien stirna su vaikais prie namu sutikom ir zuikiu nemazai  biggrin.gif

Ai sito gero, tai pas mus nors vezimu vezk doh.gif . Pas mus vienas apnaglejes rakunas vis ant tvoros sededavo ir suni erzindavo, o tas musu durnelis vis puldavo ant jo, nesvarbu, kad jis N kartu mazesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2007 10 11, 21:49)
tai , kad svarsto +15% prie visko pridet  doh.gif  tai ir kainos visko kils ir taxai kils  doh.gif  nemanau, kad cia bus pigu gyvent  schmoll.gif  ir rikrai jau nebe 100$ i metus  prie nekilnojamo turto taxu  schmoll.gif

taip girdejau, siandien per radija pasake, kad apytiksliai kiekvienam nekilnojama turta turinciam zmogui tas pakilimas apsieis apie $100 per metus prie nekilnojamo turo taxu. As nekalbu apie maista ir kt. O Lietuvoje netaip dar kainos sukile, tai palyginus dar mums cia puiku. Pragyvenom didelius pakilimus kuro kainose, tai pergyvensim ir tai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa7775 @ 2007 10 11, 22:01)
taip girdejau, siandien per radija pasake, kad apytiksliai kiekvienam nekilnojama turta turinciam zmogui tas pakilimas apsieis apie $100 per metus prie nekilnojamo turo taxu. As nekalbu apie maista ir kt. O Lietuvoje netaip dar kainos sukile, tai palyginus dar mums cia puiku. Pragyvenom didelius pakilimus kuro kainose, tai pergyvensim ir tai. smile.gif

tai as jokiais budais neteidgiu, kad nepragyvensim schmoll.gif as tik manau, kad pasidarys jau nebepatogu gyvent cia, IL schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa7775 @ 2007 10 12, 05:26)

pritariu. o, kad cia daug musu tautieciu - tai tik pliusas.
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 10 11, 12:48)
Ash dazniau shiauriniuose rajonuose ( prie namu irgi zvejojam), o Pupa7775 labiau pietiniuose smile.gif..Pagaunam karpius, shamus, lydeku (kartais). Praejusi savaitgali zvejojom upetakius Michigan'e (Winthrop Harbor, IL), matei, kokia zuvi Pupa7775 ishtrauke (logotipas)?  ax.gif

Papildyta:
g.gif Cia bishki jau ne i tema gavosi..reiktu atskiros temos  tongue.gif

O jus michigane nuo kranto zvejojot ar is valties ir koki masala naudojat siemet?
Atsakyti
QUOTE(lasisa @ 2007 10 12, 19:52)
O jus michigane nuo kranto zvejojot ar is valties ir koki masala naudojat siemet?

Buten shi zvejyba - ish laivelio, su kapitonu ir jo iranga. Taip zvejojam ir lashishas. Michigane tokios zuvys zvejojamos be masalo.
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 10 12, 10:11)
pritariu. o, kad cia daug musu tautieciu - tai tik pliusas.

saunuole! As irgi musu tautiecius megstu, nesakau, galima bendraut ir su kitatauciais, bet su kuo pasidalinsi prisiminimais is Lietuvos ar padiskutuosi apie musu dienu multikus smile.gif, jei ne su tautieciais. Su kuo sesi prie Kaledu, Velyku ir kitu lietuvisku svenciu stalo, jei ne su tautieciais draugais. O kas nemegsta tautieciu del pletku ar nusikalstamumo, tai manau kiekviena tauta to pilna ir niekur nuo to nepabegsi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa7775 @ 2007 10 12, 20:38)
saunuole! As irgi musu tautiecius megstu, nesakau, galima bendraut ir su kitatauciais, bet su kuo pasidalinsi prisiminimais is Lietuvos ar padiskutuosi apie musu dienu multikus smile.gif, jei ne su tautieciais. Su kuo sesi prie Kaledu, Velyku ir kitu lietuvisku svenciu stalo, jei ne su tautieciais draugais. O kas nemegsta tautieciu del pletku ar nusikalstamumo, tai manau kiekviena tauta to pilna ir niekur nuo to nepabegsi. smile.gif

Dar kart pritariu.
Atsakyti