Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidalinkite nuomone apie savo valstiją

QUOTE(Sun23 @ 2007 07 27, 11:26)
Bet vis tiek viskas ne taip, tipsai juk amerikos i saskaita iskaiciuojami, tai juos kaip ir alga moka  blink.gif  tai vis vien nesuprantu, tipsu juk niekas daugiau nepalieka, jeigu jie iskaiciuojami i saskaita  g.gif  Tai is kur ju susirinksi  blink.gif
Pavyzdziui Airijoj, tai gaunu 10 euru per val. nu ir dar tipsu kiek kas palieka, nes jie cia i saskaita neiskaiciuojami  thumbup.gif

kas tau sake,kad iskaiciuojami,tai tikrai melavo.juk kiek LA busimu ar norinciu aktoriu padavejais dirba biggrin.gif ,o gi vien del to kad gan gerus arbatpinigius klijantura palikineja 4u.gif

Apskritai tai si tema skirta diskusijom apie valstijas,o ne kas kiek ir kur uzdirba,tam yra atidaryta kita tema mirksiukas.gif

http://www.supermama...?...89135&st=36 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamia: 27 liepos 2007 - 17:34
QUOTE(Sun23 @ 2007 07 27, 03:26)
Nu tai as sita suprantu, bet vis vien kazkoks bent panasus lygis yra  blush2.gif  Pavyzdziui kiek ten uzdirba padaveja, dirbdama full timu? as girdejau, kad tik apie 3 dolerius per val., tai jeigu taip, tai prasciau nei but negali  doh.gif Del to ir klausiu  ax.gif

QUOTE(Sun23 @ 2007 07 27, 08:26)
Bet vis tiek viskas ne taip, tipsai juk amerikos i saskaita iskaiciuojami, tai juos kaip ir alga moka  blink.gif  tai vis vien nesuprantu, tipsu juk niekas daugiau nepalieka, jeigu jie iskaiciuojami i saskaita  g.gif  Tai is kur ju susirinksi  blink.gif
Pavyzdziui Airijoj, tai gaunu 10 euru per val. nu ir dar tipsu kiek kas palieka, nes jie cia i saskaita neiskaiciuojami  thumbup.gif

Visiska nesamone blink.gif As dirbu padaveja savaitgaliais upscale restorane CA, alga yra 7 doleriai per valanda plius tipsai (alga dazniausia yra tos valstijos minimalus atlyginimas uz valanda). Mano pamaina trunka nuo 4 iki 6 valandu ir tipsu pasidarau nuo 100 iki 300 per nakti. Tipsai cia tikrai neiskaiciuojami i saskaita, nebent aptarnauji vakareli 6 ar daugiau zmoniu, tada pati pridedi 18% prie saskaitos ir tu juos vie tiek gauni mirksiukas.gif Bent jau mano miestelyje dauguma zmoniu palieka 20% nuo saskaitos thumbup.gif

Bet cia is tikro ne i tema... blush2.gif Apie algas geriau pasiskaityk toj temoj kur mamia imete linka 4u.gif
Atsakyti
Labai dekoju bent uz tiek lotuliukas.gif , o as temos apie tai neradau del to cia ir uzklausiau, labai atsiprasau aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 11 10, 13:50)
Minusas- nemazai lietaus(bet vasara jo isvis nebuna beveik mirksiukas.gif )Minusas- vistiek nemazos nekilnojamo turto kainos...

Daugiau, bent jau man, kas liestu butent WA, minusu nera mirksiukas.gif

mad.gif oi nepatinka man lietutis nepatinka biggrin.gif

kalusyk kai tu jau vietine ten kuri laika gal gali brukstekti kokie priemiescio miestukai yra padorus ax.gif ,apie taviski jau apsiskaiciua ,bet dar daugiau ir kitus noriu pangrineti iki vasaros smile.gif kajote ir tu atsiliepk apie savaji Kent 4u.gif
Atsakyti
Labai myliu Ilinoju..Mano nuomone cia lengviausia butu pradeti , jai kas nori i JAV atvykti..
Atsakyti
As irgi labai myliu Illinois valstija...daug perspektyvu sioje valstijoje ir downtown turbut pats didingiausias mano nuomone. Gal kas labai myli Wisconsin arba Michigan valstijas ir galetu "isduoti" grybavimo vietas? smile.gif Labai megstu grybauti bei zvejoti, todel su draugais ieskom namuko prie ezeru/upiu ir misku. Gal kas patarsite?
Atsakyti
QUOTE(pupa7775 @ 2007 10 11, 12:23)
As irgi labai myliu Illinois valstija...daug perspektyvu sioje valstijoje ir downtown turbut pats didingiausias mano nuomone. Gal kas labai myli Wisconsin arba Michigan valstijas ir galetu "isduoti" grybavimo vietas? smile.gif Labai megstu grybauti bei zvejoti, todel su draugais ieskom namuko prie ezeru/upiu ir misku. Gal kas patarsite?

Kur zvejojat ir ka pagaunat?
Atsakyti
QUOTE(lasisa @ 2007 10 11, 23:38)
Kur  zvejojat ir ka  pagaunat?

Ash dazniau shiauriniuose rajonuose ( prie namu irgi zvejojam), o Pupa7775 labiau pietiniuose smile.gif..Pagaunam karpius, shamus, lydeku (kartais). Praejusi savaitgali zvejojom upetakius Michigan'e (Winthrop Harbor, IL), matei, kokia zuvi Pupa7775 ishtrauke (logotipas)? ax.gif

Papildyta:
QUOTE(6663 @ 2007 10 11, 23:46)
Ash dazniau shiauriniuose rajonuose ( prie namu irgi zvejojam), o Pupa7775 labiau pietiniuose smile.gif..Pagaunam karpius, shamus, lydeku (kartais). Praejusi savaitgali zvejojom upetakius Michigan'e (Winthrop Harbor, IL), matei, kokia zuvi Pupa7775 ishtrauke (logotipas)?  ax.gif

g.gif Cia bishki jau ne i tema gavosi..reiktu atskiros temos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 10 11, 16:00)
Labai myliu Ilinoju..Mano nuomone cia lengviausia butu pradeti , jai kas nori i JAV atvykti..

QUOTE(pupa7775 @ 2007 10 11, 16:23)

sorry,bet i IL nei uz ka blush2.gif (per daug tautieciu tam kraste cool.gif ) man ir NYC labai gera,tik kad va gaunu kartais pasiulymu del darbo is taip toli kaip WA (deka grupioku,kurie manes nepamirsta thumbup.gif )tai bandau suvedinti pliusus ir minusus biggrin.gif Gamta grazi ir visa kita,tik nezianu ar mokeciau gyventi,ten kur pauksciukai ciulba,o ne masinos zvimbia rolleyes.gif del to ir noriu atsiliepimu is merginu gyvenaciu ten 4u.gif
Atsakyti
Man irgi IL ne. Chicaga labai liuks miestas pasisveciuot, bet gyventi ten kazkaip ne. Man rytine pakrante, o konkreciai Bostonas wub.gif wub.gif Kitais metais planuojam rinktis zaislus ir dingt lauk is Michigan'o atgal i Massachusetts'a.
Atsakyti
tai, kad IL tuoj nuo valdzios "projektu" del taxu nebeimanoma bus gyvent ...... kas kad grazu ir perspektyvos, bet jei neikandama bus isigyt nieko, tai , kas ish to....
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2007 10 11, 21:16)
tai, kad IL tuoj nuo valdzios "projektu" del taxu nebeimanoma bus gyvent ...... kas kad grazu ir perspektyvos, bet jei neikandama bus isigyt nieko, tai , kas ish to....

Jei kalbant apie nekilnojama turta, tai neikandama ne tik IL, bet ir kituose didmiesciuose ir netgi ne del taxu, jei ir pajusi $100 per metus ekstra prie nekilnojamo turto taxu, tai manau nesijaus taip ziauriai, kad neimanoma butu cia gyventi. Kitose valstijose pragyvenimas irgi brangus. Siaip kaip valstija IL yra turtinga ir darbinga, visi gali rasti cia ko kam reikia. Nekeisciau IL i kita valstija, gal nebent i Niujorka, bet ten perdaug surmulio. smile.gif
Atsakyti