Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidalinkite nuomone apie savo valstiją

Labas rytas visoms, 4u.gif
Gana cia apie WA, varykit arciau musu, o tai man cia LT dusios truksta. O tai Ukrainieciai cia visai baigia uzvaldyt CA sostine.

Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2006 11 11, 21:16)
Labas rytas visoms, 4u.gif
Gana cia apie WA, varykit arciau musu, o tai man cia LT dusios truksta. O tai Ukrainieciai cia visai baigia uzvaldyt CA sostine.

na tai pasakok + ir - mirksiukas.gif bet jauciu tas pats kaip ir LA g.gif tu apie Sacrament'a kalbi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airinuke_1: 11 lapkričio 2006 - 22:48
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 11 11, 22:50)
na tai pasakok + ir -  mirksiukas.gif  bet jauciu tas pats kaip ir LA g.gif tu apie Sacrament'a  kalbi?

Viskas tas pats kaip LA, ir dar vandenynas toli... schmoll.gif Man Sacramento kazkoks vienisas miestas pasirode, tiesiog viduryje dykumu unsure.gif Bet tik pravaziuoti kelis kartus teko...gal gyvenant yra kitaip.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 11 12, 08:59)
Viskas tas pats kaip LA, ir dar vandenynas toli... schmoll.gif  Man Sacramento kazkoks vienisas miestas pasirode, tiesiog viduryje dykumu unsure.gif Bet tik pravaziuoti kelis kartus teko...gal gyvenant yra kitaip.

as irigi ta apti girdejau, viei pazystami irgi buvo susidomeje Sacramnetu, bet kai nuvaziavo apsizvalgyti uz keliu dienu parleke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 11 12, 04:59)
Viskas tas pats kaip LA, ir dar vandenynas toli... schmoll.gif  Man Sacramento kazkoks vienisas miestas pasirode, tiesiog viduryje dykumu unsure.gif Bet tik pravaziuoti kelis kartus teko...gal gyvenant yra kitaip.

Labas rytas visoms,
Gerai pabrezei sakydama, kad pravaziuojant susidarai kitoki ispudi nei gyvenant.Kiek as esu gyvenusi Sac.dykumos tikrai nesu maciusi, kaip tik Sacramenta vadina "medziu miestas".Jis turi gana nemazai zalumos palyginus su tokiu kaip LA ar San Francisco.Ir bent jau oras ne toks uzterstas.
Norejau dar taves paklaust o kaip toli tu dabar gyveni nuo vandenyno? Is Sacramento prie juros galima nuvaziuot per 2.5 val....nera taip blogai..Ir sniego gniuztem pasimetyt galima, mes kiekvienais metais vaziuojam i Squaw Valley.Kelio gal apie valanda...nera taip blogai.
Bet as cia ne apie tai.
Mes siuo metu apsigyvenom 30 myliu uz Sac. Miestas isvertus is angl.vadinasi Elniu slenis...grazu. Miestas yra vienas is sparciausiai auganciu visoje Amer.Labai daug zmoniu is San Francisco puses traukia cia, nes pries 5 metus buvo galima nusipirkt paprasta nama uz $160 o mandresni uz $250. Siuo metu namu kainos aisku pakile... paprasta nama galima nusipirkt uz $350.
Musu rajonas vadinasi West Laguna ,kas labai nepriimta Amer. planiruotej, tai kad sis visas rajonas yra apsuptas dirbtiniais ezerais...grazu.
Dar viena dideli pliusa galima duot siam miestui, kad mokyklu "distrikas" yra vienas is geriausiu visoje CA. As pastebejau didelias permainas moksle ant saviskiu. Kas mane labai nustebino, kad kiekviena mokytoja mokykloje pries isleidziant vaikus is klases, paspaudzia rankyte jiems ar duoda hug.Atrodo smulkmena bet as skaitau, kad tai stiprina santykius tarp mokytojos ir mokinio. Mano Milena yra mokine -zvaigzdute biggrin.gif As labai didziuojuos tuom. Netgi lypduka uzsiklijavau ant masinos mirksiukas.gif
Oras cia ganetinai svarus.Milena kamuodavo baisi alergija, o siais metais jos kaip nebuta.Pliusas..
Is kaimynes girdejau, kad modernia High School neseniai pastate.

Airinuke ...o minusu cia irgi yra, vienas is minusu, kad kaip minejau anksciau miestas pleciasi tai darbu cia nelabai yra.Turim Apple komp.bet ju ateitis nesvyti.Visi traukia i darbelius i Sac .puse ar net i San Francisco... Girdejau, kad zada pradet vest traukiniu linija tai tada nebus probemu net vaziuot i San Francisco.
mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 11 11, 08:02)
Airinuke, dar pagalvojau, kad minusas jums butu, kad nera tokia didele lietuviu bendruomene...Na mums uztenka, nes visi daugiau tokie "apsivaikiave", o va tokio LT jaunimo, paselimui tikrai cia nemaciau... g.gif Jeigu jums tai aktualu g.gif

as kelis lietuvius Seattle zinau kuriuos "ant judesio" traukia..jie labai dazni sveciai teik Portlande tie Vancouveryje mirksiukas.gif
Atsakyti
Danguolet, vienoje zinuteje prasai nesustoti pasakoti apie WA, lyg ir tikrai labai domiesi... g.gif sekancioje jau sakai - gana apie WA...trecioje paaiskeja, kad labai esi patenkinta ten, kur esi... biggrin.gif Labai saunu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(maya @ 2006 11 12, 22:28)
as kelis lietuvius Seattle zinau kuriuos "ant judesio" traukia..jie labai dazni sveciai teik Portlande tie Vancouveryje  mirksiukas.gif

Nugis isduok- kas ten tokie? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 11 13, 07:45)
Danguolet, vienoje zinuteje prasai nesustoti pasakoti apie WA, lyg ir tikrai labai domiesi... g.gif sekancioje jau sakai - gana apie WA...trecioje paaiskeja, kad labai esi patenkinta ten, kur esi... biggrin.gif Labai saunu mirksiukas.gif
Papildyta:

Nugis isduok- kas ten tokie? bigsmile.gif

inga, laimis, dainius ir gerda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2006 11 13, 08:01)
inga, laimis, dainius ir gerda  tongue.gif

Ech...nepazistu schmoll.gif Du Dainius zinau, ale jie virs 30 jau tikrai, ir abu muzikantai tongue.gif Rimti zmones cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
>[quote=californiagirl,2006 11 13, 05:45]
Danguolet, vienoje zinuteje prasai nesustoti pasakoti apie WA, lyg ir tikrai labai domiesi... g.gif
Kaip ir kiekviena ryta sakau Labas Rytas visoms,
Atsakysiu i tavo citatas. Kodel klausiu taves, kad nenustotum pasakojusi apie WA...ogi todel, kad as nesu labai daug keliavusi po JAV ir tikrai idomu pasiskaityti apie kitas valstijas. Kaip yra sakoma....jei nustoji dometis viskuom-gyvenimas irgi sustoja.

>sekancioje jau sakai - gana apie WA...
Zinai, kai kurie zmones rasant issireiskia visai kitaip, nei gyvai ( as viena is tu). Sorry, kad nesupratai mano pajuokavimo, nezinojau, kad esi tokia jautri.

O kas liecia CA tai ji man patinka, as jei ir kelciausi is cia tai tikrai ne del tokios priezasties, kad ji man nepatinka. Yra pliusu yra minusu, kaip ir visur....nemanau, kad yra tokia valstija ar net salis kur viskas super.

Geros savaites tau Californiagirl,

Atsakyti

.o minusu cia irgi yra, vienas is minusu, kad kaip minejau anksciau miestas pleciasi tai darbu cia nelabai yra

as aisku ne spec tokiuose dalykuose ir negyvenu JAV, bet kazkaip visada galvojau, kad auganciam ir besivystanciam mieste kaip tik turetu buti darbo.. jei kuriasi tam tikros imones (kuriu deka pleciasi miestas), tai turetu kurtis ir darbo vietos g.gif Ar as klystu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyca @ 2006 11 13, 16:34)
as aisku ne spec tokiuose dalykuose ir negyvenu JAV, bet kazkaip visada galvojau, kad auganciam ir besivystanciam mieste kaip tik turetu buti darbo.. jei kuriasi tam tikros imones (kuriu deka pleciasi miestas), tai turetu kurtis ir darbo vietos g.gif Ar as klystu? g.gif

As daugiau apibudinau darbo rinka zmonems be spec. Bet zinoma jei tu esi sesute ar policininkas tai tokiems pasirinkimas yra visur gana didelis, ar bent jau CA. Dar yra" Apple" komp.,bet kiek girdejau ju ateitis verysad.gif
Atsakyti