QUOTE(mamia @ 2006 11 05, 12:09)
Titia as uzkaluasiau savo drauges(AuPair mamos kuriai dirbau ) apie Nashvil Tenesee, tai jos reakcija buvo
tipo kas noretu kraustytis i kaima .Ji pati ten gyvenusi 5 metus tai sake is nuobudulio galima numirti,bet jei kam patinka
country living gal but ir nieko,juk ten visi
Country Music atlikejai savo karjeras pradeda.Pask jos ten yra per daug
hicks and rednecks. Bet cia tik nuomones,tavo gali buti visai kitokia po apsilankymo tame kraste. As asmeniskai tai irgi nevaziuciau,nes man irgi tas krastas deriovne paduoda,o kodel jus norit is PA kraustytis
darbo sumetimais ar seip?
Papildyta:
nera cia taip baisu
Nusikalstamumas yra ir bus visur ir mes nuo to neapsaugoti ir tikrai nesvarbuar tu gyveni mieste,kur zmoniu kaip skruzdeliu pilna ar priemiestyje.
Negasdink manes
Siaip tai mano vyra visada trauke toks ramesnis gyvenimas (jam ir vienkiemis gerai
). Man didmiescio irgi nereikia, bet visisko kaimo irgi ne
. Nusikalstamumas TN nemazas, bet jei palyginus su Phila, tai nedidelis skirtumas. Vyrui jau pasakiau, kad jei neapsiverksiu pamaciusi, tai duosiu jam sansa : pagyvensim metus; bet jei po metu nepriprasiu gaus jis kraustytis paskui mane
Neatsimenu dabar tiksliai to kaimelio pavadinimo, kuris ji vilioja, bet sako, kad ten atvaziuoja labai daug turistu.
Jo pagrinde kraustytumes del vyro darbo. Man juk sekanciai meteliai vistiek namie nusimato, jauciu bandysiu derintis pagal ji. Bet aiskiau bus, kai pamatysiu savo akim.