As irgi manau ,kad del pinigu visur isilygina uztai ir bandau rasti kitu pliusu,aisku darzeliai geri ir mokyklos pliusas ,kad butu prieinama.Labai noriu nuvaziuoti i florida bent paziuret ,bet aisku jei su darbais striuka tai be pinigu ir lietuvoi sedet galima kaip visi zmones is tukstancio gyvena beje dar cia skaitos gerai galvoju jei amerikoi uzdirbtu vyras tukstanti tai turbut misios butu o cia dar mastai apie toki darba ir dar skaitos gerai Na va tai leksim i florida paziuret ir Chikago jauciu taip ir padarysim.Va va floridoi visiem kaskaip patinka as jauciu,kad ten kaip australijoi tai man australijoi labai patiko beje ten irgi palyginus su amerikos kainom tai ziauru o algos net labai panasios,jei as pirkau kedus uz 150doleriu ir maniau ,kad pigu aisku po LTtai atvaziavus i amerika nusipeku adidas tor. uz 50 na ,bet kas ten gyvena tai patenkinti vis delto manau JAVkainos maziausios. Teks atsiprasyt man sios salies
Atvaziuokit i NC
Oras
Mokymo sistema
Zmones
Pragyvenimo lygis labai padorus
Darbu zmones randa labai ivairiu - nuo universitetu iki banku iki IBM ir Microsoft
Oras
Mokymo sistema
Zmones
Pragyvenimo lygis labai padorus
Darbu zmones randa labai ivairiu - nuo universitetu iki banku iki IBM ir Microsoft
Kalifornijoje yra daug pliusu ir daug minusu
Brangus nekilnojamas turtas pietu kalifornijoje , bet pigesnes maisto prekes,Plius lengva darba susirasti
Siaures Kalifornijoje pigesni namai, brangios maisto prekes, darbas zemes ukyje arba jo isvsi nera
Brangus nekilnojamas turtas pietu kalifornijoje , bet pigesnes maisto prekes,Plius lengva darba susirasti
Siaures Kalifornijoje pigesni namai, brangios maisto prekes, darbas zemes ukyje arba jo isvsi nera
QUOTE(melagele @ 2005 01 26, 13:56)
Kalifornijoje yra daug pliusu ir daug minusu
gal namai ir pigesni siaures CA (lyginant su pietu CA), bet pvz San Francisce property tax'ai nuo 2000 iki 2004m pakilo 53% (vakar dienos USA Today straipsnis apie property taxus, ju kilima ir kritima)
Dideliuose miestuose kaip san Fransiskas Los Angelas ,San diego...Kainos tai dideles, ir tax Man is vis apie mokescius nesinori kalbeti
Mano vyras su pertraukom jau trecius metus Floridoj malasi ir as ten buvau 2kartus ir neilgai po kelis menesius. Tik atvykusi jau po savaites darba turejau, ne kazi koki ale visgi darba Vyras labai patenkintas, tiek darbais tiek klimatu, kai pasisneka su kitais draugais, kurie isbande laime kituose valstijose, dauguma ju gryzta atgal i Florida. Nors kitur neteko man buti, bet jei reiketu keltis gyventi i JAV tai tikrai tik i Florida Klimatas fantastiskas, gal kiek man per karstas (as karsciu nemegeja), ir su darbais nelabai kas skundziasi.
QUOTE(sniurke @ 2005 01 26, 14:14)
Mano vyras su pertraukom jau trecius metus Floridoj malasi ir as ten buvau 2kartus ir neilgai po kelis menesius. Tik atvykusi jau po savaites darba turejau, ne kazi koki ale visgi darba Vyras labai patenkintas, tiek darbais tiek klimatu, kai pasisneka su kitais draugais, kurie isbande laime kituose valstijose, dauguma ju gryzta atgal i Florida. Nors kitur neteko man buti, bet jei reiketu keltis gyventi i JAV tai tikrai tik i Florida Klimatas fantastiskas, gal kiek man per karstas (as karsciu nemegeja), ir su darbais nelabai kas skundziasi.
sniurke, papasakok shita istorija baltic*girl Jinai pas mus didziule Floridos myletoja
QUOTE(MAMA2T&T @ 2005 01 26, 21:18)
sniurke, papasakok shita istorija baltic*girl Jinai pas mus didziule Floridos myletoja
tai kad cia ir pasakoti nelabai turiu ka, va mano vyrelis galetu placiau apsviesti, ale jis Floridoj o as varksej Lietuvelej
QUOTE(sniurke @ 2005 01 26, 14:28)
tai kad cia ir pasakoti nelabai turiu ka, va mano vyrelis galetu placiau apsviesti, ale jis Floridoj o as varksej Lietuvelej
oi, sorry.. tu gi nezinai.. Jinai ten gyveno anksciau ir dabar "labai" myli ta valstija Ne surishtos turbut nenuveztum atgal gyventi
QUOTE(MAMA2T&T @ 2005 01 26, 21:53)
Ne surishtos turbut nenuveztum atgal gyventi
aha, pakalbejom cia kada su vyru, kad ir loterija laimeje neturetume ten namo minusai - prasta svietimo ir gydymo sistema, nekokie zmones. o patinka ten tik tiems, kas gime ir uzaugo ar atvyko kaip i pirma valstija statistika rodo, kad bent jau N.Anglijos gyventojai Floridoj tepagyvena tris metus ir grizta atgal. mes pataikem i statistika
QUOTE(baltic*girl @ 2005 01 26, 16:00)
aha, pakalbejom cia kada su vyru, kad ir loterija laimeje neturetume ten namo minusai - prasta svietimo ir gydymo sistema, nekokie zmones. o patinka ten tik tiems, kas gime ir uzaugo ar atvyko kaip i pirma valstija statistika rodo, kad bent jau N.Anglijos gyventojai Floridoj tepagyvena tris metus ir grizta atgal. mes pataikem i statistika
na nezinau... Gi pati supranti kad viskas priklauso nuo vietos kur gyveni. Florida didele. O del patikimo tiems, kas ten gime ir uzaugo, arba tiems, kam tai buvo pirma valstija, tai nepasakyciau. nemanau kad tik tokie skirstymo kriterijai yra... Man tai buvo 3 valstija, ir kaip minejau, LABAI ten patiko O kas del to, kad kaip rasai "zmones nekokie", tai tokiu "nekokiu" visur pilna.
Del darbo tai, jei jau labai mazam miestuke gyveni, tai tada gal ir sunkiau susirast megiama. O jei gyveni normaliam miestely, tai ten gi ir istaigu visokiu pilna, taip kad ofise darba rast ne problema. Na, o jei dar salia didesnio miesto esi apsistojes, tai is vis gerai.
Kai as buvau Floridoje tai gyvenome 1val. nuo Majamio, o dabar vyras gyvena paciame Majamyje, tai su darbais tikrai nera sunku, o del sveikatos ar svietimo dar neteko kokios nors nuomones susidaryti, nes neteko susidurti.