Baltic Girl, gal tu man gali uzrodyti koki saite, kur galeciau rasti ivairios informacijos apie valstija?
QUOTE(baltic*girl @ 2006 11 04, 20:13)
Airinuke, jei jus ieskot visko kaip Lietuvoj, ko nelikti Lietuvoj Nepyk uz klausima, juk keliantis seimos ir artimuju nebus, kazkaip atrodo jums patinka Lietuvoj ir visko uztenka.
tai mes neieskom visko kaip Lietuvoje, ieskom kur silciau, o ten kur labai silta, kainos perdetai ispustos, ir norint ten tureti kazka savo reikia nemazai uzdirti.
taip, man Lietuvoj visko uztenka, ir patinka, tik va, nesinori ZK taip palikti likimo valei, ka gali zinoti kaip cia su ta Lietuva bus
bet kartais su vyru pakalbam, kad visgi Lietuvoje nera viskas jau taip gerai, visgi "vagiu ir banditu krastas" gal negerai taip sakyti, bet taip yra....
AIRINUKE, kodel sakai kur silciau ten brangiau Gal cia Vakariniam krastui budinga, bet taip tikrai nera, mes su vyru kalbejom kad namu kainos JAV prie vandenyno pietuose net labai pigios Ir nebutinai kur visur vasara...
O del nusikaltimu, tai zinai as tave suprantu, bet kitavertus velgi nezinai kaip zmogui lemta, paziurek JAV baisu i paprasta mokykla vaika isleisti Kai ziuriu i dideli paveiksla, man visgi atrodo JAV jau baigesi aukso metai, o Lietuvoje viskas dar tik geres nes yra kur gereti...
TITIA, pas mane kompe issaugota daugiau nuorodu apie musu valstija, as daugiau kai ieskau ziuriu vyriausybiniu saitu, nieko konkretaus su TN neturiu, bet paziuresiu is tu ka turiu gal bus nuoroda tai parasysiu.
O del nusikaltimu, tai zinai as tave suprantu, bet kitavertus velgi nezinai kaip zmogui lemta, paziurek JAV baisu i paprasta mokykla vaika isleisti Kai ziuriu i dideli paveiksla, man visgi atrodo JAV jau baigesi aukso metai, o Lietuvoje viskas dar tik geres nes yra kur gereti...
TITIA, pas mane kompe issaugota daugiau nuorodu apie musu valstija, as daugiau kai ieskau ziuriu vyriausybiniu saitu, nieko konkretaus su TN neturiu, bet paziuresiu is tu ka turiu gal bus nuoroda tai parasysiu.
QUOTE(baltic*girl @ 2006 11 05, 02:54)
AIRINUKE, kodel sakai kur silciau ten brangiau Gal cia Vakariniam krastui budinga, bet taip tikrai nera, mes su vyru kalbejom kad namu kainos JAV prie vandenyno pietuose net labai pigios Ir nebutinai kur visur vasara...
na gal ir taip, bet norim pabandyti, nors po truputi pratinames prie minties, kad visgi Amerikos nebegalesim taip istrinti is savo gyvenimu. Jau isisukom i ta rata, todel ieskomes visais aspektais patrauklios vieteles
O tu naktibalda :
TITIA, va cia viena radau:
http://quickfacts.ce...ates/47000.html
Va cia gal geresnis siek tiek, spausk zemiau ir statistika miestu yra visu valstiju:
http://www.idcide.co...ta/tn/index.htm
Cia tik bendra statistika, o siaip susirask koki oficialu puslapi ir geriau ziurek pagal miesta, man atrodo bus issamesne informacija. Siaip as pazistu zmogu kuris norejo ten kraustytis del gamtos, bet nesikrauste, kazkaip nieko apie ta krasta nezinau Tik kad rednecku yra irgi girdejau, bet apie FL ta pati sako ir kai gyvenau, tai buvau apsupta naujai atvykusiu ar tik ten ziemojanciu, vienu zodziu nelabai ju sutikau, tai nesuprasi...
RUTTI, klausei kur drauge gyvena, ji gyvena Palm Coast ir ten labai daug atvykeliu, nauja mokykla, vienu zodziu jai patinka, ji mokosi dirbti sesele tai toki darba ten gaus.
TITIA, va cia viena radau:
http://quickfacts.ce...ates/47000.html
Va cia gal geresnis siek tiek, spausk zemiau ir statistika miestu yra visu valstiju:
Cia tik bendra statistika, o siaip susirask koki oficialu puslapi ir geriau ziurek pagal miesta, man atrodo bus issamesne informacija. Siaip as pazistu zmogu kuris norejo ten kraustytis del gamtos, bet nesikrauste, kazkaip nieko apie ta krasta nezinau Tik kad rednecku yra irgi girdejau, bet apie FL ta pati sako ir kai gyvenau, tai buvau apsupta naujai atvykusiu ar tik ten ziemojanciu, vienu zodziu nelabai ju sutikau, tai nesuprasi...
RUTTI, klausei kur drauge gyvena, ji gyvena Palm Coast ir ten labai daug atvykeliu, nauja mokykla, vienu zodziu jai patinka, ji mokosi dirbti sesele tai toki darba ten gaus.
Baltic Girl, aciu labai uz nuorodas
Po Thanksgiving vaziuoju 4 dienom pasidairyti. Ziuresim kaip cia bus toliau.
O gal zinai koki saita del mokyklu ir medicinines sistemos
Po Thanksgiving vaziuoju 4 dienom pasidairyti. Ziuresim kaip cia bus toliau.
O gal zinai koki saita del mokyklu ir medicinines sistemos
QUOTE(baltic*girl @ 2006 11 05, 00:59)
Cia geras puslapis, viskas surasyta Palyginau kelias valstijas...Washington, Tenesee ir California...
Violent crime...
Crime events per 100,000 people:
WA 347
TN 688
CA 579
Murder:
WA 184
TN 395
CA 2,407
***:
WA 2,864
TN 2,085
CA 9,994
Robbery:
WA 5,718
TN 9,372
CA 63,770
Aggravated assault:
WA 12,510
TN 28,325
CA 129,380 TRUKSTA ZODZIU
Is tu paziuretu valstiju, Washingtone maziauisiai nusikaltimu. Apie CA isvis patyliu...ziauru
Titia, Tenesee, visgi nemazas nusikalstamumas Paziurejau vakar HD Discovery, kaip tik rode apie Nashvil Tenesee- tai grazu, bet pas mus taip pat Labai panasi gamta, kalnai, miskai ir t.t. Bet negaleciau ten gyventi Kaaaaiiiimas pasirode...ir visur viskas kaubojai
P.S. Dar paziurejau ir Oregon valstija Maziau visokiu nusikaltimu netgi nei WA. GO OREGON
Papildyta:
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 11 04, 17:36)
dar vienas dalykelis, kaip del to ugnikalnio? ar yra kokiu prognoziu ar is vis nieko, ir as nebaisu
Netoli mes nuo to ugnikalnio...Mt. Rainier. Bet kol kas tylu, sako kazkada issiverz, bet niekas nezino kada. Mums grestu pelenai...Bet as kazkaip nebijau ugnikalniu- juk nebuna, kad jie sautu be jokio "ispejimo". Paprastai ruksta, puksi tenai keleta menesiu, ir duoda pakankamai zenklu, kad ruosiasi issiverzti. Tektu evakuotis
Del mokyklu, yra saitas http://www.greatschools.net/
Cia surasyti beveik visu testu rezultatai, santykis pagal rase ir pan.
Californiagirl, as esu apie Seattle nemazai girdejus is neigiamos puses, gal ziniasklaida savo padarius, kad jame labai daug benamiu paaugliu Tipo didele problema kas liecia narkotikus ir t.t., aisku didmiestyje visur to pilna, bet girdejau Seattle ypac
Cia surasyti beveik visu testu rezultatai, santykis pagal rase ir pan.
Californiagirl, as esu apie Seattle nemazai girdejus is neigiamos puses, gal ziniasklaida savo padarius, kad jame labai daug benamiu paaugliu Tipo didele problema kas liecia narkotikus ir t.t., aisku didmiestyje visur to pilna, bet girdejau Seattle ypac
QUOTE(baltic*girl @ 2006 11 05, 17:47)
Nieko panasaus nesu girdejusi... Siuo atveju manau ne vienas miestas negali lygintis su Los Angeles ir New York'u... Ir visi tai zino...
Titia as uzkaluasiau savo drauges(AuPair mamos kuriai dirbau ) apie Nashvil Tenesee, tai jos reakcija buvo tipo kas noretu kraustytis i kaima .Ji pati ten gyvenusi 5 metus tai sake is nuobudulio galima numirti,bet jei kam patinka country living gal but ir nieko,juk ten visi Country Music atlikejai savo karjeras pradeda.Pask jos ten yra per daug hicks and rednecks. Bet cia tik nuomones,tavo gali buti visai kitokia po apsilankymo tame kraste. As asmeniskai tai irgi nevaziuciau,nes man irgi tas krastas deriovne paduoda,o kodel jus norit is PA kraustytis darbo sumetimais ar seip?
Papildyta:
nera cia taip baisu Nusikalstamumas yra ir bus visur ir mes nuo to neapsaugoti ir tikrai nesvarbuar tu gyveni mieste,kur zmoniu kaip skruzdeliu pilna ar priemiestyje.
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2006 11 05, 11:57)
Nieko panasaus nesu girdejusi... Siuo atveju manau ne vienas miestas negali lygintis su Los Angeles ir New York'u... Ir visi tai zino...
nera cia taip baisu Nusikalstamumas yra ir bus visur ir mes nuo to neapsaugoti ir tikrai nesvarbuar tu gyveni mieste,kur zmoniu kaip skruzdeliu pilna ar priemiestyje.
QUOTE(mamia @ 2006 11 05, 18:09)
Niu ko cia mojuoji tuo pirsteliu Suprantu, kad nusikaltimu yra visur, bet tie miestai labiausiai jais pasizymi. Kad Seattlas issiskirtu tuom, niekad nesu girdejusi