Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidalinkite nuomone apie savo valstiją

QUOTE(maya @ 2006 10 30, 13:04)
ginkla laikyti namuose galima, tik reikia seifa tureti ...ir ginklas ir kulkos trui buti atskiruose kambariuose ...

bet ar lengvai yra isigijamas,nes NY tai kryziaus kelis reik nueiti,kad tu leidima ji laikyti gautum.Man baisu,kai ginklas namuose,nes visko pasitaiko juk.

Dar karta kalusimileis CaliforniaGirl apie mokyklas blush2.gif pavyzdziui tavo situacijoje,kai jus gyvenat priemiesty i mokyklas dazniausiai tevai vaikus veza ar ir autobusu (school bus) galima vaikus isleisti? Kokia uzkalsine veikla vyrauja jusu krase,kaip bureliai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2006 10 30, 22:14)
bet ar lengvai yra isigijamas,nes NY tai kryziaus kelis reik nueiti,kad tu leidima ji laikyti gautum.Man baisu,kai ginklas namuose,nes visko pasitaiko juk.

Dar karta kalusimileis CaliforniaGirl apie mokyklas blush2.gif pavyzdziui tavo situacijoje,kai jus gyvenat priemiesty i mokyklas dazniausiai tevai vaikus veza ar ir autobusu (school bus) galima vaikus isleisti? Kokia uzkalsine veikla vyrauja jusu krase,kaip bureliai ir t.t.

o as girdejau, kad iki 12 m vaiku negalima palikti be prieziuros, tai o kaip su keliavimu i mokykla autobusu, ar tai nera vaiko palikimas be prieziuros g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2006 10 30, 20:14)

zinok nezinau schmoll.gif ..mes turim kelis, bet vyras juos pirko, kai dar nevede buvom

AK-47 nusipirko gun show..tai reiskia nera labai sunku..na jei nera kriminal background rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 10 30, 14:30)
o as girdejau, kad iki 12 m vaiku negalima palikti be prieziuros, tai o kaip su keliavimu i mokykla autobusu, ar tai nera vaiko palikimas be prieziuros g.gif

taigi kalba eina apie school bus,o ne city bus.Vaika vistiek "priduodi " i autobusa,o ne palieki viena stoveti ant kelio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2006 10 31, 00:54)
taigi kalba eina apie school bus,o ne city bus.Vaika vistiek "priduodi " i autobusa,o ne palieki viena stoveti ant kelio mirksiukas.gif

na o kaip gryzineja, ar kiekviena ilaipina i autobusa?
Atsakyti
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 10 30, 17:00)
na o kaip gryzineja, ar kiekviena ilaipina i autobusa?

niekada vaikas nebus paleistas ir paliktas vienas ,jei jo niekas nelaukia.
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2006 10 30, 20:14)

Daugiausia visi su school bus vazineja. Mano Tadas eina i PreeK pradinuku mokykloje ir jis autobusu vaziuoja. Mazgiai tokie visi bigsmile.gif Toje mokykloje net trimetuku preeschool yra, ir tai autobusiukai surenka tuos trimetukus- nuveza, parveza thumbup.gif
Uzklasine veikla visokia... bet juk kainuoja viskas, tai ka nori- ta pasirenki mirksiukas.gif

Mamia, gundaisi i siuos krastus? ax.gif Tuoj va ir pasidarysim Wahingtonieciu SM bendrija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 10 30, 17:22)
Mamia, gundaisi i siuos krastus? ax.gif  Tuoj va ir pasidarysim Wahingtonieciu SM bendrija biggrin.gif

Jo link zentu arciau trauksim biggrin.gif (juokauju)
Kol kas dar ne,vaikai mazi,bet cia daugiau tavo 7 punktas atsakymuose Airinukei Nu jo...filmu industrijos cia nera Bet jei kompus gerai rauki, tai tada Cia gi Microsoft'as, Boeng'as...Viskas kas susije technologija, turbut, labiausiai reikalinga... gan vyliojanciai pasirode,tuolab ,kad as namuose uzsisedeti nelabai noriu,kai visi i mokyklas prades vaikscioti.
O kas del SM bendrijos tai tu teisi,tikrai gerai butu.
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2006 10 30, 23:31)
Jo link zentu arciau trauksim biggrin.gif (juokauju)

O kodel ne bigsmile.gif Nieko nezinai kaip gali buti, jei atsikelsit salia musu hihihi.gif flirt.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2006 10 30, 11:04)
ginkla laikyti namuose galima, tik reikia seifa tureti ...ir ginklas ir kulkos trui buti atskiruose kambariuose ...

O kaip idomiai, pas mane namie stovi sautuvas seife bet kulkos irgi kartu,tam paciam seife g.gif cia taip tokie istatymai maya? nes Lt tai butinas namie seifas kulkom ir sautuvui....
Atsakyti
Vyras po savaitgalio grizo susizavejes Knoxville, Nashvil area Tennessee. Dabar svaigsta, kad nori ten kraustytis, pasak jo tai jo svajoniu vieta: kalnai (smokies mountain), ezerai ir tt.. Bando ir mane uz poros savaiciu vaziuoti su juo apsidairyti.
Bet man paciai nuo minties, kad kraustyti i nepazystama vieta ir vel viska pradeti is naujo plaukai siausiasi. smile.gif
Californiagirl, Kajote ir kitos keliauninkes: ar jum buvo lengva pasiryzti pervaziuoti i kita valstija? Nebuvo baisu? Ypatingai jei ten nepazysti nieko g.gif

Gal kam yra teke gyventi tuose krastuose? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2006 10 31, 19:02)
Vyras po savaitgalio grizo susizavejes Knoxville, Nashvil area Tennessee. Dabar svaigsta, kad nori ten kraustytis, pasak jo tai jo svajoniu vieta: kalnai (smokies mountain), ezerai ir tt.. Bando ir mane uz poros savaiciu vaziuoti su juo apsidairyti.
Bet man paciai nuo minties, kad kraustyti i nepazystama vieta ir vel viska pradeti is naujo plaukai siausiasi. smile.gif
Californiagirl, Kajote ir kitos keliauninkes: ar jum buvo lengva pasiryzti pervaziuoti i kita valstija? Nebuvo baisu? Ypatingai jei ten nepazysti nieko g.gif

Gal kam yra teke gyventi tuose krastuose? smile.gif

O tose vietose nera daug redneku? g.gif
O pasiryzti persikelti i kita valstija nebuvo taip lengva, bet pasiryzus ir ne taip baisu biggrin.gif Mes savo busta pardavem, vyras mete gera darba su visais "benefitais" ir vaziavome i nezinia su 3 vaikais...Is savo busto, teko apsigyventi nedideliame bute ir dar nepataikem i pati geriausia rajona... doh.gif Bet kazkaip sekmingai mums susikloste! Antra diena po persikraustymo, jau susiradom nama kuri norejom pirkti, dar sekancia diena vyras susirado darba... thumbup.gif Ir taip viskas isivaziavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 01 lapkričio 2006 - 17:28