Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidalinkite nuomone apie savo valstiją

QUOTE(californiagirl @ 2006 10 30, 18:54)
Tacoma nemazas miestas, uostamiestis. Nelabai gerus atdsiliepimus girdejau g.gif
Viskas kimba. Vyras gales zuvauti, o tu uogauti bigsmile.gif  Pas mus uogos, grybai...visas geris kaip ir Lietuvoje. Gale vasaros iseinam su vaikais pasivaikscioti prie namu esanciame miskelyje ir uogas saujom valgom rolleyes.gif

Dar Kanada salia ir labai pigu nuplaukti i Victorijos sala, kur pasijaustum kaip Europoje rolleyes.gif

na aisku, tada ziuresim is tu kur rekomendavai, bet ten nemazos kainos g.gif

wow bigsmile.gif o cia tai geras, grybai thumbup.gif uogos bigsmile.gif o kokios uogos?
Atsakyti
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 10 30, 17:22)
na aisku, tada ziuresim is tu kur rekomendavai, bet ten nemazos kainos g.gif

wow bigsmile.gif  o cia tai geras, grybai thumbup.gif  uogos bigsmile.gif o kokios uogos?

Airinuke, turbut, Bellevue ziurejai...ten kainos nemazos. Bet man toks fainas miestas, arti pacio Seattle, visas kulturinis gyvenimas vyksta panoseje, pats miestas prie Washington lake...Kajote sake tenai irgi noretu gyventi, kazkaip jis labai "perfect" jaunoms porelems rolleyes.gif Niu jo kaineles gal kandziojasi, nes itariu ziurejot i namus, o jie ten didziuliai. Paziurek condos ir townhomes, turetu buti pigiau. O siaip bendrai, jums juk nereikia namo su 4 miegamaisiais rolleyes.gif tai uz $300 tukst. gali nupirkti ka nors labai padorioje vietoje ir nesena busta. Reikia atvaziuoti cia siam reikalui rolleyes.gif
Dar prisiminiau nieko vieta- Covington, visai salia musu miestelio, paziurekit mirksiukas.gif

Uogu visokiu cia yra. Mes randam geruogiu, avieciu. Miskuose giliau, turbut, ir melyniu yra. O grybai visai kaip Lietuvoje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 10 30, 20:18)
Airinuke, turbut, Bellevue ziurejai...ten kainos nemazos. Bet man toks fainas miestas, arti pacio Seattle, visas kulturinis gyvenimas vyksta panoseje, pats miestas prie Washington lake...Kajote sake tenai irgi noretu gyventi, kazkaip jis labai "perfect" jaunoms porelems rolleyes.gif  Niu jo kaineles gal kandziojasi, nes itariu ziurejot i namus, o jie ten didziuliai. Paziurek condos ir townhomes, turetu buti pigiau. O siaip bendrai, jums juk nereikia namo su 4 miegamaisiais rolleyes.gif  tai uz $300 tukst. gali nupirkti ka nors labai padorioje vietoje ir nesena busta. Reikia atvaziuoti cia siam reikalui rolleyes.gif
Dar prisiminiau nieko vieta- Covington, visai salia musu miestelio, paziurekit mirksiukas.gif

Uogu visokiu cia yra. Mes randam geruogiu, avieciu. Miskuose giliau, turbut, ir melyniu yra. O grybai visai kaip Lietuvoje thumbup.gif

labai aciu uz ziauriai naudinga info thumbup.gif kuo toliau, tuo labiau man ten patinka, nors dar nebuvus, bet butent tai ko mums reikia thumbup.gif svarbiausia, toli nuo uosviu hihihi.gif

aha, ziurejau visus rajonus kur rekomendavai, tai kainos svyruoja apie 500.000 bet kaip jau pati sakei namai ten didziuliai, mums tokiu nereikia, max 3 miegamuju, tikru ir 2, bet 2 mazai yra, daugiausia 3 rolleyes.gif nu ziuresim, vyrui tai irgi kuo toliau tuo labiau ten patinka, o jei dar ir grybu yra tai jam dar +zvejyba, kaifuos tenais jis lotuliukas.gif
Papildyta:
beje, pacios vyras ar zvejoja bigsmile.gif vyras jau draugu ieskosi lotuliukas.gif

beje, del vandens svarumo ezeruose idomu, jauciu kad svarus

vyras klause ar yra krabu restoranu lotuliukas.gif

o kaip kuro kainos?
Atsakyti
CAliforniagirl , o kokios ten daugiau mokyklos? valstybines ar privacios dominuoja priemiesciuose g.gif Ir ar yra koks istatimas apie ginklu turejima namuose? Kazkaip Calorado valstija prisiminiau ir ju issisaudymus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 10 30, 15:57)
vyrui parupo ar ezeruose ir vandenyne kimba zuvys (dideles) biggrin.gif  maniskis megejas, tai jam tai butu diiidelis pliusas bigsmile.gif

airinuke, jei labai dideliu zuvu nori, tai i vandenyna, bent jaumaniskis tai pasineses zvejoti i vandenyna mirksiukas.gif

QUOTE(airinuke_1 @ 2006 10 30, 18:29)

beje, del vandens svarumo ezeruose idomu, jauciu kad svarus

o kaip kuro kainos?

ezerai svarus sitoj pusej, tik maudytis labai juose salta, bent jau man, ypac jie klanuose kur..

krabu restoranu turi buti, nes pas mus tai ju yra, o nuo manes iki Kajotes ir Californiagirl pora valandu

kuras dabar atpigo.. $2.30..bet ten truputi brangesnis manau.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2006 10 30, 20:51)
airinuke, jei labai dideliu zuvu nori, tai i vandenyna, bent jaumaniskis tai pasineses zvejoti i vandenyna mirksiukas.gif
ezerai svarus sitoj pusej, tik maudytis labai juose salta, bent jau man, ypac jie klanuose kur..

krabu restoranu turi buti, nes pas mus tai ju yra, o nuo manes iki Kajotes ir Californiagirl  pora valandu

kuras dabar atpigo.. $2.30..bet ten truputi brangesnis manau..  rolleyes.gif

jei tau salta tai manau ir man bus salta laugh.gif man net baltijoj salta, bet ilendu kartais dantis sukandus lotuliukas.gif

aha, aciu uz info 4u.gif dedu pliusus
Atsakyti
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 10 30, 18:29)
1.beje, pacios vyras ar zvejoja bigsmile.gif  vyras jau draugu ieskosi lotuliukas.gif

2.beje, del vandens svarumo ezeruose idomu, jauciu kad svarus

3.o kaip kuro kainos?

1. Nezvejoja, bet patiktu tikrai. Jei "fishing budy" butu, gal ir pazvejotu bigsmile.gif
2. Svaru rolleyes.gif
3. Normalios...mazesnes nei CA smile.gif
QUOTE(mamia @ 2006 10 30, 18:39)
CAliforniagirl , o kokios ten daugiau mokyklos? valstybines ar privacios  dominuoja priemiesciuose g.gif  Ir ar yra koks istatimas apie ginklu turejima namuose? Kazkaip Calorado valstija prisiminiau ir ju issisaudymus verysad.gif

Visokiu yra. Visi pagrinde eina i valstybines, nes svietimo sistema thumbup.gif Visos mokykols geros cia.
Del ginklu nesidomejau labai....Kazkokia kontrole yra tikrai smile.gif Nors miskuose saudo girdejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 10 30, 19:02)
1. Nezvejoja, bet patiktu tikrai. Jei "fishing budy" butu, gal ir pazvejotu bigsmile.gif
2. Svaru rolleyes.gif

Visokiu yra. Visi pagrinde eina i valstybines, nes svietimo sistema thumbup.gif  Visos mokykols geros cia.
Del ginklu nesidomejau labai....Kazkokia kontrole yra tikrai smile.gif  Nors miskuose saudo girdejau doh.gif

ginkla laikyti namuose galima, tik reikia seifa tureti ...ir ginklas ir kulkos trui buti atskiruose kambariuose ...
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 10 30, 21:02)
2. Svaru rolleyes.gif

manau jei gyventumem netoliese, tai nusitemptu pazvejoti ax.gif maniskis tai kad ir nekimba vis stovi su meskere lotuliukas.gif

na ka, kolkas is mano puses tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2006 10 30, 19:04)
ginkla laikyti namuose galima, tik reikia seifa tureti ...ir ginklas ir kulkos trui buti atskiruose kambariuose ...

Nu va, Maya atsake smulkiau 4u.gif

Airnuke, juros gerybiu restoranu tikrai yra ax.gif
Atsakyti
Labas rytas pleputes,
As vis pasiskaitau apie WA valstija i ir mane vis daugiau ir daugiau traukia ten. Bet va maniskis CA gimes ir auges tai jo niekaip negaliu isprasyt is cia. g.gif O cia kada paklausiau savo didzkes ar noretu issikelti i WA tai ji man pareiske; jei sninga tai nors ir rytoj galim keltis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2006 10 30, 21:29)
Labas rytas pleputes,
As vis pasiskaitau apie WA valstija i ir mane vis daugiau ir daugiau traukia ten. Bet va maniskis CA gimes ir auges tai jo niekaip negaliu isprasyt is cia.  g.gif O cia kada paklausiau savo didzkes ar noretu issikelti i WA tai ji man pareiske; jei sninga tai nors ir rytoj galim keltis. smile.gif

thumbup.gif smagu kad dar kam nors patinka sniegas ax.gif
Atsakyti